Ejeren Ole giver en fantastisk service. Min pakke forsvandt hos PostNord i første omgang. Han fik den efterlyst og jeg fik sendt en erstatning med det samme. Den forsvundne pakke dukkede op, h... Voir plus
Har gennem lang tid handlet i Thy Specialhandel og altid fået god information og vejledning. Der er et flot, overskuelig og righoldigt vareudvalg af høj kvalitet. Butikken er et stort plus for Hurups... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg har kun ros tilovers for butikken! Dejligt sted at handle når den fysiske butik er åben, men selv nu under nedlukningen er servicen helt i top. Det er der, vi køber gaver, når vi skal give gav... Voir plus
L'entreprise a répondu
Thy Rom i absolut topklasse, leveret til døren af Post Nord, forsvarligt indpakket, med hilsen fra leverandøren og lækreste chokoladebid oveni. Meget mere kan en Falstring ikke forlange fra en Thybo :... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Detail og web shop med salg af vin, spiritus, kaffe, te, lokale produkter og specialiteter. Vi laver gavekurve
Bredgade 151, 7760, Hurup Thy, Danemark
- 28190923
- info@thyspecialhandel.dk
- thyspecialhandel.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
Godt sted at handle
Godt sted at handle, hurtig levering og Thy Rom smager super godt 👍🏼👍🏼
Kompetent og venlig … altid!
Gode varer, rimelige priser. Kompetent og professionel ekspedition. Der er bare styr på det!
God service!
Skulle give en gave til nogle venner, der var i sommerhus. God service, hvor gaven blev leveret til deres dør. Handler der gerne igen.
fantastisk betjening flot feedback
fantastisk betjening flot feedback. Varerne var meget hurtigt fremme.
leveret som bestilt :-)
Hurtig og sikker levering
Fantastisk service!
Ejeren Ole giver en fantastisk service.
Den forsvundne pakke dukkede op, hvilket vi fandt en super god løsning på. Jeg som kunde, skulle have så lidt besvær med det som muligt.
Thyspecialhandel.dk oser lidt af god gammeldags købmandshandel, med god "gammeldags" service :-)
Tak for fornem og hurtig service.
Hurtig og effektiv ordre behandling
Super hurtig levering
Hurtig levering, og sikkert pakket.
Modtog mine vine hurtigt og i god behold, intet at komme efter her.
Hurtig og sikker forsendelse!
Thy Specialhandel er en god forretning
Thy Specialhandel er en god forretning, med meget god service samt lynhurtig levering, ikke sidste gang jeg handler her