Från beställning till användning var det inga problem. Jag beställde mitt kort tidigt innan resa. Var väldigt smidit att få hem kortet. Lite nervös att det inte skulle fungera vid anvädning, då jag be... Voir plus
Sannolikt den bästa musikalen någonsin. Jag vet inte längre hur många gånger jag har sett denna musikalernas musikal. Intressant och bra handling och otrolig musik! En bra sak med att känna teatern är... Voir plus
Varning använd inte denna tjänst !!! Usel sida och usel service! Fick meddelande om att köpet av biljetter inte gick igenom vilket gjorde att jag köpte biljetter direkt från teatern vilket var betydli... Voir plus
Bokade biljetter till Ufficine hemma via nätet. Mycket smidigt och enkelt. Fick pdf med biljett och beskrivning var mötesplatsen var. Enkelt att hitta. Guiden var på plats innan utsatt tid. Guiden va... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
På Ticmate.se är vårt mål att bli den ledande aktören i Europa på internationell försäljning av biljetter och resor till olika typer av evenemang. Det betyder att vi informerar om och underlättar bokning av biljetter för dig som t.ex. vill se en musikal, show eller tävling någon annanstans än i ditt eget hemland. Det betyder också att vi, med stor erfarenhet, kan hjälpa dig som är arrangör att hitta en ny, intresserad publik.
Nygränd 10, 1tr, SE-111 30, Stockholm, Suède
- +46 08-446 808 44
- helpdesk@ticmate.com
- ticmate.se
N'a pas répondu aux avis négatifs
Oyster kort hem innan resan
Köpte Oyster kort innan jag reste till London. Toppen att ha så att jag kunde ta tunnelbanan från Heatrow.
Kanon!
Kanon! Läs vad som står om hur man gör på plats, så funkar det utmärkt.
Dålig återkoppling
Det blev ngt fel vid bokningen o fick vänta på återkoppling o pengar i nästan en vecka. Inte ok
Smidigt att åka buss till o från…
Smidigt att åka buss till o från flygplats dock ingen info om att man var tvungen att byta ut sin voucher / e-biljett mot annan biljett på flygplatsen innan man klev på bussen..
Först efteråt fick man veta att…
Först efteråt fick man veta att biljettleveransen (e-biljetter) kunde ta upp till 48 timmar! Telefonsvararen talar inte om vilka öppettider som gäller.

Réponse : Ticmate
Enkelt att boka även bra backup på…
Enkelt att boka även bra backup på telefon.
lätt och smidigt att boka!!
Enkelt och bra
Allting gick smidigt att boka…
Allting gick smidigt att boka biljetterna. Kan inte klaga på nånting.

Réponse : Ticmate
Fixar de som jag själv har gjort fel, tack för hjälpen
Snabb och pålitligt hjälp. Tack
Enkelt snabbt o smidigt.
Enkelt och smidigt!
Mycket enkelt att boka
Funkade perfekt.
Funkade perfekt.
Bokade, betalade med faktura, fick mail med information som jag skulle ta med till teatern för att hämta ut biljetterna.
Snabbt och enkelt!
En savoir plus sur les différents types d'avis.