Aucune trace de demande d’avis
Les gens ont aussi consulté
Ik heb de fix dubai chocolade gekocht 2…
Ik heb de fix dubai chocolade gekocht 2 stuks. De originele reep zoals die wordt verkocht in Dubai blijkt gewoon een slechte nep reep uit Turkije. Het staat er zelfs op de verpakking dat hij daar gemaakt wordt. Zware teleurstelling na mijn bezoek in Dubai dacht ik hem hier gevonden te hebben. Helaas 40 euro kwijt. Het komt niet in de buurt van de originele Dubai reep. Een goedkoop mengsel van pistache die je bij de jumbo ook krijgt voor n paar euro.
Bizar slechte service
Ik had een bestelling geplaatst van 85 euro. Dit bleek een domme fout. Ik kreeg na de order bevestiging geen mails meer. Ik had meerdere mails en Instagram DMs gestuurd wat er met mijn bestelling is gebeurd en na 1,5 week en vele berichten later kreeg ik een reactie. Betaling bleek niet doorgekomen te zijn.
Ik had het gecontroleerd en binnen 10 minuten reactie gegeven inclusief bewijs van betaling. Dit was 1,5 weken geleden. Nu wacht ik al 3 weken op mijn bestelling en ik kan maar geen reactie krijgen. Bizar slechte klantenservice.. Bestel hier niet!!!
Netjes en op tijd geleverd
Netjes en op tijd geleverd. Helemaal compleet en zat zelfs een leuke freebie bij!
5/5 Alles netjes en op tijd geleverd
Ondanks enkele slechte reviews toch…
Ondanks enkele slechte reviews toch besteld. Na een paar dagen kwamen alle producten goed en netjes aan.
Bedrijf lost eigen fouten niet goed op
Volgens de website waren er nog 25 artikelen beschikbaar van het bestelde product. Het bleek echter helemaal niet op voorraad.
Bedrijf wil een ander product ter vervanging sturen of geld terugstorten. Ik wil het bestelde product ontvangen. Elders bestellen gaat mij drie keer zo veel geld kosten.
Aan een nalevering of dekkingskoop wilden ze niet meewerken. Sindsdien hebben ze niet meer gereageerd.
Voor het eerst hier besteld en ik ben…
Voor het eerst hier besteld en ik ben zeker tevreden! Vrijdag besteld vandaag (woensdag) mijn bestelling binnen. alles naar wens! 1 artikel was niet op voorraad daar heb ik meteen mijn geld voor terug gehad.
Prima
Over het algemeen is alles prima. Snel geleverd. En ga er zeker nog eens bestellen.
Helaas hebben ze bij de eerste bestelling iets anders geleverd dan gezegd zonder overleg. Ze zouden netjes iets meesturen.
Helaas is dat bij de 2e bestelling gemist en bij de 3e bestelling ook niet gedaan. Goed nu weet ik waar mensen werken worden fouten gemaakt. Dus ik lig er niet zo wakker van.
Maar verder een prima webshop. Jammere is wel dat je minimaal voor een x bedrag moet kopen omdat je anders niet kunt bestellen.
Slecht
1 werkdag levering een leugen inmiddels 4 dagen geleden bestelt nog niks ontvangen?
Netjes afgeleverd gewoon goed.
L’expérience Trustpilot