0 stjerner ville være mere passende. Bestilte en dørmåtte med eget hundefoto og navn, Modtog bekræftelse på en måtte med 3 hunde på og ingen navn. Jeg annullerede omgående ordren. De takkede og... Voir plus
L'entreprise a répondu
Varen så ud som lovet(bjørnpuslespil) da den kom, rigtig fin. Bestilt 5. December, ankomst 20. December, og det var muligt at følge forsendelsen undervejs. Dog vil jeg ønske at man havde oplyst lever... Voir plus
Vare bestilt 9.12. kom 24.12. Havde rykket for leveringen - fik svar og kunne spore på trackingnummer. Vare helt som ønsket. Dog bør man være mere ærlig om leveringstid.
L'entreprise a répondu
DÅRLIG KUNDESERVICE. handle her aldrig! Købte varer for 1000 kr som skulle retur da det ikke svarede til mine forventninger….her er min retur adresse på mine varer…. Building 29, 2nd floor, El... Voir plus
Ønsker du, at få nogen til at føle sig ekstra specielle? Så er du kommet til det rette sted. Vores produkter er de perfekte gaver til dine nærmeste. Uanset om det er til en særlig lejlighed eller en almindelig dag, så har vi alt du skal bruge. Vi garanterer, at du kun vil få det bedste, som du netop fortjener. Vi har lagt vores sjæl og energi i disse produkter, så du kan få et vidunderligt og magiske øjeblik uden at tømme bankkontoen.
, , , Danemark
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois

Réponse de tiazna.com
Tiazna udgiver sig for at være et lille familiefirma, Sofia fra Tiazna skriver alting på dansk, så man tror det er et dansk familiefirma. Men når man søger på CVR nr, adresse og telefon, så kommer der intet frem, kun en kontaktformular, hvor du kan skrive, eget navn, telf nr og adresse. Der er lang leveringstid, bestilte 13. dec, og pakken er stadig undervejs (har derfor ikke set kvaliteten endnu), for afsender-adressen er Hongkong, så mon familieejet er lig med stort kinesisk industrifirma?
Ualmindelig lang leveringstid.
Den har stået som “under levering” siden i over 14 dage
Varen så ud som lovet(bjørnpuslespil) da den kom, rigtig fin.
Bestilt 5. December, ankomst 20. December, og det var muligt at følge forsendelsen undervejs. Dog vil jeg ønske at man havde oplyst leveringstiden før købet, forestiller mig at mange kan blive overrasket, hvis gaven ikke når frem til jul eller fødselsdag
Zero communication, money deducted immediately, the goods nowhere, no confirmation e-mail received. Since then, I receive advertisements on my e-mail address every day, but they don't answer my questions... I think it's a scam!
Træ figuren lignede den på hjemme siden men kvaliteten var så ringe, meget spinkelt og det er super ærgerligt. Lever ikke op til prisen
🙂🙃🙂, but the delivery was much longer than written when ordered
Total svindel. Produkterne er direkte fra Kina og det du modtager ligner noget en 5 årig har lavet forhold til det de viser på deres hjemme side. Udover det er deres leveringstid tæt på en måned. Hold jer langt væk og find et alternativ
Bestilte d. 7/12 i den tro, at det blev leveret fra Danmark. Det skete ingenting med t&t før jeg kontaktede dem, og forhørte mig.
Pakken er afsendt direkte fra Kina og blev leveret i en boblekuvert. Ret kraftig lugt fra træet.
I got it on time like promissed.
Inge, Denmark

Réponse de tiazna.com
God service og fik rettet en stavefejl hurtigt og fint

Réponse de tiazna.com
Har nu modtaget min vare og den er virkelig fin. God kundeservice fra jer

Réponse de tiazna.com
Lidt forlænget leveringstid, men når tager i betragtning at varen kommer fra Hongkong via Malmø er det vel ok med 3 uger leveringstid. men det opvejes af at den er virkelig sød den bjørne familie jeg købte :-). Troede det var en dansk side jeg købte ved :-(. Når du køber ved Temu ved du varen kommer fra Kina :-)
Det personlige puslespil i træ forhandles af et udenlandsk firma, selv om alt ved bestillingen foregår på dansk. Ordrebeløbet hæves på min konto få dage efter bestillingen. Alligevel er der en lang leveringstid på mere end 20 dage. Det nævnes der intet om ved bestillingen.
Puslespillet lugtede fælt af kemikalier, derfor var det nødvendigt først at have den stående udenfor i nogle dage til udluftning før jeg kunne give det videre som gave.
Meget fin dørmåtte, måske lidt tynd, men er ellers tilfreds og billedet er klart.

Réponse de tiazna.com
Levering helt I orden og varer er meget fin

Måtten er meget tynd - Okay billeder
Men ik 300 kr vær
Modtog min vare i dag 20 dage efter bestilling - ved bestilling stod der 7-15 dage. Grunden til kun 1 stjerne er at det ikke fremgik, at varen kommer direkte fra Kina, hvor I som ansvarlig ikke har mulighed for at tjekke om varen er tilfredsstillende, før den leveres, og at I desuden har hævet pengene på min kontoen for 16 dage siden. Det er ikke god "købmandsskab" og kan ikke anbefales til andre

Réponse de tiazna.com
En savoir plus sur les différents types d'avis.