Jeg havde en virkelig god oplevelse med Tietgen Pension. De var meget tålmodige og oprigtigt interesserede i at forstå mine ønsker for fremtiden. Jeg følte mig lyttet til hele vejen, og de tog sig go... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ikke skarpe nok. Faktisk en meget behagelig indledende samtale. Men for lidt styr på deres SOP / rådgivning osv. Ideen er god - men der er stor plads til forbedring.
L'entreprise a répondu
Aldrig i mit liv har jeg lavet så nem en forretning, og taget så let en beslutning. Er målløs over at den eksisterende pensionsbranche har vejledt mig så ringe og tilbudt så dårlige afkast ift. Tietge... Voir plus
Tietgen Pension har ramt i hul i markedet og fylder det ud på bedste vis. Jeg har over årene haft min pensionsopsparing hos en række forskellige pensionsselskaber og generelt gælder, at du ikke kan... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi er et erfarent pensions- og investeringsteam, der hjælper dig med at opbygge en solid pensionsopsparing, så du kan gå tidligt på pension eller nyde livet lidt mere den dag du går fra arbejdsmarkedet. Vi tilbyder ordentlig rådgivning om produkter med høje afkast, og har gjort det let at skifte til vores partnere, som er veletablerede og kendte pensionsselskaber. Vi repræsenterer kun dig og handler ikke på vegne af pensionsselskaber, investeringsforeninger eller banker. Vi yder rådgivning baseret på en objektiv analyse af mange investeringsprodukter for at finde den bedste løsning for vores kunder. Tietgen Pension har ingen andel i pensionsselskaber, investeringsforeninger eller banker, og omvendt. Vi er ligeledes ikke forpligtet til at benytte bestemte pensionsselskaber eller banker.
Vandtårnsvej 77, 2860, Søborg, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Hurtig, professionel og personlig rådgivning. Endelig er der nogle der har løsninger, der fungere og giver mening.

Réponse de Tietgen Pension ApS
Mit møde med Tietgen Pension gik nemt og hurtigt, hvilket jeg sætter stor pris på. Tingene blev forklaret for mig på en måde, som var nem at forstå, og det gjorde mig tryg. Derfor er jeg rigtig tilfreds med min oplevelse!

Réponse de Tietgen Pension ApS
Jeg havde en virkelig god oplevelse med Tietgen Pension. Deres kundeservice er altid venlig og hjælpsom, og jeg føler, at de virkelig lytter til mine behov. De hjalp mig med at komme over i gode investeringsprodukter som var tilpassede mine ønsker, hvilket giver mig stor tryghed omkring min pensionsopsparing.
Det, der især har gjort en forskel for mig, er deres video-rådgivning. Det var både nemt og hurtigt at få en personlig samtale, uden at jeg skulle møde op fysisk. Rådgiveren var god til at forklare tingene på en overskuelig måde, og der var hele tiden fokus på at finde fleksible løsninger, som sikrer både min nuværende og fremtidige økonomi. Det har givet mig en stor ro i maven.
Jeg kan klart anbefale Tietgen Pension til andre, der ønsker en pålidelig og personlig rådgivning.

Réponse de Tietgen Pension ApS
Fantastisk oplevelse hele vejen igennem. Har følt mig tryg og har fået så super god en rådgivning, på et niveau jeg ikke har prøvet før.
Samtidig er det nemt og let overskueligt.
Jeg er vild med at præsentationen er lavet på en video, hvor man kan se de fakta der samtidig bliver forklaret. Derudover har man mulighed for at se og gense videoen når det passer. Jeg vil til hver en tid anbefale Tietgen Pension - og i mit tilfælde Tillie Nielsson.

Réponse de Tietgen Pension ApS
Sød og kompetent rådgiver. Følte mig meget tryg i samtalen. Vildt hvor meget min pension kan vokse efter at have flyttet den til en indeksfond. P.S. er gift med den ene partner i selskabet, men selv det fratrukket er jeg meget begejstret!