Terrasboot BredaAvis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Hele leuke terrasboot en Teun is gezellige gids en heel flexibel over de route. Zwem tussenstop was geen probleem. We brachten zelf drank mee, er was genoeg ijs aan boord. Leuke verhalen, zeker aanrad... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

We hebben een hele leuke ervaring erbij gekregen! Teun doet het heel erg leuk. Vertelt veel over van alles en nog wat. Zelf drank en hapjes meenemen is geen probleem. Het was ook erg relex doordat he... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Het terrasbootje ziet er gezellig uit, zit comfortabel en er is gezorgd voor een lekkere eenvoudige borrelplank. Ook de glazen voor de drankjes stonden al klaar. Kapitein Teun is een alleraardigste jo... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Agence d'excursions en bateau
  2. Service de location de bateaux

Écrit par l'entreprise

Terrasboot Breda zet zich de hele zomer in om een waanzinnige dag voor de klant te creëren. Het doel daarbij is dat het echt ervaren wordt als een terrasje pakken op het water. Met onze arrangementen proberen wij daar nog een leuke twist aan te geven. Wij van Terrasboot Breda zouden het erg leuk vinden als u hier uw ervaringen deelt zodat wij door kunnen groeien. Alvast bedankt

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

30 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Gezellig uitje met vriendinnen

Superleuk uitje, ons mooie Breda vanaf het water bekeken en ondertussen lekker gekletst met vriendinnen. Schipper ontving ons netjes en heeft ons veilig en zorgeloos rondgevaren. Leuk dat we zelf drankjes mee konden brengen. Borrelplank had ik iets meer van verwacht, maar was op zich prima. Voor herhaling vatbaar!

8 août 2025

Gezellige boottocht

Hele gezellige boottocht gehad met Teun, hij heeft leuke weetjes om te vertellen over Breda en leuk om op een Terrasboot te varen. Toch eens wat anders dan een gewone sloep. Wij kunnen Teun zeker aanraden!

7 août 2025

Super leuk uitje!

Super leuk uitje wij hebben het naar ons zin gehad. Teun had leuke weetjes tijdens onze tour, was aardig en had het goed geregeld met de hapjes. Zeker voor herhaling vatbaar en een aanrader!

8 août 2025

Aanrader!

We hebben met 5 vriendinnen een erg leuke middag gehad op de terrasboot van Teun. Teun is een enthousiaste gastheer. Echt een aanrader om dit met een groepje te doen.

10 août 2025

Super genoten.

Super genoten.
Teun is een hele spontane jongen die onze rondvaart echt heel leuk gemaakt heeft.
Super goed geregeld.
Echt een aanrader!

7 août 2025

Super leuke terras boot!

Super leuke terras boot, met leuke en gezellige kapitein Teun. Die je rondvaart in 2,5 uur en de nodige informatie geeft over Breda. Met lekkere borrelplank. Heel leuk om Breda vanaf het water te zien. Mooie plekjes die je normaal niet ziet. Wij hebben met 4e genoten en gelachen. Het is echt een terras op het water. Zeer zeker een aanrader!!

3 août 2025

Teun is een leuke vent

Teun is een leuke vent! Hij vertelt je met gemak leuke weetjes over Breda, verzorgd een goede borrelplank en maakt ook nog eens een leuk praatje met je. Mij gaat ‘ie vaker zien!

18 juillet 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer aangenaam en gezellig uitstapje…

Zeer aangenaam en gezellig uitstapje met de boot. Aardige eigenaar, vertelt je alles over de omgeving en beantwoord je vragen. De boot is erg comfortabel. Geschikt voor groepje vrienden, collega's, familie.

23 juillet 2025
Noté 4 sur 5 étoiles

Breda vanaf een andere kant

Het was een leuke tocht door de singels van Breda waar Teun ons doorheen voer. Aardige jongeman die goed voor ons heeft gezorgd. Aanrader dit eens te doen!

12 juillet 2025

Perfecte bootrit

Hele fijne ervaring. Kapitein (Teun) is een hele sympathieke en aardige gast die je veel kan vertellen over Breda. Contact van tevoren is super en hij denkt graag met je mee. Verder is de boot prima en zit lekker en hapjes zijn goed geregeld. Al met al het perfecte plaatje voor een leuke bootrit.

30 mai 2025

Prachtvaart

Harstikke gezellig! Kapitein met veel charisma, meer dan genoeg voorzieningen en ook kei en kei leuk voor ‘n kinderfeestje. Zeker de centen waard!

10 juillet 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Terrasboot is echt een ervaring als een…

Terrasboot is echt een ervaring als een terras op het water! Super relaxed. Kapitein was ook zeer relaxed en had ook leuke feitjes over de singel van Breda. Met acht vrouwen konden we borrelen zonder enig gedoe. Prijs kwaliteit verhouding het beste!

Zeker aan te raden!

20 septembre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Afgelopen zomer met Teun gaan varen

Afgelopen zomer met Teun gaan varen. Erg leuk uitje gehad dankzij Teun. De boot is ruim met lekkere banken. Teun is een erg sympathieke jongen die ook erg leuk omging met de kinderen die erbij waren.
Bedankt nog voor de leuke middag Teun! Als we nog een keer gaan varen zeker weer bij jou.
Groet,
Loes

9 juillet 2024

Flexibel en betrouwbaar

Al 2x geboekt
Snelle reactie op aanvraag, heel betrouwbaar en relaxed varen.
Flexibel (er zou iemand wat later bijstappen op de boot dat was geen probleem en tijdens Breda live ipv varen bij de muziek wat blijven “hangen”
Ik beveel terrasboot echt aan!

7 juin 2024

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus