Van inzichten naar groei: The Lab heeft ons bedrijf naar een hoger niveau getild
Naast dat The Lab ontzettend leerzaam is, krijg je ook echt een kijkje achter de schermen van de kledingwereld. Je gaat nadenken over wat het DNA van je bedrijf is, waar je voor staat en hoe je dit verder kunt opbouwen en ontwikkelen.
De begeleiding van Mitch en Cam is persoonlijk en betrokken. Ze denken met je mee, stellen kritische vragen en geven je nieuwe inzichten waarmee je echt verder kunt. Hierdoor leer je niet alleen veel over je eigen bedrijf, maar ook over de wereld eromheen.
We hebben dankzij The Lab een ontzettend goedlopende SS26 gedraaid. Vooral de kennis en inzichten rondom advertenties hebben ons veel geholpen. We hebben hierdoor geleerd hoe we advertenties beter kunnen inzetten en hoe we onze doelgroep effectiever kunnen bereiken.
Wat The Lab voor ons vooral bijzonder maakt, is dat je niet alleen informatie krijgt, maar echt wordt uitgedaagd om zelf na te denken, keuzes te maken en je bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Een ontzettend waardevolle en inspirerende ervaring!