The Waters Restaurant at the Scandinavian Avis

TrustScore 3.5 sur 5

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

God mad - langsom service

God mad og dejlig sted med en fantastisk beliggenhed.
Servicen var meget afhængig af tjeneren. Vores var langsom - nabobordets var noget mere opmærksom og hurtig.
Til trods for at der ikke var mere end 20 besøgende, var vores service desværre rimelig sløv, der gik mere end 10 minutter fra vi kom til vi fik et menukort.
Ærgerligt, når maden ellers var god. Portionerne var desværre heller ikke særlig store.
Alt i alt - god madoplevelse og flot udsigt, men vi kommer nok ikke igen

9 mai 2026

Fantastisk mad

Fantastisk mad, enestående betjening, unikke omgivelser. Ærgerlig over regning bliver pålagt 10% uden information.

29 novembre 2025

Jeg elsker at komme på The Waters

Jeg elsker at komme på The Waters, det er virkelig et skønt sted og vi er kommet her siden 2012 hvor maden og betjeningen altid har været helt i top. Betjeningen er stadigvæk dejlig imødekommende og sød, men maden er virkelig faldet i standard. Vi var 4 personer der spiste noget forskelligt, men vi var enige om at kvaliteten af maden simpelthen er så dårlig at vi ikke nok desværre ikke kommer og spiser igen.
Vi er virkelig virkelig ærgerlige, det har ellers været vores absolutte favoritsted.

14 avril 2025

Er kommet på The Waters siden 2011

Er kommet på The Waters siden 2011, i mange år var det et fuldkommen fantastisk sted at spise, enten det var caféen eller restauranten…. Betjeningen var top top og kokken var fra øvereste hylde.
Men der er sket noget det/de sidste par år…… desværre.
Betjeningen er ikke længere top top og kvaliteten omkring maden er på vej ned.
Desværre.
Det var et sted i en klasse med det bedste København kunne levere, men det er historie.
Til gengæld kan jeg undre mig over at priserne steget, noget det ikke harmonerer …… med en faldene kvalitet.
Spiste her til aften, og er skuffet over niveauet…… en chance til og så er det nok slut, hvis ikke der er sket noget positivt næste gang.
Øv.

2 août 2024

Kedelig smørrebrød med fiskefilet til dyr pris.

Jeg er ikke imponeret over The Waters smørrebrød med fiskefilet og rejer eller med remoulade.
Vi fik 2 smalle stykker friturestegt fiskefilet/fiskepinde - den ene med 5-6 rejer på mayonnaise, den anden med en skål remoulade og en citronbåd, men intet salat eller grønt tilbehør.
I den prisklasse med en stk. pris på 145 kr. havde jeg nok forventet en stor pandestegt rødspættefilet med noget grønt til, måske bare lidt salatblade.
Kedeligt og kønsløst til en dyr pris!!
Håber det øvrige udvalg af smørrebrød lever mere op til restaurantens iøvrigt gode ry...

19 août 2022

The Waters er altid et besøg værd hvad…

The Waters er altid et besøg værd hvad enten man er golfspiller eller almindelig gæst. Både café- og restaurantmenukortet er sublimt. Fantastisk kok, super velsmagende mad, smukke omgivelser, flot arkitektonisk bygning, og altid smilende og meget vidende personale, der gør alt for at man skal føle sig velkommen

17 juillet 2021

Når kun det allerbedste er godt nok.....

Tusinde TAK til the Waters for gentagne store kulinariske oplevelser - hvad enten man kommer som gæst dér eller fra the Scandinavian Golf.
Personalet er helt i en klasse for sig, service ud over alle grænser er standard og indlevelse i en hver gæst´s behov og ønsker er en selvfølgelighed !!
Maden er TOP KLASSE serveret med kærlighed og respekt for de allerbedste traditioner men er samtidig nytænkende og meget spændende...
TAK igen herfra ********
VI KOMMER IGEN !!

4 juillet 2017

Wauv, for et gennemført sted

Det er tæt på at være en sublim oplevelse når man besøger the waters. Fik en yderst velsmagende frokost med 3 gæster, og alt var af meget høj kvalitet. Omgivelserne er helt specielle, golfbanen af høj kvalitet, og huset som er både shop, klub og resturang går op i en højere enhed. Prisen var rimelig set i forhold til kvalitetn.

18 avril 2012

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit