1. Entreprise de construction

Tifre is gespecialiseerd in totaalrenovaties van woningen en appartementen in Vlaanderen. Met meer dan 23 jaar ervaring en een team van 50 vakmensen begeleiden we elk project van A tot Z: van eerste advies en offerte tot uitvoering en oplevering. Van keuken- en badkamerrenovaties tot zolderverbouwingen en volledige totaalrenovaties: we zorgen voor een gestructureerde aanpak, heldere communicatie en een kwalitatieve afwerking. In onze belevingsruimte kan je materialen, technieken en afwerkingen ontdekken en vergelijken, zodat je weloverwogen keuzes maakt voor jouw renovatie. We zijn actief in regio Waasland, Antwerpen, Brussel, Gent en de kustregio, en staan bekend om onze transparante planning, professionele opvolging en hoge klantentevredenheid.

4,0

Bien

TIFRE renoveert onze keuken

TIFRE renoveert onze keuken, was- en werkplaats, hal en toilet. Met de gedetailleerde offerte wisten we goed wat er gebeurde. De werfleider zorgde ervoor dat de vaklui elkaar naadloos opvolgen zodat alles binnen de termijn was afgewerkt. De facturen volgden netjes het verloop van de werken.

9 mai 2025

2 x een renovatie door Tifre.

Wij deden voor een tweede keer beroep op Tifre, na het vervangen van onze ramen en deur hoorde we voor onze dakwerken. Ook dit project verliep hoe we het verwacht hadden. We kregen een duidelijke offerte, goede communicatie van de planning en een opvolging. De werkmannen die langskwamen werkte professioneel en netjes.
Alles tot de puntjes uitgewerkt.

5 mai 2026
Logo de Tifre

Réponse de Tifre

Beste Christel, bedankt om opnieuw voor Tifre te kiezen! Het doet ons veel plezier dat ook dit project volledig aan jullie verwachtingen voldeed. Dankjewel dat we opnieuw jullie vertrouwen kregen.

Ik heb zes maanden gewerkt met Tifre en…

Ik heb zes maanden gewerkt met Tifre en was een zeer fijne en correcte samenwerking met mensen die gepassioneerd zijn door hun vak. Aanrader!

16 avril 2026
Logo de Tifre

Réponse de Tifre

Beste Kim, bedankt voor de fijne woorden en de samenwerking! Het doet ons plezier dat je dit zo hebt ervaren.