Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Da jeg kontaktede Tibergs Møbler , om hurtig levering , var de ærlige og svarede hurtig , god kommunikation . Mit bord er flot bearbejdet , meget smukt . TAK , handler gerne igen hos Tibergs Møbler .... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Har haft en god oplevelse med hurtig mail kommunikation i forhold til spørgsmål omkring bestilling af en ny seng magen til vores egen, og også omkring levering af den til Italien. Hurtig, venlig og... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Denne virksomhed, der også er en afdeling i Sverige af samme navn, hævder de har prisgaranti. Men det er desværre løgn. Jeg ville købe et aflastningsbord fra Rowico Home hos dem og opdagede, a... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

I was a bit nervous my furniture would not be on time, but it was exactly as scheduled. Good website, good selection, good description of items.

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Entrepreneur spécialisé dans la décoration d'intérieur

Écrit par l'entreprise

Vores hjerter banker for godt design, og vores drivkraft ligger i at tilbyde et unikt udvalg og samtidig give merværdi i form af viden, følelse og tilgængelighed. Vi er også udpræget frihedselskere, der er utroligt omhyggelige med alle vores indkøb, for at kunne tilbyde stor valgfrihed i både stort og småt. Vi hæver hele tiden barren for vores mål og bliver aldrig trætte i vores bestræbelse på at øge oplevelsen ved hver kontakt med os. Visionen er at have noget, der passer til alle, for alle rum. Det er det, som ifølge os er godt design.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

4,1

Tous les avis

20 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har sådan set ikke modtaget min…

Nu har jeg modtaget min vare. Godt tilfreds med forløbet.

14 septembre 2026

Hej Mette,
Tusind tak for din opdaterede anmeldelse!
Det glæder os meget at høre, at du nu har modtaget din vare og er godt tilfreds med hele forløbet. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at opdatere din anmeldelse.

Tina,
Tibergs Möbler

Noté 3 sur 5 étoiles

Bestilling af konsolbord Tieberg møbler og hidtil er alt perfek5t

Anja har bestit for mig og sad ved siden af og bestilt over Anjas tlf i mit navn Det er ikke mig, der har besilt, men sad veog alt forløb perfekt. VENTER PÅ AT MODTAGE BESTILLINGEN, EN KONSOLBORD, I UGE 36 og alt forløb perfekt

3 août 2026

Hej Bodil,
Tak for din anmeldelse!
Hvor er det dejligt at høre, at bestillingen gik nemt, og at alt forløb perfekt. Vi håber, at du bliver mindst lige så glad for konsolbordet, når det ankommer.
Tak fordi du valgte at handle hos os og du skal være hjerteligt velkommen igen!

Tina på Tibergs Møbler

Noté 1 sur 5 étoiles

Fortæller ikke om den mega lange…

Fortæller ikke om den mega lange leveringstid, før man selv spørger hvornår det sker noget med ens forsendelse

24 juillet 2026

Hej Julie,
Tak, fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse. Vi beklager, at du ikke oplevede at få tilstrækkelig information om den lange leveringstid.
Din feedback er vigtig for os, og vi arbejder løbende på at blive bedre til at informere vores kunder om eventuelle forsinkelser.
Tak, fordi du gjorde os opmærksomme på dette.
Tina på Tibergs Möbler

Alt var perfekt

Alt var perfekt. Jeg køber gerne hos jer igen. Mange tak.

16 juillet 2026

Hej,
Tak, fordi du tog dig tid til at give os en flot anmeldelse.
Det glæder os meget at læse, at du gerne vil handle hos os igen. Du er selvfølgelig altid hjerteligt velkommen tilbage.

Tak for din anmeldelse!
Vi håber, at vi får glæde af at have dig som kunde igen.

Noté 4 sur 5 étoiles

Det var god ekspedition ved handling

Det var god ekspedition ved handling, men der er lang ventetid til at få min vare ,det kunne blive hurtigere.

15 juin 2026

Hej Musa,
Tak for din flotte anmeldelse!
Det glæder os meget, at du er tilfreds med dit køb.
Vi tager din feedback om leveringstiden til os.
Du er altid hjerteligt velkommen til at handle hos os igen!

Hej Gurli!
Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os at høre, at du ser frem til at tage varen i brug. Vi håber, at den lever fuldt op til dine forventninger.
Tak fordi du handlede hos os, og rigtig god fornøjelse!
Tina på Tibergs Møbler

God kundeservice.

God kundeservice.

God pris, og da der var forsinkelse på levering, fik jeg hurtig og god svar fra deres kundeservice.

28 mai 2026

Hej Jesper,
Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med prisen, og at du fik hurtig og god hjælp fra vores kundeservice, da der opstod forsinkelse.
Du er altid varmt velkommen tilbage til os.

Nemt og hurtigt

Super hurtig levering og god kvalitet

8 mai 2026

Hej Michael,
Tusind tak for din fine anmeldelse.
Vi håber, du bliver rigtig glad for dit køb, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen!

Super udvalg

Super udvalg - gode priser og de holder hvad de lover mht forsendelse :-)

6 avril 2026

Hej Charlotte!
Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds med både vores udvalg, priser og levering.
Det betyder meget for os, at vi lever op til dine forventninger.

Du er altid hjerteligt velkommen tilbage,

Super god oplevelse

30 avril 2026

Hej Per!
Hjertelig tak for din anmeldelse.
Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med din købsoplevelse hos os.

Du er hjerteligt velkommen tilbage til os fremover!

Noté 5 sur 5 étoiles

Super fint TV møbel med meget lækker…

Super fint TV møbel med meget lækker finish.👍

28 avril 2026

Hej Jens,
Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det betyder meget for os at høre, at du er tilfreds. Vi håber, at du får stor glæde af din bestilling, og du er hjerteligt velkommen tilbage til os fremover.

4 mai 2026

Hej Martin,
Tak for din flotte anmeldelse!
Hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds med den hurtige levering. Du er hjerteligt velkommen tilbage til os i fremtiden.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har lige modtaget en flot stol

Jeg har lige modtaget en stol fra Tibergs Møbler.
Den lever fuldt ud op til mine forventninger
Kirsten Holm

18 mars 2026

Hej Kirsten,
Tusind tak for din besked, hvor er det dejligt at høre!
Vi er rigtig glade for, at stolen lever fuldt op til dine forventninger.
Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis vi kan hjælpe med noget yderligere.

Noté 5 sur 5 étoiles

I was a bit nervous my furniture would…

18 février 2026
Avis spontané

Hej,
Mange tak for din fine besked!
Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse hele vejen igennem.
Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis vi kan hjælpe med noget.

Tibergs Møbler

Noté 1 sur 5 étoiles

Har bestilt og betalt for en væglampe…

Har bestilt og betalt for en væglampe d. 29. December 2025….. måtte rykke for en bekræftelse på købet fra Tibergs. Fik fint svar tilbage og besked om at min vare ville blive leveret i uge 3. Men har stadig ikke hørt noget fra dem og det er komplet umuligt at finde et tlf nr på dem så man kan tale med et menneske.
Måske man skulle bede om sine penge tilbage?

19 janvier 2026

Hej Britta,
Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at din oplevelse ikke har levet op til forventningerne, og vi forstår godt, at situationen føltes frustrerende. Vi sætter stor pris på din feedback, da den hjælper os med at forbedre både vores kommunikation og kundeoplevelse fremover.

Let at handle online

Let at handle online, stort og flot sortiment, fik en hurtig bekræftelse på min købte vare, som endnu ikke er modtaget”uge 51” men jeg håber da mit sofabord lever op til mine forventninger.

29 novembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig og sikker levering.

Hurtig og sikker levering.
Nemt at kommunikere med firmaet.

5 octobre 2025

Hej Birgit,
Mange tak for din fine anmeldelse, vi bliver så glade for, at du værdsætter os.
Du er hjertelig velkommen tilbage!
Venlige hilsener,

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus