Topervaring, de Spice Girl heeft verslavend lekkere producten. Ik weet niet wat ze erin stopt, maar je wil steeds meer, haha. Verder is de communicatie top, perfect verpakt en ook snel verzonden All... Voir plus

Helemaal super handig dat er al pakketen zijn samengesteld van beginnersniveau naar zwaar gevorderden. Bespaar zoekwerk. En de ene dag besteld en de andere dag geleverd. Dikke pittige aanrader deze me... Voir plus

Ik ben een nieuwe klant en had nog nooit een product geprobeerd. Allereerst de snelheid waarmee ik het pakketje ontving. De producten die ik heb besteld zijn fantastisch. Het was lastig kiezen want le... Voir plus

1. Magasin d'alimentation naturelle

Onze met liefde bereide selectie omvat ambachtelijke chili-oliën, pittige honing, verfijnde chutneys en smaakvolle kruidenmixen. Gemaakt met 100% natuurlijke ingrediënten en verpakt in duurzame verpakkingen, vormen ze een weergaloos en ethisch verantwoord genot. Een ware traktatie voor de zintuigen, die zowel mens, dier als het milieu koestert.

4,8

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Niet mijn smaak..

Ik had hoge verwachtingen van Spice Girl en heb daarom meerdere producten besteld, waaronder de Rendang Sambal (winnaar van een award), de Sichuan Chili Oil, Thai Sambal, Banana Sambal, Habanero honey en de All Purpose Seasoning.

Helaas vielen de meeste producten voor mij tegen. De Banana Sambal vond ik niet lekker. De Rendang Sambal en Sichuan Chili Oil waren juist de producten waar ik het meest naar uitkeek, maar ook die smaakten mij niet. De Thai Sambal rook super lekker en had wel een lekkere smaak, maar was voor mij erg pittig dat ik hem niet echt kon gebruiken. Habanero Honey was oké.

De All Purpose Seasoning is het enige product waar ik echt tevreden over ben en dat ik regelmatig gebruik.

Uiteraard blijft smaak persoonlijk, maar gezien de prijs en de verwachtingen die ik had, vond ik het jammer dat het niet mijn smaak was.

Levering was snel en keurig verpakt.

27 mai 2026

Fantastisch!

Alleen maar lof voor dit bedrijfje!

23 mai 2026

Was oke

Verzending prima mosterd caviar vond ik persoonlijk weinig aan. De honing mosterd was prima en de banaan sambal vind ik veelste pittig maar wel goede smaak

Allemaal oke maar niet bijzonder

30 mai 2026

Wauw!

Nu inmiddels al de derde keer dat ik - een grote - bestelling heb geplaatst na eerst te hebben geproefd. Groot fan van alle producten, zooo veel smaak en zo veel mogelijkheden om te gebruiken in alledaagse gerechten. Mijn huishouden is fan, zal het ook iedereen aanraden die van net wat meer smaak en pit houd!

Favoriet zijn hier de banana sambal, potato chutney en habanero garlic honey 🥰

29 mai 2026

Ontdekking van de eeuw!

Kan de Furikake Chili Oil ook in potten van 500ml komen?😉
Echt de ontdekking van de eeuw voor mij!❤️
Fijn dat bestellingen snel geleverd worden, zodat ik snel m’n voorraad weer kan aanvullen als het weer eens op is.

22 mai 2026

Mijn eerste bestelling

Mijn eerste bestelling, ben echt super enthousiast over de smaken , heerlijk om je schotels up te spices, goede kwaliteit en een top smaak!!!

24 mai 2026

Amazing 💯

Super snelle verzending. Alles was echt mega lekker. Heb de mangochutney en de furekakechili oli allebei in 1 week opgegeten. Als je nog twijfelt, zeker bestellen.

30 avril 2026

Eerste bestelling

Vanaf het moment dat ik voor het eerst bestelde, had ik meteen keuzestress op de site. Daarom heb ik gekozen voor de box, zodat ik van alles kon proberen. Beste keuze ooit. Alles is heerlijk. Van de mosterdkaviaar op een cracker met kaas tot de chilioil door de salade. Dagelijks gebruik ik wel één of meerdere producten, en elke keer is het weer genieten.
De dag na de bestelling is alles netjes geleverd.

13 mai 2026