Theoriesait is hét online platform voor Nederland en België die in één keer willen slagen voor hun CBR theorie-examen. Of je nu je rijbewijs haalt voor auto, motor, bromfiets, vrachtwagen, vaarbewijs of taxi wij bereiden je gericht en efficiënt voor met lesmateriaal dat volledig is afgestemd op het vernieuwde CBR-examen.
Aucune trace de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Les gens ont aussi consulté
Top curcus
Top curcus! Duidelijke taal niet moeilijk en hele goeie ezelsbruggetjes die je goed kunt onthouden. Sait en zijn collega maakt het ook gewoon leuk om naar de filmpjes te kijken zonder in slaap te vallen haha. Team Sait ga vooral zo door!! In een keer GESLAAGD!
In 1 keer geslaagd voor motor en auto
Ik ben in 1 keer geslaagd voor zowel motor als auto door de cursussen. Er worden een heldere en makkelijke uitleg gegeven, waardoor je het stof gelijk goed snapt. Het is zeker aan te raden!
Theorie cursus Sait Cinar.
This was something else. The guys were telling you things exactly were you came in doubt. They made it look very easy. And after 4 says of training i got my exams with only 1 wrong answer.
Dit was gewoon iets anders man. Cursus was echt op een manier waarop het moeilijker was om het niet te begrijpen dan wel te begrijpen. Dit is echt een aanrader mensen. Geloof me,je gaat er geen spijt van krijgen. 4 dagen man. 4 dagen geleerd en mijn exmane behaald met maar 1 fout. Mensen, luister naar me, gewoon doen. Je gaat er geen spijt van krijgen.
Legend deze man altijd geslaagd
Legend deze man altijd geslaagd. Moter vaarbwijs auto alemaal in een keer gehaald
Geslaagd!
Ik heb een maand van te voren dit pakket gekocht en elke dag geoefend! Ben in 1 keer geslaagd en de vragen die worden behandeld krijg je ook in het examen! Ook heb ik via Whatsapp geappt en kreeg binnen 24 uur antwoord. Echt een aanrader als je in 1 keer wilt slagen 🤍
Beste docent die er kan zijn
Uit ervaring kan ik zeggen dat dit legit is. Alles wat Sait benoemd kan je terugkrijgen tijdens CBR theorie examen. Dankzij hem ben ik geslaagd, ik raad hem iedereen aan. 60 euro betaald, 21 dagen toegang gehad om alle videos keer op keer terug te kunnen kijken en meteen geslaagd.
Sait abi is de beste door zijn video,s
Sait abi is de beste door zijn video,s
Heb ik het theori examen gehaald.
Hij leg het heel goed uit ben dankbaar.
Ik zou het aanraden aan iedereen
Geen aanrader.
Geen aanrader.
Ik heb een cursus gekocht, maar ben doof en kan de uitleg niet goed volgen omdat deze vooral via audio gaat.
Ik heb meerdere keren contact opgenomen voor een refund, maar krijg geen oplossing.
Zeer slechte klantenservice en geen begrip voor mijn situatie.