Da jeg kontaktede Tibergs Møbler , om hurtig levering , var de ærlige og svarede hurtig , god kommunikation . Mit bord er flot bearbejdet , meget smukt . TAK , handler gerne igen hos Tibergs Møbler .... Voir plus
Lisez les avis des autres
Har haft en god oplevelse med hurtig mail kommunikation i forhold til spørgsmål omkring bestilling af en ny seng magen til vores egen, og også omkring levering af den til Italien. Hurtig, venlig og... Voir plus
Denne virksomhed, der også er en afdeling i Sverige af samme navn, hævder de har prisgaranti. Men det er desværre løgn. Jeg ville købe et aflastningsbord fra Rowico Home hos dem og opdagede, a... Voir plus
L'entreprise a répondu
I was a bit nervous my furniture would not be on time, but it was exactly as scheduled. Good website, good selection, good description of items.
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Vores hjerter banker for godt design, og vores drivkraft ligger i at tilbyde et unikt udvalg og samtidig give merværdi i form af viden, følelse og tilgængelighed. Vi er også udpræget frihedselskere, der er utroligt omhyggelige med alle vores indkøb, for at kunne tilbyde stor valgfrihed i både stort og småt. Vi hæver hele tiden barren for vores mål og bliver aldrig trætte i vores bestræbelse på at øge oplevelsen ved hver kontakt med os. Visionen er at have noget, der passer til alle, for alle rum. Det er det, som ifølge os er godt design.
Coordonnées de contact
Suède
- tibergsmobler.dk
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Jeg har sådan set ikke modtaget min…
Nu har jeg modtaget min vare. Godt tilfreds med forløbet.

Bestilling af konsolbord Tieberg møbler og hidtil er alt perfek5t
Anja har bestit for mig og sad ved siden af og bestilt over Anjas tlf i mit navn Det er ikke mig, der har besilt, men sad veog alt forløb perfekt. VENTER PÅ AT MODTAGE BESTILLINGEN, EN KONSOLBORD, I UGE 36 og alt forløb perfekt

Réponse de Tibergs Møbler
Fortæller ikke om den mega lange…
Fortæller ikke om den mega lange leveringstid, før man selv spørger hvornår det sker noget med ens forsendelse

Réponse de Tibergs Møbler
Det var god ekspedition ved handling
Det var god ekspedition ved handling, men der er lang ventetid til at få min vare ,det kunne blive hurtigere.

God kundeservice.
God kundeservice.
God pris, og da der var forsinkelse på levering, fik jeg hurtig og god svar fra deres kundeservice.

Réponse de Tibergs Møbler
Jeg har lige modtaget en flot stol
Jeg har lige modtaget en stol fra Tibergs Møbler.
Den lever fuldt ud op til mine forventninger
Kirsten Holm

Réponse de Tibergs Møbler
I was a bit nervous my furniture would…

Réponse de Tibergs Møbler
Har bestilt og betalt for en væglampe…
Har bestilt og betalt for en væglampe d. 29. December 2025….. måtte rykke for en bekræftelse på købet fra Tibergs. Fik fint svar tilbage og besked om at min vare ville blive leveret i uge 3. Men har stadig ikke hørt noget fra dem og det er komplet umuligt at finde et tlf nr på dem så man kan tale med et menneske.
Måske man skulle bede om sine penge tilbage?

Let at handle online
Let at handle online, stort og flot sortiment, fik en hurtig bekræftelse på min købte vare, som endnu ikke er modtaget”uge 51” men jeg håber da mit sofabord lever op til mine forventninger.

Réponse de Tibergs Møbler
Alting foregik superhurtigt og jeg vil…
Alting foregik superhurtigt og jeg vil varmt anbefale firmaet!

Réponse de Tibergs Møbler
Har stadig ikke modtaget varer eller…
Har stadig ikke modtaget varer eller svar på min mails, så ved ikke om der er noget køb
L’expérience Trustpilot