Vores oplevelse har været ekstremt skuffende. Vi aflyste et arrangement i god tid og har nu ventet i halvandet år på at få de penge tilbage, som vi har krav på og fået lovning på bliver retur... Voir plus

Hold dig væk fra dette sted! De er bedragere. Tjek eksempelvis deres skatteoplysninger. De lover at kunne stille med minimum 8 tjenere, men har på 3 medarbejdere registreret legalt. Deres årsregnskab... Voir plus

D. 24/8 -2023 afholdte vi en henna fest ude i Theilgaarden i det store lokale. Jeg vil gerne sige tak til Teamet derude for sådan en fantastisk aften. Både os og vores gæster har nydt dagen. Alt var... Voir plus

Vi holdte bryllup d 7/8 hos Theilgaarden med 60+ gæster og sikke en fest! ♥️ Betjeningen og serveringen var helt i top! Kommunikationen var god og de nye ejere er super søde. Maden var lige i skabe... Voir plus

2,7

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

32 avis

Aucune trace de demande d’avis

2,7

Tous les avis

6 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Fantastisk bryllup

Jeg havde aldrig hørt om stedet, men jeg fandt dem tilfældigvis på nettet og valgte kontakte dem. Jeg skrev mine ønsker til mit bryllup ned, og de var hurtige til at kontakte mig samme dag og fortælle mig at det hele kunne lade sig gøre som jeg ønskede. Vi fik opsat flere møder hvor alle mine ønsker og tanker blev besvaret positivt. Jeg fik afholdt det bedste bryllup under de pæneste omgivelser. Jeg kunne ikke være mere taknemmelig.

19 septembre 2023

Perfekt!!

Hele arrangementet gik rigtig godt og personalet (Mustafa og muhad) var til stor hjælp igennem hele processen. De får en kæmpe anbefaling herfra

18 mars 2023

Et fantastisk sted at holde fest.

Et fantastisk sted at holde fest.
Vi har holdt vores datters konfirmation på Theilgaarden.
Super god service hele vejen igennem. Dejlig mad, fantastisk personale, dejlige lokaler og udeområde. Vi er fuldt ud tilfredse med vores arrangement og kan helt sikkert anbefale Theilgaarden med alle 5 velfortjente stjerner. Vores næste fest skal absolut også holdes på Theilgaarden.

16 mai 2022

Stort bryllup

Vi holdte bryllup d 7/8 hos Theilgaarden med 60+ gæster og sikke en fest! ♥️
Betjeningen og serveringen var helt i top!
Kommunikationen var god og de nye ejere er super søde. Maden var lige i skabet 👌flotte lokaler hvor alt kan lade sig gøre.
Så hvis du skal holde et all inclusive arrangement skal du overveje Theilgaarden 😃

12 août 2021

30 års surprisefest ødelagt

Min kone arrangerede i al hemmelighed det som skulle have været en fantastisk surprise 30 års hvor der virkelig var tænkt på det hele og hvor der ikke var sparet på noget.,
Der blev til arrangementet tilvalgt vinmenu til maden og selvfølgelig fri bar med Specielt lavet drinkskort med selvvalgte drinks, slushice , popcorn og hvad der tilhører en drenget 30 års, op pyntning i farverne sort og guld som gennemgående tema .,

Desværre glemte theilgaarden desværre alt ovenstående ., de var underbemandede fra ankomsten af havde glemt pynt mm . Slushice maskinen gik desværre i stykker dagen før og popcorn var bare Glemt ., maden blev serveret som vinden blæste og de første 2 borde var færdige med desserten før det sidste have fået ( ja vi snakker et selvskab på 35 mennesker ) bartenderen oplyser at hun aldrig har lavet drinks før så gæster må lige guide hende. Hun troede man lavede en gin tonic med gin og danskvand det siger vel lidt om kvaliteten ., kl 2245 løber baren tør før sirup til gin hass og kl 2330 er vi løbet tør for cola og bartenderen tilbyder nu en Rom med pepsimax istedet .,

Baileyen kom på bordet en halv time efter desserten og efter den var blevet tilstrækkelig varm af at stå der kom kaffen så til sidst .

Der Er lavet underskrevede kontrakter hvor alt ovenstående står skriftligt.

Vi har efterfølgende været til et møde med chefens højre hånd og indgået en “aftale” om økonomisk kompensation, dog skulle hun lige have en godkendt med chefen N******.
Han vil ikke godkende den før han lige har snakket med mig og vil så ringe mig op mandag .,
det blev til endnu en aftale som ikke er overholdt.
Desværre skal man forudbetale hele beløbet så der er ikke noget at gøre andet end at se til at chefen er på ferie og brænde de penge af som han i den grad ikke skulle have haft .

Jeg kunne blive ved i timevis at forklare om den elendige oplevelse med anlæg som også blev glemt osv osv osv men jeg må stoppe den et sted

Der kom nye forpagtere på theilsgaarden kort før Corona og det er nu ham som kører dette useriøse svindelshow .,

Jeg vil på det kraftigste fraråde at handle med den ellers meget service mindede M******* som står for driften sammen med N****** .
Hvis du vil undgå at dit arrangement ender som en total fiasko så gå i en stor bue uden om theilgaarden ! Hilsen en frustreret fødselar

28 juin 2021

2*60 års fødselsdag

Vi holdt vores 2*60 års fødselsdag som kokke+vin skole. Det oversteg langt vores forventninger og forhåbninger. Alt var perfekt, stedet, maden, personalet samt vinen og særligt vinmanden var fremragende.

1 décembre 2019

Vi holdt vores guldbryllup hos…

Vi holdt vores guldbryllup hos Theilgaarden i den hvide by,d.12/10
Vi kan kun anbefale dem på det varmeste,en virkelig god oplevelse, som vi vil se tilbage på med glæde.
Virkelig lækker og velsmagende mad, og et helt utroligt og professionelt personale.
Dejlige lokaler og en fin borddækning.
Skal vi holde en fest igen,vil det uden tøven igen blive Theilgaarden.

20 octobre 2019

Fantastisk god kokkeskole

Fantastisk god kokkeskole
Entusiastiske medarbejdere, god service & højt humør.
Glimrende blind vinsmagning – med god introduktion til toscanske vine generelt.
Vi havde en hyggelig aften med skøn mad, gode vine og fantastisk service

29 janvier 2019

Fantastisk sted

Vi holdte vores bryllup hos Theilgaarden i den hvide by, og har kun stor ros til stedet og deres ansatte. Vi fik hurtig hjælp og rigtig god service i forbindelse med planlægningen, som gik rigtig stærkt, da vi var blevet brændt af, af et andet firma vi først havde en aftale med. Theilgaards er det perfekte sted at holde sin store fest. Smukke lokaler, den lækreste mad og meget venlige og hjælpsomt personale. Vi kommer helt sikkert tilbage igen.

5 août 2016

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit