Terug naar Jou Avis

3. Masseur
  4. Nutritionniste
  5. Cours de yoga

Écrit par l'entreprise

Kom in contact met jezelf! Lichaamswerk & Coaching Verbind je lichaam & gevoel met holistische massages en yoga. Heel jezelf door meer bewustwording Verminder stress & vergroot je intuitie Met voeding, beweging & empowerment

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Vaardige, intuitieve en respectvolle massages

Vanwege een heftige burnout was ik zoekende naar mensen die me konden helpen met ontspannen en meer energie krijgen. Zo kwam ik bij de site van Jennifer.
Al vanaf de 1e ontmoeting voelde ik me prettig bij haar. Het is toch altijd aftasten of je een klikt hebt met elkaar. Jennifer liet me mijn verhaal doen, luisterde en stelde een behandeling voor. Dat was een schot in de roos. Ik kwam elke keer ontspannen thuis. Ook mijn energie kwam steeds meer terug.
Inmiddels heb ik de burnout achter me gelaten, maar blijft naar Jennifer gaan. Een vooruitzicht naar haar vaardige, intuïtieve handen die schijnen te weten wat ik nodig heb, kan ik iedereen aanraden! Even tijd voor mezelf. Even niks moeten. Dat gun ik iedereen!

23 avril 2025

Ontspannen postpartum massage

Onlangs een massage gehad tijdens en na mijn zwangerschap en wat was het fijn! Jennifer neemt echt de tijd voor je, luistert en voelt intuïtief aan wat nodig is. Een ervaring waarbij je volledig kunt ontspannen en genieten. De prijs-kwaliteitverhouding is perfect en ik kan iedereen een massage bij 'Terug naar jou' aanraden. Nogmaals enorm bedankt Jennifer en graag tot een volgende keer! ✨

14 janvier 2024

Réponse de Terug naar Jou

Dankjewel voor je fijne review!🌟

Jennifer is een vakvrouw

Jennifer is een vakvrouw die met massage en pulsing de punten in mijn lichaam goed weet te vinden. Ze voelt goed aan wat jij nodig hebt. Met Yin Yoga staat zachtheid voorop. Ze is steeds op zoek om de voor mij juiste oefeningen te vinden en luistert aandachtig naar mijn wensen.

24 novembre 2023

Réponse de Terug naar Jou

Bedankt voor je mooie review!🌟

Noté 4 sur 5 étoiles

Fijne rustgevende behandeling

Ik kan een behandeling bij Jennifer iedereen aanraden. Ze neemt de tijd voor je en past haar behandeling aan aan wat jij op dat moment nodig hebt. Super fijn!

6 novembre 2023

Réponse de Terug naar Jou

dankjewel voor je fijne review!💫

Even uit de stress...

Ik heb al veel massages gehad maar telkens was het niet wat ik zocht. Uiteindelijk ben ik bij Jennifer terecht gekomen en ze masseert echt met een gevoel of je welkom bent en echt tot rust mag komen. Ik ben al een aantal keer geweest voor diverse massages en cupping en ik kom zeker vaker terug!

14 août 2023

Réponse de Terug naar Jou

dankjewel voor jouw mooie review, tot snel!

Noté 4 sur 5 étoiles

Chakra-healing

Jennifer luistert goed, niet enkel naar wat ik vertel maar ook naar mijn lijf en energie tijdens de healing / massage. En gebruikt wat ze hoort.
Fijn!

14 juillet 2023

dankjewel!

Dankbaar!

‘Terug naar jou’ heeft me ontzettend goed geholpen tijdens een zware kraamperiode. Jennifer is zo’n lieve vrouw, met een hele fijne, rustige energie. Ze is bij me thuis geweest om me te helpen in de kraamtijd van mijn vierde kindje. Na een fijne gesprek kreeg ik een magnesium voetenbadje, yonisteam, kruidenstempels en een kraammassage. Het was zo fijn om even te kunnen ontspannen. Het voelde erg fijn en ik ben heel dankbaar voor haar hulp. Tijdens haar aanwezigheid heb ik even kunnen ontspannen terwijl zij mijn kinderen in de gaten hield, wat huishoudelijke klusjes deed en eten heeft gekookt. We hebben gezellig samen gegeten. Wat had ik dat nodig zeg, zo fijn dat zij er was! Naast bovenstaand heeft ze me ook advies gegeven over de juiste voeding tijdens de zwangerschap, kraamtijd en borstvoeding. Ze heeft me tevens ondersteund met voedingssupplementen en balanceoil van Zinzino. Ook een absolute aanrader. Het geeft me rust, meer energie en ik kan me beter concentreren/focussen. Binnenkort maak ik weer een nieuwe afspraak bij haar.

17 juin 2023

Réponse de Terug naar Jou

dankjewel voor jou prachtige review! dat stukje ontspanning is je zo gegund. Ik ben blij dat ik je heb kunnen helpen.

Goede en fijne voetmassage

Een hele fijne, ontspannen voetmassage gehad. Ook geschikt voor gevoelige voeten/ sporters. Jennifer houdt rekening met wat je aangeeft en denkt mee. Een aanrader!

30 juin 2023

Réponse de Terug naar Jou

dankjewel & tot de volgende keer!

Hele fijne behandeling

Hele fijne behandeling, veilige, hygiënische omgeving en heerlijke behandelingen. Ik kom zeker terug!

7 juillet 2023

bedankt & tot gauw!

Noté 5 sur 5 étoiles

Hele fijne en goede massage behandelingen

De massage van Jennifer was fantastisch, beter dan welke massage ik ooit heb gehad. Jennifer neemt de tijd voor je, voor het achterhalen van de eventueel aanwezige problemen, en speelt daar geweldig op in tijdens de behandeling. Er is alle ruimte om aan te geven waar je behoefte aan hebt als client. Na afloop was ik dagen lang ontspannen en relaxt.

21 juillet 2023

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus