Thewobblynerdles Avis 2

3,0

3,0

Moyen

Annullering af ordre - Uden begrundelse

Jeg har idag modtaget en mail om annullering af en Riftbound booster box jeg havde bestilt for nogle uger siden. Jeg har bare fået et automatisk svar fra dem. Der er så sket det i mellemtiden, at denne specifikke booster box, som forhandlerne modtog sit "2. wave" af, nu er enten udsolgt hos andre butikker og dem der har den på lager, forlanger en markant højere pris end den jeg havde mulighed for at give før. Jeg kommer med 200% garanti aldrig til at bestille noget her igen og fraråder andre at gøre det samme.

18 mai 2026

Ret provokerende tilbage svar

Denne besked skrev jeg på deres Facebook side

“Fed butik men syntes det er ærgeligt i er så svære at komme i kontakt med hvis man lige har et spørgsmål til jeres produkter. Telefon nummer er næsten umuligt at finde, finder man det og kontakter man jer så tager i ikke telefonen. Messenger kan der gå lang tid inden i svarer og herinde svarer I heller ikke så tit. Igen meget ærgeligt når man gerne vil støtte lokalt men i er så svære at få fat i ud over at komme ind i butikken. 👎🏻” dertil får jeg dette tilbage svar

“Du kan læs vores FAQ link i toppen og der får du de svar du har brug for. Aæreligt at du ikke brug lidt tid til at læs den igennem eller besøg os ;) “

Syntes det er rigtig syndt man får sådan et tilbage svar, det er korrekt de har valgt ikke at svare på noget som helst fordi de ikke har tid, det er bare en KÆMPE skam for os der ikke bare lige kan svinge forbi butikken men gerne vil støtte dem. Det er jo en meget specielt butik til et specielt publikum, og man får da ikke lyst til at anbefale dem til sine kammerater efter sådan en respons.

19 avril 2026

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit