"Topkarakter til Thomsens Brandteknik Meget professionelt og venligt firma med troværdigheden i top. De sætter en stor ære i deres arbejde, og efter mange års samarbejde kan jeg kun give dem min varm... Voir plus
Lisez les avis des autres
MEC A/S har igennem nogle år samarbejdet omkring eftersyn, sikkerhed og brandsluknings kursus. Søren er en meget kompetent løsning for os, der er altid svar parat, samtidig med at han ved og oplyse... Voir plus
Det er alt for dyrt for 2 timers lovpligtigt besøg.
L'entreprise a répondu
altid en oprigtig og behagelig betjening . ved at jeg kan stole på firmaet og at de ikke forsøger at tjene penge på mit firma, unødigt
À propos de l'entreprise
- Service de protection contre les incendies
- Consultant en protection contre les incendies
- Fournisseur de matériel de protection anti-incendies
- Poste de secours
Informations provenant de diverses sources externes
Vi levere og servicere brand og førstehjælps udstyr til virksomheder i hele Danmark. Alt fra plaster til hjertestarter. Alle former for brandsluknings materiel. Kurser i brand og førstehjælp. Vi har et stort netværk af samarbejdspartnere som kan hjælpe med alt fra vejhjælp, ABA, sikkerheds belysning, Brandventilation, brandtætning, punktslukningsanlæg og Inergenanlæg.
Coordonnées de contact
Birkelyvej 25, 5792, Årslev, Danemark
- 20682882
- info@thomsensbrandteknik.dk
- thomsensbrandteknik.dk
"Topkarakter til Thomsens Brandteknik
"Topkarakter til Thomsens Brandteknik
Meget professionelt og venligt firma med troværdigheden i top. De sætter en stor ære i deres arbejde, og efter mange års samarbejde kan jeg kun give dem min varmeste anbefaling."
Kommer til aftalt tid og laver det…
Kommer til aftalt tid og laver det bestilte arbejde.
altid en oprigtig og behagelig…
altid en oprigtig og behagelig betjening .
Hurtig og effektiv betjening
God og hurtig service
Super fin og hurtig betjening
Super fin og hurtig betjening. Kom og lavede eftersyn på den aftalte dag og til en fornuftig pris.
Kan helt sikkert anbefale Thomsens Brandteknik til andre.
Bedste service altid😊👍
Fuld service
Fuld service - tænker på alt, også det, jeg selv har glemt. Kan med største glæde anbefale Søren
Fuldt ud tilfreds
Som virksomhed er vi fuldt ud tilfredse med Søren og Thomsen brandteknik.
Vi benytter ham til eftersyn og førstehjælpskurser
Alt i alt god service
Alt i alt god service. Dejligt, at man får besked når I er forsinket.
Også god service fra personen som kom og lavede service på vores ting.

Réponse de Thomsens Brandteknik
Fantastisk firma der varmt anbefales
Super hjælpsomme, meget professionelle og kan helt klart anbefales

Réponse de Thomsens Brandteknik
Søren yder en behagelig og professionel…
Søren yder en behagelig og professionel service.

Réponse de Thomsens Brandteknik
hurtig og effektiv til gode priser
hurtig og effektiv til gode priser. altid til den aftalte tid.

Overholder aftaler.
Overholder aftaler.
Stoler på, at det udførte arbejde er i overensstemmelse med love og regler.

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.