3,2

Moyen

Tvivlsom regning

Jeg fik udbedret 2 skotrender på hver 470 cm, ved hjælp af noget selvklæbende inddækningsbånd.
Da jeg fik regningen var der skrevet 3 ruller af 5 meter på.
Da jeg spurgte om det ikke var en fejl, fik jeg bare at vide, at båndet kun fås i 5 meters ruller,
og at de "var nødt til" at tage hul på rulle nr 3.
Afdækningsbåndet koster 1.165 kr pr rulle.
Derfor bad jeg så om i det mindste at få udleveret det overskydende bånd, men fik intet svar.

JM kommer ikke til at lave mere hos mig.

6 février 2025

Professionel håndværkere

Professionel håndværkere, Nyt Tag på vores ene bygning virkelig godt håndværk , super venlige håndværkere , der viste hensyn til den daglige drift af vores klubhus , kan varmt anbefales.

9 octobre 2023

Nye døre og isolering

Ole (mesteren) kom samme eftermiddag, vi ringede første gang, for at kigge på tingene. To dage efter havde vi et skriftligt tilbud fra ham. Da vi skulle have tilbuddet ændret, fik vi det nye tilbud dagen efter, vi bad om det.

Hver gang man ringer, tager han telefonen. Det er den eneste håndværkersmester, vi har oplevet, der gør det.

De er altid flinke og ærlige, og siger tingene som de er.

Alle aftaler og tidspunkter blev overholdt, dvs. 100 % pålidelige.

De ansatte er hurtige og hamrende dygtige til deres arbejde. Alt er lige som det skal være!

Montageprisen for hoveddør og kælderdør, inkl. fjernelse af de gamle døre, var 3400 kr. billigere end en anden tømrermester havde givet os tilbud på.

Vi anbefaler varmt Tømrerfirmaet JM APS. Og bruger dem gerne igen en anden gang

5 octobre 2021

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit