À propos de l'entreprise

4. Fournisseur de fenêtres PVC
  5. Service d'installation des fenêtres
  6. Fournisseur de cadres en bois

Écrit par l'entreprise

Ons bedrijf Terra Construction houdt zich bezig met de bouw van huizen vanaf de grond af en verzorgt alle interne werkzaamheden op sleutelklare basis. Wij hebben hoogwaardige, maar toch betaalbare specialisten in dienst die alle bestaande reparatie- en restauratiewerkzaamheden uitvoeren, zoals: het vervangen van metaal-kunststof, houten en aluminium ramen en deuren, dakkapellen, tuinkamers (wij zijn dealer van het Duitse Veka-profiel). U zult aangenaam verrast zijn: onze prijzen liggen de helft van de Nederlandse marktprijs, maar de kwaliteit is van het hoogste niveau. Wij schilderen ook binnen- en buitenmuren, ramen en deuren, alle vloerwerkzaamheden, laminaat, linoleum, parket, tegels, vloerverwarming, badkamerrenovatie, kamerherinrichting en loodgieterswerk, pleister- en bestratingswerkzaamheden. Een tuin, een aanlegsteiger, een sauna of een barbecue zijn voor ons, als er toestemming is, geen enkel probleem.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij hebben onze buitendeur laten…

Wij hebben onze buitendeur laten plaatsen door Terra Construction en zijn zeer tevreden. Ze hebben uitstekend werk geleverd en alles netjes afgewerkt. Na de installatie hebben ze alles schoongeveegd en het huis netjes achtergelaten, waarvoor dank! Ook hebben ze de oude deur meegenomen. Zeer professionele en vriendelijke service. Absoluut een aanrader!

27 février 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Voor de tweede keer hebben wij…

Voor de tweede keer hebben wij samengewerkt met Terra Construction en ook deze keer was de ervaring nóg beter dan de eerste. De communicatie verliep helder en prettig, er werd goed meegedacht en zelfs de installatie kon naar voren worden gehaald omdat dit voor ons beter uitkwam. Dat soort flexibiliteit waarderen wij enorm.

De werkzaamheden zijn professioneel en zorgvuldig uitgevoerd. Alles verliep volgens planning en het eindresultaat is echt prachtig. We zijn super blij met de installatie!

Na afloop werd alles netjes opgeruimd en zijn er zelfs nog kleine herstelwerkzaamheden uitgevoerd. Dat laat zien dat er oog is voor detail en kwaliteit.

Kortom: een prachtig resultaat en een fijne samenwerking. Absoluut een aanrader!

13 février 2026
Noté 4 sur 5 étoiles

Professioneel, betrouwbaar en een prachtig eindresultaat

Terra Construction heeft uitstekend werk geleverd! Vanaf het eerste contact tot aan de oplevering was de communicatie was goed en professioneel. Het team werkt snel, netjes en met veel oog voor detail. Wat wij vooral hebben gewaardeerd is dat ze meedachten met onze wensen en altijd met een passende oplossing kwamen. De afspraken zijn keurig nagekomen en het eindresultaat is nog mooier dan we hadden verwacht. Wij raden Terra Construction absoluut aan!

5 septembre 2025

Uitstekende ramenservice in Leiderdorp

We hebben ramen laten plaatsen door dit bedrijf in Leiderdorp en zijn erg tevreden. De prijs was een van de laagste van alle offertes, terwijl de kwaliteit uitstekend is. De monteur ontdekte meteen problemen met de vensterbanken die andere bedrijven niet wilden oplossen, maar hier werd dit professioneel geregeld. De installatie verliep snel (2,5 dag), netjes en schoon. Na een week ontstond er een scheur in één raam, maar dit werd zonder problemen onder garantie opgelost. Bovendien werkt het bedrijf zo dat je met hun documenten subsidie kunt aanvragen. Een zeer prettige ervaring, absoluut een aanrader!

12 juillet 2025

Very nice windows

Very nice company, with very responsible workers. We had some issue from old installation, but Pavel with him team did a good job. Very nice people, always open to discuss and find solutions. Recomended.
Tnx to Pavel and team!

10 juillet 2025

Topservice en prachtig resultaat

Wij hebben onlangs met Pawel samengewerkt voor de renovatie van ons oude pand in Amstredam en we zijn ontzettend tevreden over het resultaat. Vanaf het begin was hij professioneel, duidelijk in zijn communicatie en zeer snel in zijn reacties. Hij hield ons continu op de hoogte en dacht actief mee in het hele proces.

De kwaliteit van zijn werk is uitstekend elk detail is met zorg en vakmanschap afgewerkt. Wat normaal een stressvolle verbouwing had kunnen zijn, verliep dankzij Pawel vlot en met minder stress.

We raden Pawel dan ook van harte aan aan iedereen die op zoek is naar een snelle, professionele en kwalitatief hoogstaande renovatie.

Bedankt Pawel voor het fantastische werk!

23 juillet 2025

Garage zijdeur met kozijn

Garage zijdeur voor mijn huis in Duivendrecht vervangen, oude afgevoerd, goede prijs, keurig en volgens de afspraken.

27 juin 2025

Great supplier!

I ordered 19 pcs HR++ windows with plastic frames from Terra Construction. Very satisfied with their affordable prices and service! The windows are solid, future-proof, and well-made without costing a fortune. If you want affordable windows done fast and right, they’re a great pick. Highly recommend them!

21 janvier 2025

Nieuwe ramen

Ik heb ramen via dit bedrijf laten installeren, goedkoop en van goede kwaliteit. Na de installatie werd het veel warmer in huis en verminderde het geluid. Ik heb 82 mm profiel met dubbel glas laten plaatsen. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

28 février 2025

Een echte aanrader.

Wij zijn zeer tevreden over het geleverde werk. Het materiaal van Veka heeft een hoge kwaliteit en ziet er fraai uit. Het drie dubbele glas zorgt voor perfecte isolatie en houdt ook het geluid uitstekend buiten. De prijs is natuurlijk ook nog eens een stuk lager dan bij vergelijkbare Nederlandse leveranciers. De communicatie met Terra Construction verliep goed. Alle afspraken zijn correct nagekomen. Absoluut een aanrader!

8 mars 2025

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus