Kjøpte forlovelsesring, gifteringene og morgengaveringen gjennom tesori, og vi er så fornøyd med både kvaliteten på ringene, og den profesjonelle servicen vi fikk gjennom hele prosessen. Kan anbefale... Voir plus

L'entreprise a répondu
Bestille gifteringene over nett. God veiledning av de ansatte via e-post. Rask respons på sending av ring måler og prøveringer. Veldig lett og følge veiledningen på nettet når ringene endelig ku... Voir plus
L'entreprise a répondu
God nettside med utallige muligheter for valg av stil og stein. Ble oppringt nesten med en gang jeg hadde lagt inn bestilling og anbefalt en bedre løsning enn hva jeg selv hadde sett meg ut, sel... Voir plus
Écrit par l'entreprise
TESORI – din personlige juvelér. Vi kjenner hver diamant vi selger.
TESORI er et norskeid firma med lang fartstid i bransjen, spesialisert på forlovelsesringer, gifteringer og klassiske diamantsmykker. Hos oss møter du verken kølapp eller disk, men en rolig samtale i varme omgivelser – enten du sitter i showroomet vårt eller tar kontakt på nett. Du får vår fulle oppmerksomhet, uansett budsjett.
Diamantene velges ut av vår diplomgemmolog med 30 års internasjonal erfaring. Hver stein er GIA-sertifisert og personlig vurdert, slik at du vet nøyaktig hva du kjøper. Velger du en diamant hos oss, får du ikke bare et smykke – du får et trygt valg, gjort sammen med noen som har sett tusenvis av steiner og vet hva som skiller en god diamant fra en uvanlig vakker en.
Vi fører både naturlige og laboratoriedyrkede diamanter av høy kvalitet, til priser som tåler sammenligning. Hva som passer for deg, finner vi ut av sammen – i ro, uten press.
Det vi er mest stolte av er alle frierne vi har hjulpet trygt i havn med akkurat den ringen de håpet på.
Écrit par l'entreprise

Når du handler hos oss har du alltid vår livstidsgaranti i bakhånd.
Henrik Ibsens gt 40, 0255, OSLO, Norvège
Demande des avis aux clients

Réponse de TESORI
Meget behjelpelig service. De svarte kjapt på epost og svarte på alle spørsmålene jeg hadde. I tillegg til dette leverte de ringen jeg hadde kjøpt med ekspresslevering på egen regning. Ringen falt også i smak. Det blir definitivt Tesori neste gang!

Réponse de TESORI
Fantastisk service og kundeopplevelse! Her får du hjelp til det du ønsker, stort og smått. Konkurransedyktige priser og rask levering! Anbefales :)

Réponse de TESORI
Seriøse og flinke som leverer som avtalt.
Terje hadde gode og fornuftige råd rundt valg av ringer. Anbefales

Réponse de TESORI
Utmerket oppfølging og kundeservice. Tesori går lengre enn de aller fleste for at opplevelsen skal være perfekt for deg som kjøper. Absolutt å anbefale!

Réponse de TESORI
Super service, mye koseligere enn det andre stedet jeg prøvde. Takk Mille for en hyggelig opplevelse og service. Jeg gleder meg til å bestille fra dere!

Réponse de TESORI
Vi kjøpte gifteringer hos Tesori og hadde en veldig god opplevelse fra start til slutt. Da vi kom for å se på ringer, ble vi møtt av Terje, som tydelig har lang erfaring og høy kompetanse. Han ga ærlige og nyttige anbefalinger, og veiledet oss på en trygg måte.
Alt i alt fremstår virksomheten som svært profesjonell, med dyktige folk som virkelig kan faget.

Réponse de TESORI
Fikk helt feil ringstørrelse ifht hva som ble bestilt, men Tesori v/Terje kom personlig og overleverte riktig størrelse, noe vi satt veldig stor pris på! Ringen som ble overlevert var også aldeles nydelig!

Réponse de TESORI
God kundeservice. Meget hyggelig og profesjonell betjening av kundene. Flotte smykker til en god pris.

Réponse de TESORI
Meget god kundeservice, levering som forespeilet og meget fint produkt. Fruen var meget fornøyd, noe som kanskje er det viktigste.

Réponse de TESORI
Hyggelig & rask oppfølging! Flotte diamanter til konkurransedyktige priser! Hva mer kan man be om <3

Réponse de TESORI
Veldig lett og følge veiledningen på nettet når ringene endelig kunne bestilles og graverings ønsker legges inn.
Endelig resultat på ringene ble kjempe bra, både gravering og størrelse. Når ringene ble sendt fra butikken; var de på vårt postkontor samme dag.

Réponse de TESORI
Vi kjøpte både forlovelsesringen og gifteringene hos Tesori. Utrolig bra service og herlige ansatte. Gjorde opplevelsen vår helt fantastisk, og ringene er nydelige.