Theis Story”s produkter giver bare mening ud over det sædvanlige. Elsker ideen om at man støtter Womens Empowerment i udviklingslande. Konceptet bygger på miljøvenlige og etiske produktionsbetingelse.... Voir plus
Meget fine sanghånddukker til en meget fair pris. Kan klart anbefales 😊
Jeg er virkelig glad for min bestilling, så fine filtede finger dukker. Bukserne er og så lækre. Super service med flot indpakning :) Jeg har handlet hos Their Story tidligere og gør det helt sikkert... Voir plus
Rigtig lækre og smukke varer. Firmaet sender tilligemed en rigtig fin lille gave. Virkelig hurtig levering. Her handler jeg helt sikkert igen og vil på det varmeste anbefale firmaet.
Écrit par l'entreprise
Tekstilindustrien rystes af den ene skandale efter den anden. Syersker lider under dårlige produktionsvilkår fjernt fra den vestlige verden. Masseproduktion forurener verdens have og miljøet. Hos Their Story vil vi bekæmpe disse forhold og har derfor startet vores koncept: produkter håndlavet af kvinder, der kæmper for en større uafhængighed. Bag Their Story står fire kvinder, der brænder for retfærdige og bæredygtige produktionsmetoder.
Knapløkke 10, 6200, Aabenraa, Danemark
- +45 9155 6840
- contact@theirstory.dk
- theirstory.dk
Demande des avis aux clients
Meget fine sanghånddukker til en meget…
Meget fine sanghånddukker til en meget fair pris.
Kan klart anbefales 😊
Virkelig imødekommende og venlig pakke…
Virkelig imødekommende og venlig pakke fra jer. Brev håndskrevet og så positivt var virkelig en god overraskelse
Bedste hilsner
Birgit
Their Story har simpelthen de fineste…
Their Story har simpelthen de fineste ting, Jeg er kæmpe fan.
Kan kun anbefale ❤️
Kan kun anbefale ❤️
Meget lækkert halstørklæde med et fint håndskrevet kort og så endda en lille ekstra gave med.
Leveringen var også hurtig.
Intet at sætte en finger på.
Jeg er virkelig glad for min…
Jeg er virkelig glad for min bestilling, så fine filtede finger dukker. Bukserne er og så lækre. Super service med flot indpakning :) Jeg har handlet hos Their Story tidligere og gør det helt sikkert igen.
De sødeste filtede fingerdukker
De sødeste filtede fingerdukker. Nem hjemmeside og hurtig levering. Og etisk forsvarlig forretning ❤️
Meget lækkert tørklæde
Meget lækkert tørklæde, fint pakket ind og hurtig levering. Tak!
Fin og personlig service
Hurtig levering og fin vare
Hurtig levering og fin vare. Upåklagelig oplevelse at handle der :)
Meget god kundeservice og virkelig gode…
Meget god kundeservice og virkelig gode produkter. Kan stærkt anbefales!
Fantastiske produkter og virkelig god…
Fantastiske produkter og virkelig god service :D Alt er så smukt, og jeg var vild med indpakningen. At man så samtidig støtter en god sag er jo den største bonus. Jeg kommer helt sikkert til at handle der igen.
Jeg havde købt en sanghånd til…
Jeg havde købt en sanghånd til julemarked, men ved en fejl fået den forkerte sangtekst med. Da jeg kontaktede their story i forhold til problemet sendte de den rigtige sangtekst. Venlig og god betjening😊
God service
God service, god beskrivelse af jeres produkter, flot indpakning.
Gaven er ril vores svigerdatter, men får selv til at prøve😉
Hurtig levering og flot indpakning
Hurtig levering, lækkert tørklæde og i flot indpakning med et håndskrevet kort og en lille gave.
En rigtig god oplevelse, og en kæmpe anbefaling herfra
Super hjemme side
Super hjemme side, rigtig flotte armbånd, og jeg fik dem nærmest, da jeg havde betalt, den sødeste pakke jeg fik med sød smykkepose og personlig hilsen, alt i alt tip top i orden, kan kun anbefales.