À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Bij Time for Solar zijn we gespecialiseerd in hoogwaardig elektrawerk, waarmee we een stevige basis leggen voor duurzame energieoplossingen. Naast vakkundige elektrische installaties bieden we complete diensten op het gebied van zonne-energie, laadpalen en airconditioning. Onze focus ligt op veilige, efficiënte en duurzame oplossingen die particulieren en bedrijven helpen om groener en energiezuiniger te leven. Zo dragen we met elke installatie bij aan een toekomstbestendige wereld.
Coordonnées de contact
Buitendijks 17, 3356 LX, Papendrecht, Pays-Bas
- +31 6 57788170
- info@timeforsolar.nl
- timeforsolar.nl
N'a pas répondu aux avis négatifs
Een complete aanrader
Ik ben ontzettend tevreden over Time for
Solar! Vanaf het eerste contact voelde het meteen goed: duidelijke communicatie, eerlijk advies en geen verkooppraatjes. Het team denkt echt met je mee en legt alles helder uit, zelfs als je (zoals ik) nog weinig verstand hebt van zonnepanelen.
De installatie verliep super soepel en
professioneel. Alles werd netjes afgewerkt en achtergelaten, en de monteurs waren vriendelijk en kundig.
Sinds de installatie zie ik meteen
resultaat op mijn energierekening, echt een top investering!!!
Wat ik vooral waardeer is de persoonlijke aanpak en betrouwbaarheid. Je merkt dat ze passie hebben voor wat ze doen én voor duurzaamheid.
Zeker een aanrader voor iedereen die wil
overstappen op zonne-energie!

Réponse : Time for Solar
Goede service, van begin tot einde. Alles is snel geregeld en denken echt mee!

Réponse : Time for Solar
De panelen liggen er strak en netjes op…
De panelen liggen er strak en netjes op en alles werkt perfect. Laadpaal werkt ook naar behoren. Fijne communicatie en top resultaat, echt een aanrader! ☀️🔋

Top bedrijf!
Dit bedrijf denkt mee in oplossingen, leveren goed werk, werken netjes en zijn zeer vriendelijk. Ook zéker voor een goede prijs!

Réponse : Time for Solar
Belooft een home wizard te leveren …
Belooft een home wizard te leveren welke je uit eindelijk zelf moet kopen en kosten nooit vergoed.
Aardig personeel en erg behulpzaam met…
Aardig personeel en erg behulpzaam met meedenken.

Réponse : Time for Solar
Snel een concurrende offerte ontvangen…
Snel een concurrende offerte ontvangen en kort daarna al uitvoering van de werkzaamheden. Deze werden professioneel uitgevoerd en de werkomgeving werd netjes achtergelaten. Vriendelijke medewerkers die bij vragen een duidelijke uitleg gaven.

Réponse : Time for Solar
Time for Solar is een kundig bedrijf…
Time for Solar is een kundig bedrijf waarbij service hoog in het vaandel staat. De medewerkers denken goed met je mee en gaan pas weg als je echt tevreden bent. Helemaal top!

Prima werk
Goede en begrijpelijke informatie vooraf over de mogelijkheden en aanleg van zonnepanelen.
De panelen werden binnen een dag geplaatst. De kabels zijn netjes weggewerkt.

Zeer goede ervaring met Time for Solar
Geweldige ervaring met Time for Solar! Vanaf het begin tot de installatie verliep alles soepel. Vriendelijk en deskundig personeel, redelijke kosten en aanzienlijke besparingen op mijn energierekening. Zeer tevreden!

Réponse : Time for Solar
En savoir plus sur les différents types d'avis.