Gewerkt via timing bij de hanos . gestopt omdat er veel geroddeld word in het bedrijf waardoor ik me niet op me gemak voelde . de eerste week kreeg ik netjes betaald via timing , de week erop zou ik w... Voir plus
Lisez les avis des autres
Schaamteloos Vandaag gesproken met Ruben Drenth, Voor een werk bij [werk] ingelopen bij een meeting waar ze bezig waren meer dan 20min gewacht om eindelijk de ruben te spreken, 2min in de gesprek... Voir plus
Niet eens 1 ster waardig, Mijn ervaring met Timing Uitzendbureau is echt teleurstellend. De communicatie is slecht en afspraken lijken weinig waarde te hebben. Als je vragen stelt over uren, beta... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Uitzendbureau Timing is specialist in uitvoerend werk en heeft veel vacatures in de productie, logistiek, schoonmaak, administratie, zorg en het callcenter.
Coordonnées de contact
Deventerstraat 15-2, 7311 BH, Apeldoorn, Pays-Bas
- timing.nl
A répondu à 20 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Geen timing voor mij
Isabel van Trigt een intercedent die daar werkt, verzoekt mij om haar te bellen n.a.v een sollicitatie. Daarna zegt ze ik heb geen tijd voor je. Deze uitzendbureau's willen mensen hun tijd, energie en geld verspillen om eindstand te zeggen dat je niet in aanmerking komt of dat ze geen werk voor je kunnen regelen.
Timing uitzenbureau is heel…
Timing uitzenbureau is heel onprofessioneel. Ik werk hier nu 4 weken en ik ben al 2x te laat uitbetaald waarbij de laatste keer deze week is en hiervoor gaven ze als reden 'je hebt je ook niet bij ons beter gemeld na dat je ziek was' dus met andere woorden word ik nu gestraft omdat ik mij nog niet beter had gemeld wou ze soortvan ermee zeggen dat ik dan ook mijn geld niet optijd kreeg uiteindelijk na boos worden krijg ik me geld vrijdag maar de eerste keer dat dit voor kwam heb ik een week moeten wachten op mijn salaris. Zoek je een uitzendbureau kies vooral geen timing als je wilt dat je salaris optijd komt zodat je al je dingen optijd kan betalen
Slechte uitzendbureau niet normaal!!
Slechte uitzendbureau niet normaal!!! Krijg mijn geld niet op tijd zij geven niks aan jou respect los
Misleidende vacatures.
Misleidende vacatures.
Klopt niet met de werkelijkheid, ze zijn niet trouw aan hun eigen vacature omschrijving. Ze laten je op gesprek komen, dan hoor je dat er niks waar is van de werktijden en de zogenaamde flexibiliteit in dagdelen en dagen.
Homofobe recruiter
Ik zou voorgesteld worden voor een baan. Toen de recruiter er via het opgeven van mijn contactpersoon erachter kwam dat ik gay ben zei hij dat ik niet genoeg ervaring had en dat mijn Engels niet goed was(terwijl ik C1 niveau heb behaald na test)
Geen idee wie deze mensen zijn
Geen idee wie deze mensen zijn, komen op de een of andere manier mijn bedrijfspand in, lopen door naar mijn kantoor.
Groot bord "niet storen"
Ben in gesprek met een klant
Willen een verkooppraatje houden.
Asociaal.
Crappy agency
Niet goed voor ouders, niet gezinsvriendelijk, waardeloze schadelijke banen, vreselijke uren, niet veilig, niet betrouwbaar.
Misleiding en oneerljkhwid
Slechte ervaring met Timing Uitzendbureau – Misleiding en oneerlijkheid
Ik heb aardig wat werkgevers meegemaakt, maar zo’n leugenachtige en onbetrouwbare partij als Timing Uitzendbureau nog nooit. Ze beweren dat ADV al in het loon verwerkt zit, terwijl er op de loonstrook geen enkele vermelding van ADV (niet in tijd en niet in geld) te vinden is. Zelfs tot aan de kantonrechter blijven ze deze onzin volhouden!
Dit uitzendbureau misleidt werknemers en probeert hen rechten af te nemen. Als je een eerlijke werkgever zoekt die zich aan afspraken en wetgeving houdt, zoek dan vooral verder. Mijn advies: blijf ver weg van Timing!
Timing ziet je als bron van inkomen en meer niet
Toen ik daar op gesprek ging leek het allemaal koek en ei. Al snel ging het mis met het ontvangen van mijn salaris.. moest er ook zelf achteraan. Elke week hoorde ik dat er een oplossing zou komen maar bleef gebeuren. Dus zonder verassingen is deze week me salaris ook te laat gekomen, zou het nu op vrijdag krijgen en oorspronkelijk woensdag.. zaterdag nu en nog steeds niks binnen. Daarintegen heb ik Timing gebeld en geappt op Donderdag en geen enkele reactie gekregen. Het enige wat we zijn is een bron van inkomen, mooi praten maar ze geven niks om je. Ik raad je erg aan om een andere uitzendbureau te zoeken! Ondanks dat ik het erg naar me zin heb op het werk sta ik op het punt ontslag te nemen door het uitzendbureau. De omgekeerde wereld
Onprofessioneel
Ik had gesolliciteerd op een orderpick vacature. Het enige positieve aan dit verhaal was dat ik snel werd teruggebeld. Werden vragen gesteld zoals of ik een rijbewijs heb etc. Ik zou later teruggebeld worden door de persoon die over de vacature gaat. Ook hij vroeg weer of ik een rijbewijs had etc, waarop het antwoord nee is. Maar goed, kennismakingsgesprek ingepland, wéér met iemand anders. Eenmaal bij het gesprek had ik meteen het idee dat hij niet wist wat zijn functie is. Hij wist niet eens op welke functie ik gesolliciteerd had?! Het bedrijf had meerdere functies openstaan en hij vroeg “heb jij gesolliciteerd als chauffeur?” Waarop ik antwoordde dat zijn 2 collega’s vroegen of ik een rijbewijs had en in het systeem zou zetten, maar daar wist hij niks van. Hij kon de vacature waarop ik gesolliciteerd had niet meer vinden, zogenaamd. Waardeloos gesprek. Maar goed, na nog een aantal telefoontjes met élke keer weer een ander kon ik een afspraak maken op locatie. Krijg ik daarvan een bevestigingsmail: “Gefeliciteerd! Je mag op gesprek voor de functie “voorlader.” Word er zo moe van! Heb nog gekeken op de website en de vacature orderpicken waar ik op gesolliciteerd had staat nog gewoon open. Man man man, en dat mag zich een uitzendbureau noemen! Op kantoor zitten ze ook allemaal achter hun telefoontje en zijn totaal niet professioneel bezig. Maar wat verwacht je als de leeftijdsgroep niet ouder als 25 is.
This work agency is the worst I have…
This work agency is the worst I have ever seen they don’t pick call and very responds to messages. I quit my school to work full time they requested for and also quit my old job just for me to meet their demands of full time after all this sacrifices, after one week they never planned me for work not even part time they are just unprofessional.
Timing, bagger
Heb via verschillende uitzendbureaus gewerkt voor hetzelfde bedrijd, nooit problemen gehad, toen kwam Timing.. Sindsdien alleen maar gezeik en word je genaaid waar je bijstaat. Heel onprofessioneel contact met de werknemers, ook is het blijkbaar heel moeilijk om uit te betalen voor hun. Ben inmiddels al langer dan een maand weg en wacht nog steeds op restanten geld/ eindafrekening
0 sterren!
0 sterren!
Zeggen toe een betaling to gaan doen op Woensdag, is vandaag aangebroken maar nu krijg ik te horen dat er helemaal niets in het systeem staat over de betaling of mijn belletje….
Medewerker geeft 0 oplossingen en blijft zeggen “wat vervelend”, uitermate lachwekkend amateuristisch.
Begon allemaal aardig en leek met…
Begon allemaal aardig en leek met vertrouwen prima te gaan lopen. Totdat ze op de kleinste dingen moeilijk begonnen te doen, niet reageren op berichten. Dacht dat vele reviews hier een beetje overdreven waren maar ik raad persoonlijk aan om een ander uitzendbureau te zoeken.
Ze kunnen mooi praten maar ze geven niks om je.
Agency may be seen as expensive
Agency may be seen as expensive, and its advanced, technical solutions could feel overwhelming for clients without sufficient expertise.
LET OP JE CONTRACT IS DIT JUIST
Ik had een baan geaccepteerd van min 24 uur. En heb dit ook het afgelopen halfjaar gewerkt.
Nu ben ik ziek geworden en ben ik er achter gekomen dat ik een contract heb als
oproepkracht met 0 uren. Maar dit was mondeling niet afgesproken. Als leek ga je er van uit dat Timing goed werkgeverschap leverd niet dus.
Nu krijg ik zo weinig ziektegeld uitbetaald omdat dit berekend wordt over een gemiddeld uren van af je ziek zijn. Als je vakantie hebt gehad 3 weken wordt dit als 0 uren gezien.
Dieven zijn het van hun uitzendkrachten.
LET OP WAT JE TEKEND EN WAT ER IN JE CONTRACT STAAT. Ze geven geen eerlijke contracten en zo komen ze bij calamiteiten overal onder uit.
discrimerend
ze plaatsen vacatures in het engels, beweren dat je engels moet kunnen spreken omdat het bedrijf met veel anderstalige werken. bij intake wordt gezegd dat je de nederlandse taal goed moet beheersen. Anders doen ze niks voor je.
Loonbetalingen kloppen vaak niet
In de 13 maanden dat ik via Timing werk, ging er regelmatig wat fout in de uitbetaling. Vrijwel altijd in mijn nadeel. De laatste maanden maken ze het wel heel erg bont, ik kom gewoon netto honderden euro's te kort. Ik wacht al weken op een uitleg hoe het zit, het enige antwoord dat ik telkens krijg dat ze het gaan uitzoek, naar 2 weken heb ik nog steeds geen bevredigend antwoord.
Hoewel ik het werk dat ik doe leuk vindt, voel ik mij gedwongen om een andere baan te zoeken via een andere betrouwbare uitzendbureau. Want ik wil natuurlijk wel het loon krijgen waar ik recht op heb.
Erg jong team het lijken wel…
Erg jong team amateurs die niet weten wat ze doen. Telkens als ik op een vacature reageerde op timing werd ik uitgenodigd.
Inmiddels is dat 4 keer gebeurt en heb ik 5 verschillende werknemers van Timing ontmoet en gesproken over mogelijke vacatures.
Ik raad aan dat Margriet Spijker, CEO van Timing snel onderzoek moet gaan doen naar dit verschikkelijke uitzendbureau want zo kun je niet met mensen omgaan.
En savoir plus sur les différents types d'avis.