Textilgallerian.se Joli AB Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,3

Professionellt och personligt kundbemötande. Mina önskemål gällande min beställning uppfylldes utan anmärkning, varorna levererades i tid enligt överenskommelse och kundservicen var exceptionell. Snab... Voir plus

Jag gjorde en beställning som jag blev tvungen att returnera och speditören strulade en del och ”slarvde bort” paketet. Oj vilken bra hjälp jag fick av Textilgallerian (Amelia) att lösa detta och hitt... Voir plus

Jag beställde 2 gardinlängder 138x240 cm Marimekko Unikko röd. Gick igenom processen med Maja, som beskrev sömnaden. Gardinerna är perfekt sydda, supersnygga och helt underbara. Skickades 5 febr... Voir plus

Jag är väldigt nöjd med Textilgallerian. Jag har beställt måttsydda gardiner av dem vid tre olika tillfällen de senaste åren och varje gång blir jag imponerad av deras proffsiga bemötande, perfekt syd... Voir plus

1. Magasin de rideaux

Skräddarsyr gardiner på nätet.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

53 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

7 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Undvik denna e-handel

Undvik denna e-handel, de är inte professionella. De missbrukar sin p.11 för att göra dåliga tygleveranser.

Oseriös aktör som inte tillhandahåller konsumenten tillräckligt med information. T.ex tyg som tydligt kommer om rapporter- levererar de inte i hela rapporter. En behöver alltså beställa en extra rapport för att försäkra sig om att få det antalet rapporter en önskar.

Detta kan alltså bli en dyrare affär att beställa via dem än att köpa i butik eller hos en serös e-handel

17 mars 2022

Hej Isa!

I vår profession är det viktigt att varje kund får precis det som de beställt. Det är beklagligt att det i ditt fall var så att du beställde 1 meter tyg och vi levererade detta men att du förväntade dig att vi skulle skicka dig 1,28 meter tyg istället.

Vi har anställda inredare som gärna hjälper till så att det blir rätt. Hade du valt att kontakta oss hade vi mer än gärna hjälpt dig för att få ett så bra resultat som möjligt med mönsterpassningen.

Tyvärr i ditt fall blev det fel pga. okunskap. Oavsett om du valt en annan butik med tyg tror jag du fått exakt samma resultat om du beställt 1 meter tyg.

Även konsumentverket ansåg att vi gjort rätt och att du som kund inte kan förvänta dig 1,28 meter när du beställer 1 meter. Vi tycker det är väldigt tråkigt att du sedan ger oss negativa omdömen på ditt misstag.

Vi vill fortsätta att leverera produkter efter de önskemål som du som kund har. Nästa gång får du gärna kontakta våra inredare som hjälper dig till bästa resultat om du är osäker på något.

Bästa hälsningar

Teamet på Textilgallerian

Superdålig kvalite på bordsfilt för 129…

Superdålig kvalite på bordsfilt för 129 kr/m. Hade betydligt högre förväntning på den! Krympte jättemycket, flockade av sig jättemycket-hela tvättmaskinen var full av allt flock, fastän jag följde tvättanvisning. Tyget vred sig och bubblade sig. Eftersom jag klippt till o zick-zackat så kan jag förmodligen inte returnera den heller.
Ann-Britt Johansen Ystad

17 décembre 2021

Hej Ann-Britt,

Tack för att du tog dig tiden att skriva en recension.
Självklart ska din produkt hålla bättre kvalitét än vad du beskriver.

Hör gärna av dig till oss på kundtjänst så ska vi se till att hitta en bra lösning där du känner dig nöjd!

Mvh. Amelia
Kundtjänst Textilgallerian

Proffsig personal och fint resultat

Fint bemötande och kunnig personal som såg till att lägenheten verkligen fick ett lyft med nya textilier! Hade aldrig blivit så bra om vi gjort det själva!

19 novembre 2021

Utmärkt service!

Utmärkt service och trevlig personal!
Vi fick proffsig hjälp med tygprov så att vi kunde hitta rätt kulört som matchade till vår sänggavel.
Gardinerna är mycket välgjorda och vi är så nöjda!⭐️

10 novembre 2021

Extremt dåligt

Beställde måttbeställda gardiner för mer än 15000kr och fick hem snesydda och ojämna gardinlängder. Dessutom extremt försenat (flera månader). Dåligt bemötande och dålig service då de vägrar samarbeta och göra det lättare för en kund som fått vänta länge, legat ute med pengar och som har burit på dessa tunga gardiner fram och tillbaka och satt upp alla gardiner vilket är ett jättejobb i sig.

De föreslog att jag skulle ta ner alla gardiner och returnera dem för kontroll (alltså då bära dem fram och tillbaka till utlämningsstället igen) samt behöva ta ner alla gardiner för att sedan återigen sätta upp dem. Allt detta och de kan inte ens ge en rabatt på den kraftigt försenade och defekta ordern.

Rekommenderar absolut inte Textilgallerian tyvärr.

3 novembre 2021

Hej Ida.

Tack för att du tog dig tiden att skriva en recension. Det är självklart tråkig läsning då vi strävar efter att alla kunder ska känna sig nöjda.

Vi beklagar det extra arbetet reklamationen har orsakat dig. Det är sällan vi behöver hantera reklamation av sömnad. Men vi följer ARNs rekommendationer gällande reklamationer. Defekter på våra exklusivare produkter så som skräddarsydda gardiner repareras/åtgärdas felen i första hand innan annan typ av kompensation erbjuds.
Detta beror på att vi vill säkerställa att slutprodukten är av den höga kvalitet som vi står för.

Du får gärna höra av dig till kundtjänst så tittar jag gärna närmare på ditt ärende för att hitta en lösning där du känner dig nöjd.

Mvh. Karin
Kundtjänst Textilgallerian

VARNING!!Köpte en hissgardin där inget…

VARNING!!Köpte en hissgardin där inget gick rätt. Köp inte från det här företaget då inget funkar. Först slarvade de bort min order gm att lägga den på fel kundnr. Fick levbedked om 3 veckor o fick ringa o fråga var leveransen var då den inte kom inom utsatt tid. När den kom saknades 3 upphängningsfästen. Fick dem efter 1 vecka per post. När jag hängde upp gardinen är den helt sned o ojämn vilket gör Arden när man har den uppfälld så är båda kanterna ojämna uppe mot nedtill. Den är m a o väldigt dåligt sydd. I kontakt är det enda de gör att be om ursäkt, för det har de nog fått lära sig m den här kvaliteten. När jag vill prata m vd el ansvarig chef är den personen inte tillgänglig för sådana här ärenden. Märkligt att man inte är intresserad av vad kunder tycker! Så VARNING, köp inte från det här företaget det blir bara problem.

19 janvier 2021
Avis spontané

Retur fungerar inte - fick dubbla fraktkostnader

Jag fick kraftigt försenat den vara jag beställt. Varan passade inte. Tvingades betala returen till halva kostnaden av varan. Efter en månad fick jag varan i retur med en lapp där någon kryssat i "ej ombedd vara". Nu har jag alltså betalat dubbla kostnaden för en vara jag inte kan använda.

28 décembre 2019
Avis spontané

Färg på sängtopp överensstämde inte med färgen på hemsidan, kunde inte heller få pengarna tillbaka för denna.

Beställde en sängtopp i färgen grå (från Textilgallerian, Joli Interiör AB), fick hem varan och provade denna på aktuell säng. Såg att färgen gick i en grålila ton och stämde inte alls med färgen på deras hemsida. Valde att skicka tillbaka sängtoppen. Fick därefter svar att de inte godkände ett återköp av varan eftersom det fanns hår (katthår) på varan. Tog kontakt med dem men de hävdade att de inte kunde sälja denna vara vidare till någon annan. Hade en diskussion med dem om att man har rätt att prova en vara och att om det hamnar hår eller annat bör de kunna ta bort detta innan de säljer varan vidare men de gav sig inte. Kunde därför inte få pengarna tillbaka för varan. Anser att detta är småaktigt och kommer aldrig att beställa från detta företag igen. Kan inte heller rekommendera någon annan att göra detta.

20 novembre 2019
Avis spontané

Lätt att handla via webbsidan och snabb leverans. Jag har inget att klaga på. Det följde också med en retursedel, vilket uppskattas.

31 octobre 2018