Tina Wodstrup Danish Design Avis

2. Magasin de vêtements pour bébés
  3. Magasin de vêtements pour enfants
  4. Fournisseur de textile
  5. Magasin de vêtements pour femmes

Informations provenant de diverses sources externes

Tina Wodstrup er Dansk tøj design til piger og kvinder med stor opmærksomhed på skønne detaljer og gode kvaliteter i den duche farver skala.

Bien

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Lækre ting og super service

Har købt lykkeposer et par gange, og så vildt lækre sager.
Den første for at par år siden og i den var tøsen ynglings bukser og da jeg fornyeligt kontakte Tina for at spørge om jeg kunne være så heldig at et par i hendes nuværende størrelse kunne gemme sig på lageret fandt Tina ikke 1 par men hele 3 par og tøsen har ikke haft andet på siden

22 janvier 2026
Logo de Tina Wodstrup Danish Design

Réponse de Tina Wodstrup Danish Design

Tusinde tak for de fine ord, det glæder os at kunne hjælpe med det og at hun blev glad for flere lune yndlings bukser - men også at I ellers er glade for vores design..
Tak for at I vender tilbage efter mere.
Bh Tina W

Igen har jeg købt en pose fra jer

Igen har jeg købt en pose fra jer. Denne gang en restpose. Hold da op et fint indhold. Jeg er helt målløs og så til en pris ( 100 kr) der er helt vanvittig!!! Tusind tak for den fine pose🙂🙂🙂

21 mai 2025

Lykkepakke

Lykkepakken som jeg bestilte indeholdt 10 stk tøj og der var hurtigt levering.
Dog synes jeg at noget af tøjet er 'gået lidt af mode' men det er jo en smagssag.
Men alt i alt en god oplevelse og
meget tøj til en virkelig fin pris.

26 février 2025

Hjertevarm firma

Har efterhånden købt meget tøj hos Tina Wodstrup, og jeg elsker det fine design og gode kvalitet. Men mest imponerende er den store service, man også får. Man føler, at de vil gøre alt, for at hjælpe. Kan så varmt anbefale at blive kunde der.

21 octobre 2022

Flotteste lykkepose❤️

Har lige modtaget den fineste lykkepose fra Tina. Den var fyldt med 5 flotte stykker tøj. Jeg er vild med jeres smukke tøj😊kh hilsner

10 octobre 2022
Logo de Tina Wodstrup Danish Design

Réponse de Tina Wodstrup Danish Design

Tusinde tak❤️ det var dejligt at høre.
Bedste hilsner Tina W