À propos de l'entreprise

1. Société d'énergie solaire

Écrit par l'entreprise

Bij Time for Solar zijn we gespecialiseerd in hoogwaardig elektrawerk, waarmee we een stevige basis leggen voor duurzame energieoplossingen. Naast vakkundige elektrische installaties bieden we complete diensten op het gebied van zonne-energie, laadpalen en airconditioning. Onze focus ligt op veilige, efficiënte en duurzame oplossingen die particulieren en bedrijven helpen om groener en energiezuiniger te leven. Zo dragen we met elke installatie bij aan een toekomstbestendige wereld.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Perfect!!!

9 avril 2026

Réponse : Time for Solar

Bedankt voor uw enthousiaste review! 😊

Geweldig om te horen dat alles naar volle tevredenheid is verlopen – daar doen we het voor! 💪

Een complete aanrader

Ik ben ontzettend tevreden over Time for
Solar! Vanaf het eerste contact voelde het meteen goed: duidelijke communicatie, eerlijk advies en geen verkooppraatjes. Het team denkt echt met je mee en legt alles helder uit, zelfs als je (zoals ik) nog weinig verstand hebt van zonnepanelen.
De installatie verliep super soepel en
professioneel. Alles werd netjes afgewerkt en achtergelaten, en de monteurs waren vriendelijk en kundig.
Sinds de installatie zie ik meteen
resultaat op mijn energierekening, echt een top investering!!!
Wat ik vooral waardeer is de persoonlijke aanpak en betrouwbaarheid. Je merkt dat ze passie hebben voor wat ze doen én voor duurzaamheid.
Zeker een aanrader voor iedereen die wil
overstappen op zonne-energie!

1 avril 2026

Réponse : Time for Solar

Geweldig om te lezen dat u het hele traject van eerste contact tot installatie zo positief heeft ervaren. Duidelijke communicatie, eerlijk advies en een nette uitvoering vinden wij erg belangrijk, dus mooi dat dit zo wordt gewaardeerd! 💪

Fijn dat u ook direct resultaat ziet op uw energierekening, dat is natuurlijk waar we het voor doen! ☀️

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede service, van begin tot einde. Alles is snel geregeld en denken echt mee!

10 mars 2026

Bedankt voor uw mooie review! 😊Dank voor het vertrouwen in Time for Solar! ☀️

Noté 5 sur 5 étoiles

De panelen liggen er strak en netjes op…

De panelen liggen er strak en netjes op en alles werkt perfect. Laadpaal werkt ook naar behoren. Fijne communicatie en top resultaat, echt een aanrader! ☀️🔋

16 janvier 2026

Réponse : Time for Solar

Fijn om te horen dat de panelen strak en netjes zijn geplaatst en dat alles naar behoren werkt, inclusief de laadpaal. Daar doen we het voor! 💪

Ook goed om te lezen dat de communicatie als prettig is ervaren. Dank voor het vertrouwen en de aanbeveling!

Fijn bedrijf

Vriendelijk en kundig personeel

1 septembre 2025

Réponse : Time for Solar

Fijn om te horen dat u ons als een prettig bedrijf ervaart en tevreden bent over ons vriendelijke en kundige personeel. Daar zijn we trots op! 💪

Top bedrijf!

Dit bedrijf denkt mee in oplossingen, leveren goed werk, werken netjes en zijn zeer vriendelijk. Ook zéker voor een goede prijs!

10 mars 2026

Réponse : Time for Solar

Fijn om te horen dat u onze werkwijze, service en prijs zo positief heeft ervaren. We vinden het belangrijk om met onze klanten mee te denken en netjes werk af te leveren, dus dit waarderen we enorm om terug te lezen!

Veel plezier met uw installatie en nogmaals dank voor het vertrouwen in Time for Solar! ☀️

Noté 4 sur 5 étoiles

Aardig personeel en erg behulpzaam met…

Aardig personeel en erg behulpzaam met meedenken.

18 août 2025

Réponse : Time for Solar

Fijn om te horen dat u onze medewerkers als aardig en behulpzaam heeft ervaren. Meedenken met onze klanten vinden we erg belangrijk, dus dit doet ons goed om terug te lezen!

Nogmaals dank voor het vertrouwen in Time for Solar! ☀️

Noté 5 sur 5 étoiles

Staan gelijk klaar als er wat gedaan…

Staan gelijk klaar als er wat gedaan moet worden

16 mai 2025

Réponse : Time for Solar

Fijn om te horen dat u ervaart dat wij snel klaarstaan wanneer dat nodig is. Service en bereikbaarheid vinden wij erg belangrijk, dus dit waarderen we enorm!

Réponse : Time for Solar

Bedankt voor uw mooie review! 😊

Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze monteurs en hun snelle en nette werkwijze. Daar zijn we trots op! 💪

Noté 5 sur 5 étoiles

Snel een concurrende offerte ontvangen…

Snel een concurrende offerte ontvangen en kort daarna al uitvoering van de werkzaamheden. Deze werden professioneel uitgevoerd en de werkomgeving werd netjes achtergelaten. Vriendelijke medewerkers die bij vragen een duidelijke uitleg gaven.

21 octobre 2024

Réponse : Time for Solar

Bedankt voor je positieve feedback! Fijn dat je tevreden bent met onze snelle service en professionele aanpak.

Noté 5 sur 5 étoiles

Time for Solar is een kundig bedrijf…

Time for Solar is een kundig bedrijf waarbij service hoog in het vaandel staat. De medewerkers denken goed met je mee en gaan pas weg als je echt tevreden bent. Helemaal top!

9 septembre 2024

Réponse : Time for Solar

Bedankt voor je mooie woorden! Fantastisch om te horen dat je onze service en betrokkenheid waardeert. We zijn blij dat je tevreden bent!

Komt alle afspraken correct na

Komt alle afspraken correct na

14 août 2024

Bedankt voor uw review! 😊

Fijn om te horen dat wij onze afspraken correct nakomen. Betrouwbaarheid vinden wij erg belangrijk, dus dit waarderen we enorm om terug te lezen!

Prima werk

Goede en begrijpelijke informatie vooraf over de mogelijkheden en aanleg van zonnepanelen.
De panelen werden binnen een dag geplaatst. De kabels zijn netjes weggewerkt.

28 mars 2024

Bedankt voor uw uitgebreide en mooie review! 😊

Fijn om te horen dat de informatie vooraf duidelijk en begrijpelijk was en dat de installatie naar wens is verlopen. We besteden veel aandacht aan een nette afwerking, dus mooi dat dit ook zo wordt ervaren!

Dank voor het vertrouwen in Time for Solar en veel plezier met uw zonnepanelen! ☀️

Zeer goede ervaring met Time for Solar

Geweldige ervaring met Time for Solar! Vanaf het begin tot de installatie verliep alles soepel. Vriendelijk en deskundig personeel, redelijke kosten en aanzienlijke besparingen op mijn energierekening. Zeer tevreden!

16 octobre 2023

Bedankt voor uw uitgebreide en mooie review! 😊

Geweldig om te horen dat alles van begin tot eind soepel is verlopen en dat u tevreden bent over ons team en de installatie. Daar doen we het voor! 💪

Mooi dat u nu ook profiteert van lagere energiekosten – dat is natuurlijk het doel! ☀️

Dank voor het vertrouwen in Time for Solar!

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus