Systemet er enkeltog effektivt, og der er altid hurtig hjælp at få, hvis man sidder fast i noget. Når man får sat det helt rigtigt op, er der virkelig meget tid at spare på aftaler, klientoprettelse f... Voir plus
Lisez les avis des autres
Systemet er let og intuitivt at bruge. Der er mange muligheder for integration og opbygning, så det kan passe til forskellige typer virksomheder. Det er let at bruge både ift. journalisering og ad... Voir plus
Før de solgte til Nord Health fungerede det. Nu er der server nedbrud, funktioner der ikke virker. Manglende integration, faktura nr. der crasher fordi der ikke asignes nye numre. Ingen anerkendelse a... Voir plus
Easypractise er nesten helt perfekt til våre formål:utleie av et forsamlingshus inkludert Familiebading. Den viktigste mangelen er at Vipps ennå ikke er integrert. Det medfører at vi må manuelt kontro... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Terapeut Booking er en sikker online booking platform bygget til alle slags terapeuter og behandlere. Vi lever op til alle GDPR regler, og er på forfronten af sikkerhed. Med Terapeut Booking får du et væld af apps, funktioner, og til en skarp pris! Vi udvikler hele tiden platformen, og vi byder hele tiden på nye apps, samarbejder, og forbedringer. Er du terapeut eller behandler? Så kan du få gavn af Terapeut Bookings muligheder for Online Booking, nem online betaling, sikre og nemme journaler, og sømløs integration til din hjemmeside. Du kan altid tage et kig, og prøve det af med en gratis konto på vores hjemmeside. Se, hvorfor vores Trustpilot score ser ud som den gør!
Coordonnées de contact
Strandlodsvej 44, 3. sal, 2300, København S, Danemark
- kontakt@terapeutbooking.dk
- terapeutbooking.dk
A répondu à 81 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Nemt og intuitiv system at brug for…
Nemt og intuitiv system at brug for både mig og mine klienter. Derudover har jeg altid oplevet god support fra EasyPractice, når jeg har haft brug for det.
De har uberettiget trukket 3000 kr
De har uberettiget trukket 3000 kr. fra min konto og jeg kan ikke komme i kontakt med dem. De har nedlagt deres telefonnummer og mailen svarer med en chatbot. Det er utrygt og ubehageligt. Hold jer langt væk fra det her firma. det minder mere om fup end om service.

Uacceptabelt langsomt
Jeg har været kunde hos Terapeutbooking siden I var et nyopstartet firma. I har altid haft kunden og den gode brugeroplevelse i centrum, og I har altid været gode til at hjælpe, når jeg havde spørgsmål.
Desværre har jeg det sidste 1-2 år oplevet en mærkbar forværring. Systemet er blevet tungt og langsomt og nogle dage kan jeg simpelthen ikke give mine klienter en ny tid, fordi systemet er gået i stå. Så må jeg sende dem ud ad døren uden en ny tid!! Det er så dårligt for min forretning og simpelthen ikke i orden!
Oven i det har den nye brugerflade, som blev implementeret tidligere i år, absolut ikke haft brugervenlighed i centrum. Ting, jeg før kunne se med det samme, når jeg loggede ind, er nu pakket et klik længere væk. Jeg skal ind i menuen for at se om der er nye notifikationer. Når jeg er inde på en klients profil skal jeg ind og klikke i menuen for at komme tilbage til hovedsiden/kalenderen. Jeg har, efter at have skrevet til jer, fundet ud af, hvordan jeg hurtigt kommer tilbage til dags dato, når jeg har set uger ud i fremtiden, men jeg havde aldrig selv regnet det ud.
Det jeg har nævnt ovenfor gælder mobilbrug, som jeg har mest brug for. Oven i alt det er første påmindelses-sms ikke længere gratis - og at gøre et system dyrere og ringere på samme tid giver slet ingen mening for mig.
Jeg har været kunde i 11 år, og nu er det desværre tid til at finde et andet bookingsystem. Den manglende brugervenlighed er drønirriterende, men et system der ikke virker eller er for langsomt, når jeg har brug for det, er simpelthen uacceptabelt!

Kan kun anbefales
Nemt at gå til!
Trods jeg ikke bruger så mange funktioner som det er muligt, så fungerer det rigtig godt for mig, i min klink.
Jeg har været med længe, og der er kommet rigtig meget nyt til undervejs,
Der lyttes når der spørges ind til nye funktioner, guides når noget ikke fungere og der svares hurtigt.
Sikkerheden er for mig vigtig.
Kan kun anbefales.
Jeg bruger terapeutbooking til klinik…
Jeg bruger terapeutbooking til klinik booking og styring af notater mm.
Systemet er meget nemt at anvende og sikkerheden er i top.
For 1 år siden ville jeg have givet TB…
For 1 år siden ville jeg have givet TB 5⭐️Jeg er med på vigtigheden i at udvikle et godt produkt til noget bedre. Men det er svært at få øje på her i år 2025. Desværre oplever jeg alt for mange nedbrud hvor det ikke virker. I dag har jeg overhovedet ikke kunne komme ind på TB siden kl 15.45 som betyder jeg ikke kan se hvilke klient der sidder i venteværelset til aftalte tid. Jeg kan ikke skrive journal, ej heller se hvad der er behandlet ved sidste konsultation. Jeg kan ikke booke ny tid. Jeg kan ikke lave faktura. Jeg kommer bagud, da jeg ikke kan holde min tid og klienterne sidder og venter alt for længe. Andre gange er systemet bare langsomt. Det betyder også for mig at jeg bliver forsinket og klienter igen sidder længe og venter og ikke kommer ind til deres aftalte tid. Det er stressende, frustrerende og ikke til at arbejde med. Jeg sidder igen med en stak notater jeg skal have skrevet i journalen når det engang virker igen.
I dag er der ikke meget support eller slet ingen. Og problemet er endnu ikke løst. Håber det er løst til i morgen. Og håber der generelt snart bliver styr på alle de ting der ikke virker. Fremadrettet!!!

Réponse de Terapeut Booking (EasyPractice)
Jeg har været meget glad for Terapeut…
Jeg har været meget glad for Terapeut Booking, som jeg har brugt i mange år, siden de var et lille firma. Jeg har anbefalet systemet til rigtig mange og har givet meget feedback og mange idéer til teamet på deres opfordring.
Jeg synes stadig, systemet er en meget stor hjælp, og med det nye AI-modul er hverdagen blevet lettere.
Men desværre er der pludselig ekstrabetaling for at udsende en almindelig påmindelses-SMS før en klientaftale, noget, som tidligere var standard. Det er ikke den helt store udgift, men kræver en masse ekstra bogføring. På deres egen salgsside præsenteres det også umiddelbart som om, man får fuld funktionalitet for en fast pris. Når man kigger lidt længere ned ad siden ser man, at der alligevel er gebyr for SMSer. Det er lidt uigennemsigtigte.
Systemet er blevet lidt nemmere at bruge og navigere i. Jeg er også glad for, at TB antyder, at de vil tage min og andres feedback til sig. Derfor har jeg opgraderet til fire stjerner.
Jeg håber, TB går tilbage til gratis første påmindelses-SMS - og en lidt mere personlig kundeservice.

Réponse de Terapeut Booking (EasyPractice)
Et professionelt overskueligt løft!
Oplevelsen med Terapeutbooking, i de år jeg har benyttet deres platform, har været kendetegnet ved: professionalisme, venlighed, hjælpsomhed og en følelse af, at de er tæt på. Det gav min virksomhed et løft, som jeg har været glad for hver dag, siden jeg valgte dem.
6 stjerner hvis det var muligt!
Jeg føler mig tryg i at bruge Terapeut…
Jeg føler mig tryg i at bruge Terapeut Booking. Jeg stoler på systemet. Og når jeg har noget er er i tvivl om, står kundeservice klar til at hjælpe mig. De er professionelle og svare hurtigt.
Super dejligt booking system for…
Super dejligt booking system til massage og andre behandlere. Det fungerer rigtig godt og hjælper meget med kunder bookinger og betaling.
Bedste booking og journalsystem jeg har…
Bedste booking og journalsystem jeg har haft.

Af hjertet tak
Terapeutbooking har gjort mit arbejdsliv som praktiserende psykolog en hel det lettere. I forhold til håndtering af alle de aftaler jeg har med mine skønne klienter, og i forhold til at holde styr på min praksis rent administrativt. Tak af hjertet.

Réponse de Terapeut Booking (EasyPractice)
Et virkeligt godt og effektivt system
Et virkeligt godt og effektivt system, som holder styr på det hele på en overskuelig måde!
Nem og nuanceret kliniksystem til alle administrative og samarbejdsmæssige opgaver.
Super funktionelle løsninger til alle klinikopgaver. Nemt og overskueligt med mulighed for til- og fravalg. Altid god service.
Fantastisk service og yders tilfreds…
Fantastisk service og yders tilfreds med at bruge terapeut booking
Vi er rigtig glade for terapeutbooking…
Vi er rigtig glade for terapeutbooking hos CryoVital Odense. Efter prisændringen er det meget attraktivt, og vi ser ikke andre udbydere kan være med her. Den kan alt hvad vi skal bruge, og den kan kobles op sammen med vores regnskab osv når vi skal bogføre mm.
super nemt med rigtig mange funktioner, når man først sætter sig ind i det,

Réponse de Terapeut Booking (EasyPractice)
Vi har i lang tid været meget glade for…
Vi har i lang tid været meget glade for TB. Men oplever desværre at systemet bliver dårligere og dårligere. Alt for lange svartider, når man ex. skal oprette en ny tid eller en faktura. De ændrer ofte i skærmbilleder som vi bruger meget. Kan ikke give support på tlf. Ingen respons på at ændre kalender layout på trods af mange mails med ønsker. Oprettelse af faktura ændres ofte og er mere forvirrende end tidligere.

Réponse de Terapeut Booking (EasyPractice)
Fortfarande nöjd efter några års användande
Jag har använt EasyPractice i några år och gillar programmet som under tid byggts ut med flera olika verktyg och förbättringar. Det är lättanvänt och jag använder det både privat för att lägga in våra arbetstider och andra viktiga saker i kalendern. Och såklart huvudsyftet, för att boka in klienter. Jag tycker även att det är bra att man kan boka in kunder på föreläsningar/event. Jag tänker att för en mindre yoga studio tex är det ju väldigt bra online lösning.
Ang supporten så har jag bara fått positiv respons när jag behövt hjälp. Visst är det bra om det fanns en telefonlinje att ringa men för mig har det funkat bra med Mailkontakt och återkopplingen har varit relativt snabb.
Så jag kan varmt rekommendera sajten
Och teamet bakom.
Slet ikke pengene værd - lover meget mere end de holder
Har tidligere været tilfreds med TP, men det seneste år har der været alt for mange fejl i deres systemer. i oplever Vi oplever mystiske fejl som at ordene i journanotater skrives baglæns, (fra højre mod venstre), cpr numre overføres pludselig ikke til fakturaer, misvisende data i statistik-modul. Helt basale funktioner findes ikke, man kan ikke koble flere mailaddresser til en klient, hvilket er helt utilfredsstillende når man behandler børne og unge, hvor der er brug for at begge forældre får informationer og at man kan kommunikere med begge forældre. De laver masser af opdateringer i deres systemer, men uden at afprøve dem tilstrækkelig inden de frigives - det betyder at vi bruger urimelig meget tid på at indrapportere fejl til dem, og vi kommer til at reelt fungere som testere af deres systemer, som de så (måske) kan rette efterfølgende. Hver gang får man beskeden, at de er meget glade for vores feedback, - uden tilsyneladende at forstå, at det ikke er en venlig feedback-tjeneste vi yder, men kæmpe problemer vi står i, og som alt for ofte kræver mange timers arbejde at rette op på herude. Så... Ikke pengene værd.

Réponse de Terapeut Booking (EasyPractice)
Selve systemet er intuitivt og derfor…
Selve systemet er intuitivt og derfor brugervenligt. Jeg er generelt glad for denne løsning.
Dog er jeg knap så tilfreds med deres support. Der er ingen telefon support og hver gang jeg beder om hjælp, får jeg svar fra en robot. Jeg skal bruge ret mange kræfter og tid på, at komme til at tale med en kvalificeret medarbejder. Tid jeg hellere ville bruge på mit arbejde. Når det endelig lykkedes plejer vedkommende at være god tid at hjælpe. Det er bare ikke lige den service jeg forventer ifht. at jeg betaler over 1000 kr. pr. Mdr.

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.