Super leuke tassen , sjaals en oorbellen voor mooie prijs. Ook geweldige decoraties voor de woonkamer. Snelle bezorging en Chantal zorgt ervoor dat het netjes verpakt is.
Ontzettende leuke spullen die ook nog allemaal betaalbaar zijn. Je kan het gratis ophalen bij het pick up point dus allemaal top geregeld.
We zijn zeer tevreden!
Al een paar keer besteld en altijd zeer tevreden.Een persoonlijke boodschap erbij of een leuke attentie.Mooi verpakt en snel ontvangen!!!Zeer tevreden ☆☆☆☆☆
Bij The Collection vindt u wandaccessoires voor de kinderkamer, de tuin en natuurlijk voor de woonkamer en keuken.Wij onderscheiden ons, door te werken met uitsluitend Nederlandse leveranciers. Unieke items van eigen bodem. Onze prachtige muur ovalen en cirkels worden on-demand geproduceerd bij onze leverancier in Sneek. Naast verzending kunt u ook uw bestelling ophalen bij ons pick-up point in Enschede. Alle items voldoen aan de huidige wetgeving en de behangcirkels zijn B1 gecertificeerd. ( brand vertragend )

Réponse de The Collection
Geweldige website met een perfecte service.
Top geregeld Chantal👍
Fijne website. Ik heb een leuke tas besteld. Makkelijk betaald en vlot geleverd 👍🏼

Réponse de The Collection
Koop graag bij the collection. Super vriendelijk en snelle levering en goede service. Mooie producten

Réponse de The Collection
Het is altijd fijn met the Collection. Ze doet ongevraagd een paar passen meer en dat waardeer ik heel erg!! Ga zo door Chantal!!!🥰

Réponse de The Collection
De website is altijd verrassend en vaak nieuwe producten. De website is makkelijk en overzichtelijk.
De levering is snel en mooi verpakt.
Klantvriendelijkheid is top klasse 🤗

Réponse de The Collection
Pakketje goed verpakt en snel verzonden. Goed op de hoogte gehouden via mail én er zat een leuk extraatje in. ;))

Réponse de The Collection
Snelle levering en altijd een kleine attentie er bij . Super communicatie.

Réponse de The Collection
Snelle levering van super fijne artikelen! En denkt mee in oplossingen samen met de klant.

Réponse de The Collection
Vrijdagmiddag besteld, aangegeven: " afhaal locatie". Nog geen uur later al een mail dat ik de bestelling kon ophalen. Echt super!

Réponse de The Collection
Super goede service, er wordt meegekeken, meegedacht en uiteindelijk een super mooi product ontvangen!!! Zo blij mee....