Terapeut Booking (EasyPractice) Avis 322

TrustScore 4 sur 5

3,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Systemet er enkeltog effektivt, og der er altid hurtig hjælp at få, hvis man sidder fast i noget. Når man får sat det helt rigtigt op, er der virkelig meget tid at spare på aftaler, klientoprettelse f... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Systemet er let og intuitivt at bruge. Der er mange muligheder for integration og opbygning, så det kan passe til forskellige typer virksomheder. Det er let at bruge både ift. journalisering og ad... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Før de solgte til Nord Health fungerede det. Nu er der server nedbrud, funktioner der ikke virker. Manglende integration, faktura nr. der crasher fordi der ikke asignes nye numre. Ingen anerkendelse a... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Easypractise er nesten helt perfekt til våre formål:utleie av et forsamlingshus inkludert Familiebading. Den viktigste mangelen er at Vipps ennå ikke er integrert. Det medfører at vi må manuelt kontro... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur de CRM

Écrit par l'entreprise

Terapeut Booking er en sikker online booking platform bygget til alle slags terapeuter og behandlere. Vi lever op til alle GDPR regler, og er på forfronten af sikkerhed. Med Terapeut Booking får du et væld af apps, funktioner, og til en skarp pris! Vi udvikler hele tiden platformen, og vi byder hele tiden på nye apps, samarbejder, og forbedringer. Er du terapeut eller behandler? Så kan du få gavn af Terapeut Bookings muligheder for Online Booking, nem online betaling, sikre og nemme journaler, og sømløs integration til din hjemmeside. Du kan altid tage et kig, og prøve det af med en gratis konto på vores hjemmeside. Se, hvorfor vores Trustpilot score ser ud som den gør!

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 81 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

De har uberettiget trukket 3000 kr

De har uberettiget trukket 3000 kr. fra min konto og jeg kan ikke komme i kontakt med dem. De har nedlagt deres telefonnummer og mailen svarer med en chatbot. Det er utrygt og ubehageligt. Hold jer langt væk fra det her firma. det minder mere om fup end om service.

6 novembre 2025

Hej Jesper
Tak for din anmeldelse!
Jeg er ked af at høre, at du har følt dig utryg i processen. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at nogen skal have hos os. Vores chatbot, Nordbot, tager altid imod henvendelser som det første for at hjælpe så hurtigt som muligt, men der er naturligvis altid mulighed for at komme i kontakt med et menneske – præcis som du gjorde, da du skrev, at du ønskede at tale med en medarbejder.
Din sag handlede om en fejl i vores system, og det beklager vi selvfølgelig! Fejlen blev rettet med det samme, og så vidt jeg kan se, så fik du svar og en løsning inden for halvanden time, og refunderingen blev sat i gang med det samme. Du var i løbende kontakt med Louise fra vores supportteam, som fulgte din sag helt til den var løst.
Vi er naturligvis meget kede af, at du alligevel sidder tilbage med en dårlig oplevelse. Vi sætter pris på, at du fortsat er kunde hos os, og du er altid meget velkommen til at kontakte os direkte, hvis du ønsker assistance – så hjælper vi dig hurtigt videre.
Bedste hilsner,
Trine

Noté 2 sur 5 étoiles

Uacceptabelt langsomt

Jeg har været kunde hos Terapeutbooking siden I var et nyopstartet firma. I har altid haft kunden og den gode brugeroplevelse i centrum, og I har altid været gode til at hjælpe, når jeg havde spørgsmål.
Desværre har jeg det sidste 1-2 år oplevet en mærkbar forværring. Systemet er blevet tungt og langsomt og nogle dage kan jeg simpelthen ikke give mine klienter en ny tid, fordi systemet er gået i stå. Så må jeg sende dem ud ad døren uden en ny tid!! Det er så dårligt for min forretning og simpelthen ikke i orden!

Oven i det har den nye brugerflade, som blev implementeret tidligere i år, absolut ikke haft brugervenlighed i centrum. Ting, jeg før kunne se med det samme, når jeg loggede ind, er nu pakket et klik længere væk. Jeg skal ind i menuen for at se om der er nye notifikationer. Når jeg er inde på en klients profil skal jeg ind og klikke i menuen for at komme tilbage til hovedsiden/kalenderen. Jeg har, efter at have skrevet til jer, fundet ud af, hvordan jeg hurtigt kommer tilbage til dags dato, når jeg har set uger ud i fremtiden, men jeg havde aldrig selv regnet det ud.

Det jeg har nævnt ovenfor gælder mobilbrug, som jeg har mest brug for. Oven i alt det er første påmindelses-sms ikke længere gratis - og at gøre et system dyrere og ringere på samme tid giver slet ingen mening for mig.

Jeg har været kunde i 11 år, og nu er det desværre tid til at finde et andet bookingsystem. Den manglende brugervenlighed er drønirriterende, men et system der ikke virker eller er for langsomt, når jeg har brug for det, er simpelthen uacceptabelt!

5 novembre 2025

Réponse de Terapeut Booking (EasyPractice)

Hej Sisse, mange tak for din anmeldelse!
Vi er meget kede af at høre, at du som loyal kunde, der har været hos os i mange år har oplevet en forværring i brugeroplevelsen.

Du skal vide, at vi tager feedback som din meget seriøst, og at vores team har både optimering af hastighed i systemet samt bedre og mere intuitiv brugerflade som deres absolut højeste prioritet. Vi kommer også til løbende at arbejde på at forbedre oplevelsen på mobilen.

Du må endelig ikke tøve med at række ud til os, hvis du har nogle spørgsmål eller hvis du har flere eksempler på arbejdsgange i systemet, der kunne forbedres. Det er en kæmpe hjælp for os.

Vi håber, at du vil give os muligheden for at genvinde din tillid til os som kunde - i hvert fald et stort tak for at dele din oplevelse og disse konkrete eksempler. :)

Kan kun anbefales

Nemt at gå til!
Trods jeg ikke bruger så mange funktioner som det er muligt, så fungerer det rigtig godt for mig, i min klink.
Jeg har været med længe, og der er kommet rigtig meget nyt til undervejs,

Der lyttes når der spørges ind til nye funktioner, guides når noget ikke fungere og der svares hurtigt.

Sikkerheden er for mig vigtig.
Kan kun anbefales.

28 octobre 2025
Noté 3 sur 5 étoiles

For 1 år siden ville jeg have givet TB…

For 1 år siden ville jeg have givet TB 5⭐️Jeg er med på vigtigheden i at udvikle et godt produkt til noget bedre. Men det er svært at få øje på her i år 2025. Desværre oplever jeg alt for mange nedbrud hvor det ikke virker. I dag har jeg overhovedet ikke kunne komme ind på TB siden kl 15.45 som betyder jeg ikke kan se hvilke klient der sidder i venteværelset til aftalte tid. Jeg kan ikke skrive journal, ej heller se hvad der er behandlet ved sidste konsultation. Jeg kan ikke booke ny tid. Jeg kan ikke lave faktura. Jeg kommer bagud, da jeg ikke kan holde min tid og klienterne sidder og venter alt for længe. Andre gange er systemet bare langsomt. Det betyder også for mig at jeg bliver forsinket og klienter igen sidder længe og venter og ikke kommer ind til deres aftalte tid. Det er stressende, frustrerende og ikke til at arbejde med. Jeg sidder igen med en stak notater jeg skal have skrevet i journalen når det engang virker igen.
I dag er der ikke meget support eller slet ingen. Og problemet er endnu ikke løst. Håber det er løst til i morgen. Og håber der generelt snart bliver styr på alle de ting der ikke virker. Fremadrettet!!!

7 octobre 2025

Réponse de Terapeut Booking (EasyPractice)

Hej Steen, mange tak for din anmeldelse!
Vi er kede af at høre at du oplever en forværring. Vi beklager meget din seneste oplevelse, og kan forsikre, at vi arbejder på at forhindre fremtidige problemer som dette. Vi tager det dybt seriøst, når sådanne fejl sker, og arbejder på, at netop en sådan hændelse ikke kan ske igen.
Igen, vi beklager utroligt meget ulejligheden, og håber på, at vi snart kan genvinde din tillid og dine 5 ⭐.

Noté 3 sur 5 étoiles

Jeg har været meget glad for Terapeut…

Jeg har været meget glad for Terapeut Booking, som jeg har brugt i mange år, siden de var et lille firma. Jeg har anbefalet systemet til rigtig mange og har givet meget feedback og mange idéer til teamet på deres opfordring.

Jeg synes stadig, systemet er en meget stor hjælp, og med det nye AI-modul er hverdagen blevet lettere.

Men desværre er der pludselig ekstrabetaling for at udsende en almindelig påmindelses-SMS før en klientaftale, noget, som tidligere var standard. Det er ikke den helt store udgift, men kræver en masse ekstra bogføring. På deres egen salgsside præsenteres det også umiddelbart som om, man får fuld funktionalitet for en fast pris. Når man kigger lidt længere ned ad siden ser man, at der alligevel er gebyr for SMSer. Det er lidt uigennemsigtigte.

Systemet er blevet lidt nemmere at bruge og navigere i. Jeg er også glad for, at TB antyder, at de vil tage min og andres feedback til sig. Derfor har jeg opgraderet til fire stjerner.

Jeg håber, TB går tilbage til gratis første påmindelses-SMS - og en lidt mere personlig kundeservice.

23 septembre 2025

Réponse de Terapeut Booking (EasyPractice)

Hej Karin, mange tak for din anmeldelse!

Din feedback betyder meget for os, og vi er kede af, at du som loyal kunde har oplevet en forværring. Det tager vi meget alvorligt. Vores platform-team har det som førsteprioritet at forbedre og optimere hastigheden i systemet, så I ikke som kunder ikke skal opleve forsinkelse i systemet i jeres arbejdsdag.

Hvad angår Nordbot'en, så kan den - som du sikkert ved - læse fra vores hjælpecenter, og give et svar med det samme på mere simple spørgsmål. For mere komplekse henvendelser, kan den ofte ikke hjælpe, og her kan man altid vælge at ville snakke med en medarbejder, hvor det så kan tage lidt længere tid. Vi arbejder også løbende på at forbedre Nordbot'en, så den hele tiden bliver bedre, samt finde på nye supportinitiativer - tak for at dele din generelle oplevelse med dette!

Det er korrekt, at den første påmindelses-SMS i forbindelse med vores prisændringer nu koster 0,49 kr., således at det kun er alle mails, der er gratis, mens SMS'er koster 0,49 kr. Din feedback angående dette er hørt, og sendt videre til vores team!

Igen - tak for at dele! Vi tager din feedback til os, og jeg håber meget, at du vil opleve forbedringer i den kommende tid, så du igen kan være glad for dit Terapeut Booking-system.

Du kan altid række ud til os på kontakt@terapeutbooking.dk, hvis du har flere tanker og ønsker, du ønsker at sende til os :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Et professionelt overskueligt løft!

Oplevelsen med Terapeutbooking, i de år jeg har benyttet deres platform, har været kendetegnet ved: professionalisme, venlighed, hjælpsomhed og en følelse af, at de er tæt på. Det gav min virksomhed et løft, som jeg har været glad for hver dag, siden jeg valgte dem.
6 stjerner hvis det var muligt!

11 septembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Bedste booking og journalsystem jeg har…

Bedste booking og journalsystem jeg har haft.

5 septembre 2025

Hej Mille

Mange tak for din anmeldelse! Det er bare rigtig godt at høre, at du er så glad for at bruge Terapeut Booking - det er motiverende i forhold til vores arbejde med at forbedre systemet, så det fortsat kan være så intuitivt at bruge som muligt. Tak igen for at dele de postive ord :)

Af hjertet tak

Terapeutbooking har gjort mit arbejdsliv som praktiserende psykolog en hel det lettere. I forhold til håndtering af alle de aftaler jeg har med mine skønne klienter, og i forhold til at holde styr på min praksis rent administrativt. Tak af hjertet.

1 septembre 2025

Réponse de Terapeut Booking (EasyPractice)

Hej, og mange tak for din anmeldelse!

Vores mål er netop at lette vores kunders administrative arbejde samt at gøre journalsystemet så intuitivt som muligt at navigere, så det er dejligt at læse, at brugen af Terapeut Booking gør en forskel for dig :)

Vi vil gøre vores bedste for også fremadrettet at leve op til de postitive ord - stort tak igen for at dele.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi er rigtig glade for terapeutbooking…

Vi er rigtig glade for terapeutbooking hos CryoVital Odense. Efter prisændringen er det meget attraktivt, og vi ser ikke andre udbydere kan være med her. Den kan alt hvad vi skal bruge, og den kan kobles op sammen med vores regnskab osv når vi skal bogføre mm.
super nemt med rigtig mange funktioner, når man først sætter sig ind i det,

1 septembre 2025

Réponse de Terapeut Booking (EasyPractice)

Hej Heidi, mange tak for din anmeldelse!
Hvor er det bare godt at høre, at I er glade for Terapeut Booking.

Det er super godt at høre, at I finder det let at bruge, og at I også finder værdi i flere af vores tilvalgsfunktioner samt integrationer med f.eks. regnskabssystemer.

Igen, tak for at dele jeres oplevelse - det er motiverende at læse, at det gør en forskel i jeres arbejdsdag. Vi vil fortsætte med at arbejde for, at systemet er så intuitivt som muligt at bruge, samtidig med at man som behandler skal have mulighed for at vælge de tilvalgsfunktioner, man har behov for :)

Noté 1 sur 5 étoiles

Vi har i lang tid været meget glade for…

Vi har i lang tid været meget glade for TB. Men oplever desværre at systemet bliver dårligere og dårligere. Alt for lange svartider, når man ex. skal oprette en ny tid eller en faktura. De ændrer ofte i skærmbilleder som vi bruger meget. Kan ikke give support på tlf. Ingen respons på at ændre kalender layout på trods af mange mails med ønsker. Oprettelse af faktura ændres ofte og er mere forvirrende end tidligere.

27 août 2025

Réponse de Terapeut Booking (EasyPractice)

Hej Pernille, mange tak for din anmeldelse!
Vi sætter stor pris på din ærlige feedback, og det er vigtigt for os at vide, at en af vores langvarige og trofaste kunder som dig oplever disse udfordringer. Vi er kede af din oplevelse af, at systemet ikke lever op til den standard, du har været vant til.

Vi har haft flere opdateringer i vores brugerflade med et mål om at gøre den mere intuitiv og stabil, og også for at forbedre hastigheden – jeg beklager meget, at du har oplevet problemer og forstyrrelser i dit arbejdsflow.
Du kan være sikker på, at dine kommentarer og feedback omkring dette bliver taget seriøst og sendt videre til vores vores produkt- og udviklingsteam.

Hvis det drejer sig om en decideret systemfejl eller langsom svarhastighed i systemet, så bliver det omgående prioriteret af vores team. Stabilitet generelt og i forbindelse med udgivelse af ny funktionalitet er noget vi hele tiden arbejder på at sikre, og vi gør alt hvad vi kan for at mindske sådanne forstyrrelser fremadrettet.

I forhold til ønsker om ændring af f.eks. kalenderlayout, så kan vi ikke love, at alle ønsker bliver udviklet (det afhænger blandt andet af interne ressourcer, prioriteter, om flere brugere skriver med samme ønske, osv.), men du er meget velkommen til at række ud på kontakt@terapeutbooking.dk, og få en opdatering, hvis du har sendt ønsker til os.

Målet er, at Terapeut Booking skal være så let og intuitivt som muligt at bruge, og det at du tager dig tid til at dele din feedback er med til at sætte den rigtige retning. Så mange tak for at dele det :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Fortfarande nöjd efter några års användande

Jag har använt EasyPractice i några år och gillar programmet som under tid byggts ut med flera olika verktyg och förbättringar. Det är lättanvänt och jag använder det både privat för att lägga in våra arbetstider och andra viktiga saker i kalendern. Och såklart huvudsyftet, för att boka in klienter. Jag tycker även att det är bra att man kan boka in kunder på föreläsningar/event. Jag tänker att för en mindre yoga studio tex är det ju väldigt bra online lösning.
Ang supporten så har jag bara fått positiv respons när jag behövt hjälp. Visst är det bra om det fanns en telefonlinje att ringa men för mig har det funkat bra med Mailkontakt och återkopplingen har varit relativt snabb.
Så jag kan varmt rekommendera sajten
Och teamet bakom.

7 août 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Slet ikke pengene værd - lover meget mere end de holder

Har tidligere været tilfreds med TP, men det seneste år har der været alt for mange fejl i deres systemer. i oplever Vi oplever mystiske fejl som at ordene i journanotater skrives baglæns, (fra højre mod venstre), cpr numre overføres pludselig ikke til fakturaer, misvisende data i statistik-modul. Helt basale funktioner findes ikke, man kan ikke koble flere mailaddresser til en klient, hvilket er helt utilfredsstillende når man behandler børne og unge, hvor der er brug for at begge forældre får informationer og at man kan kommunikere med begge forældre. De laver masser af opdateringer i deres systemer, men uden at afprøve dem tilstrækkelig inden de frigives - det betyder at vi bruger urimelig meget tid på at indrapportere fejl til dem, og vi kommer til at reelt fungere som testere af deres systemer, som de så (måske) kan rette efterfølgende. Hver gang får man beskeden, at de er meget glade for vores feedback, - uden tilsyneladende at forstå, at det ikke er en venlig feedback-tjeneste vi yder, men kæmpe problemer vi står i, og som alt for ofte kræver mange timers arbejde at rette op på herude. Så... Ikke pengene værd.

3 août 2025

Réponse de Terapeut Booking (EasyPractice)

Hej Rikke, mange tak for din ærlige feedback og for at dele din oplevelse - vi er virkelig kede af at høre, at den ikke har levet op til dine forventninger.

I forhold til at koble flere mailadresser til en klient, har du så forsøgt at aktivere vores app Par- og gruppeterapi? Her kan du nemlig koble flere mailadresser til en klient, og sørge for, at forældrene får de samme beskeder som barnet gør. Det er også muligt at tilføje en forælder via vores ‘Kontakter og betalere’-app (denne app koster dog DKK 49/md), som også kan modtage samme beskeder som klienten.

Der vil desværre opstå tekniske fejl fra tid til anden, men det er også vigtigt for os, at selv hvis vi laver opdateringer og introducerer nye funktioner, at systemet skal forblive intuitivt og let at bruge - et mål med de her opdateringer og optimeringer er, at de helst skal medføre færre klik for jer som brugere - og hvis det ikke er tilfældet, så er det noget vi skal kigge på :)

I den forbindelse vil jeg også understrege, at det altid bliver taget seriøst, hvis du som bruger rapporterer en systemfejl eller en utilfredshed med en opdatering. Vi vil selvfølgelig takke for, at du sender både fejlmeldinger og feedback-ønsker til os, men det betyder ikke, at det ikke bliver taget seriøst. Alle kommentarer bliver taget med videre til teamet, så vi hele tiden kan blive bedre.

Rigtig god dag.

Noté 3 sur 5 étoiles

Selve systemet er intuitivt og derfor…

Selve systemet er intuitivt og derfor brugervenligt. Jeg er generelt glad for denne løsning.
Dog er jeg knap så tilfreds med deres support. Der er ingen telefon support og hver gang jeg beder om hjælp, får jeg svar fra en robot. Jeg skal bruge ret mange kræfter og tid på, at komme til at tale med en kvalificeret medarbejder. Tid jeg hellere ville bruge på mit arbejde. Når det endelig lykkedes plejer vedkommende at være god tid at hjælpe. Det er bare ikke lige den service jeg forventer ifht. at jeg betaler over 1000 kr. pr. Mdr.

31 juillet 2025

Réponse de Terapeut Booking (EasyPractice)

Hej Rikke, mange tak for din anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse! Vi er rigtig glade for at høre, at du finder systemet intuitivt og brugervenligt - det er præcis, hvad vi stræber efter, og det betyder meget for os, at du er glad for løsningen i sig selv.

Vi er dog kede af at høre, at du oplever besvær med at få den support, du har brug for. Vi har et dedikeret supportteam, der sidder klar alle ugens dage, og derudover har vi vores ‘Nordbot’, som kan hjælpe med at finde svar på spørgsmål, der findes i vores hjælpecenter, som hele tiden opdateres, så det er up-to-date. Du vil dog kunne klikke ‘tale med en person’, hvis du har en mere kompleks sag, som en medarbejder skal kigge på med det samme. Så Nordbotten er mere tiltænkt til en hurtig-søgning, hvor du kan få svar på mere eller mindre nemme spørgsmål med det samme, ligegyldigt på hvilket tidspunkt af døgnet.

Vi arbejder hele tiden på at gøre både produktet og supportoplevelsen bedre, så det at du oplever, at det skaber mere besvær end gavn - og blot bliver et ekstra trin i forhold til at komme igennem til en kvalificeret medarbejder - er værdifuld feedback. Tak for din ærlighed og for at hjælpe os med at blive bedre!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus