Tevreden klant
Voor 2 aangedane nagels ben ik 1,5 jaar in behandeling geweest. Als je je strikt aan het behandelplan houdt, heb je het beste resultaat. Ik ben tevreden met het resultaat. Met dank aan Monique van de vestiging van de Lier.
Ik heb er anderhalf jaar iedere 6 weken een behandeling laten doen. Het zijn bijzonder aardige en gedreven mensen, maar het heeft mij helaas niets geholpen. Daarnaast zijn de behandelingen prijzig en zijn de kosten van de producten dit jaar behoorlijk in prijs verhoogd en (te) duur geworden. Hopelijk slaat de behandeling bij anderen wel aan. Het is de eigenaar en medewerkster van harte gegund.
Ik heb vorig jaar zes Pact lichttherapie behandelingen voor tien nagels (vier maanden) gedaan bij Tiptoe Kalknagelspecialist, in de hoop eindelijk van mijn kalknagels af te komen zonder medicijnen. Ondanks ruim €750 aan behandelingen en producten en het strikt opvolgen van alle hygiënevoorschriften, heb ik helaas geen enkel resultaat gezien.
Van tevoren werd gezegd dat de kans op succes 75% is zonder medicijnen en 99% met Terbinafine, maar pas achteraf kreeg ik te horen dat die kuur samen met de lichttherapie moet worden gedaan omdat de kuur niet zou werken zonder Pact behandelingen. Dat had ik graag eerder willen weten. Voor mij voelt het alsof er vooral verdiend wordt aan mensen met deze kwaal, want het is een dure behandeling zonder garantie.
Wat me ook stoorde, is dat de behandelaar uitspraken deed over medicatie en effectiviteit die volgens mij echt thuishoren bij een arts. Mijn eigen huisarts gaf aan dat niks van buitenaf kalknagels écht blijvend kan verhelpen, en dat bevestigt mijn ervaring helaas.
Ik ben nu alsnog begonnen aan een Terbinafine-kuur, in combinatie met een middel van de pedicure en Daktarin crème. Hopelijk helpt dit me er wel vanaf. Deze review schrijf ik om anderen te waarschuwen: deze methode is duur, en het risico dat het niet werkt is groot.
En savoir plus sur les différents types d'avis.