À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Les gens ont aussi consulté

Noté 1 sur 5 étoiles

verplaatsen event niet mogelijk, personeel zonder mandaat, geen reactie op mail

za31 januari wilde ik mijn neefje trakteren op een Gold arrangement met onder meer Zombies schieten. Het arme jong werd erg ziek en alhoewel hij erg graag wilde bleek op de dag zelf dat hij te rillerig en ziek was om te kunnen gaan. Ik ben vervolgens in mijn eentje naar de balie in Amsterdam gegaan om te vragen of we ons event gelijk konden verplaatsen naar zo 15 feb. Dat kon niet zomaar want dat moest via email met 'intern' worden afgestemd. Inmiddels zijn we 5 dagen verder en heb ik - je raadt het al - nog geen antwoord terug. Toen ik net over het uitblijven van een antwoord opbelde met de locatie gaf men mij aan dat ze verwachten dat ik het event niet kan verplaatsen, want ik heb ons afgemeld op de dag van het event. Dan zeg ik: ziekte kan je niet 3 dagen van te voren weten! Wees klantvriendelijk en biedt ons een oplossing aan, desnoods een administratie-fee voor de omboeking zodat we geen 120 euro hebben weggegooid. Als wij 15 feb terug kunnen komen met het reeds gekochte kaartje, dan heb je aan ons geen enkele extra kosten - de instructeur is er toch al.
Advies aan The Park Playground:
- zorg dat je mensen op locatie over situaties een besluit kunnen nemen
- beantwoord je mail binnen normale termijn
- verplaats je in je klanten!

31 janvier 2026

Verschrikkelijk onprofessioneel…

Verschrikkelijk onprofessioneel bedrijf. Boeken wordt heel makkelijk gemaakt maar daar iets aan wijzigen (verplaatsen naar andere dag) lijkt onmogelijk. Er is geen telefoonnummer van deze locatie te vinden, in een bevestigingsemail krijg ik alleen Belgische telefoonnummers van andere vestigingen die vrijwel niet de telefoon oppakken. Wordt de telefoon beantwoord, dan is het antwoord: dit is een andere vestiging, we kunnen u niet helpen, we geven het telefoonnummer door aan de manager.

Via e-mail krijg ik geen reactie. Ook niet na meerdere e-mails.

Ik ben naar de locatie toe gegaan om het aan de balie te regelen, ook daar kon ik niet geholpen worden omdat de manager nodig was voor deze simpele wijziging. Ik vroeg of ze konden reageren op mijn e-mail, wederom geen reactie.

Inmiddels ben ik 4 dagen aan het bellen en e-mailen zonder succes. Hierdoor is het gewenste tijdslot mogelijk niet meer beschikbaar.

Annuleren is ook niet mogelijk via de website, dit maken ze dus ook onmogelijk. Het is ook zo dat een annulering alleen meer dan 48 van tevoren mogelijk is, met deze reactietijd zal dat niemand lukken denk ik. Geld terug is ook geen optie, alleen een voucher, waar ook nog bij staat dat eventuele extra's niet meegenomen zijn daarin.

Mocht iemand van the Park Playground wel reviews lezen, reageer eens op jullie e-mails! En doe iets aan jullie boekingsysteem.

2 avril 2025

Zeer slecht!!

We kwamen aan op gereserveerde tijd.
Er was niemand!!
Na drie kwartier gewacht te hebben en alle locaties gebeld te hebben met geen reactie werden we gebeld.
Door iemand die waarschijnlijk net uit bed kwam en zei dat “zijn collega” hem verslapen had. En kon met 40 minuten komen. Waarschijnlijk was hij het zelf natuurlijk en dan afschuiven op een ander.
Hier gingen we niet mee akkoord en we zeiden dat het niet meer nodig had doordat we een dagje uit waren. Met een hele strakke planning.
Nu hopen dat we ons geld terug krijgen anders hebben ze een zeer groot probleem…
20-01-2024

20 janvier 2024
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus