Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Boeven van de bovenste rangorde! Zoals veelvuldig online te lezen valt hebben zij tijdens Covid de evenementen moeten annuleren. Zogenaamde inhaal evenementen werden last-minute gecanceld en zelfs nu... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Wat een ervaring! Startende met Titan Air, gevolgd door Titan Swim en als afsluiter de Titan Run! Drie fantastische runs waarbij zowel mijn vrienden als ik grenzen hebben kunnen verleggen, go... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Deelgenomen aan Titan Run. Helaas was deze volledig uitverkocht waardoor onze Nederlandse vrienden niet meer konden mee doen. Hopelijk volgend jaar 2 dagen. Het was zwaar, want ik ben niet sportief, m... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

3,1

Tous les avis

5 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Geen communicatie, geen geld teruggave.

Net zoals vele anderen hier op de site heb ik ook een slechte ervaring met Titan swim.

Ik had in 2020 3 kaartjes gekocht om mee te doen aan de Titan swim in Zevenhuizen (NL). Dat het door de pandemie 2x is afgelast is te begrijpen. Maar nu wacht ik al bijna 2 jaar op teruggave van mijn geld. Ik heb voor deze optie gekozen nadat ze een mail hadden gestuurd dat op het allerlaatste moment de Titan swim van 2022 ook niet door zou gaan ivm te weinig animo!

En wat mij nu opvalt is dat ze alleen nog maar organiseren in België? En je zou denken nu ze weer evenementen kunnen organiseren dat ze dan ook het geld weer terug kunnen storten aan de gedupeerden.

9 août 2023

Oplichters

Mensen, dit zijn oplichters!! Ook ik ben slachtoffer en heb na 2 jaar nog steeds mijn geld niet terug van 9 tickets. Vandaag melding gedaan bij de fraudehelpdesk en ik raad andere slachtoffers ook aan hetzelfde te doen.

27 juillet 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Heel bijzonder dat ondanks dat jullie…

Heel bijzonder dat ondanks dat jullie nog ontzettend veel mensen moeten terugbetalen al wel nieuwe events organiseren. Inmiddels wordt er niet meer gereageerd en zijn we onze 4 kaarten gewoon kwijt. Op het laatste moment gecanceld want niet genoeg animo, maar ook geen geld terug of ander evenement aangeboden. Te belachelijk voor woorden dat er nu weer evenementen worden georganiseerd

24 juillet 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

In 2019 had ik een slechte ervaring…

In 2019 had ik een slechte ervaring toen ik ticket had aangeschaft voor de versie in Zevenhuizen. Vlak na het aanschaffen hiervan werd een variant in Enschede geopent, maar kreeg het niet voor elkaar mijn ticket te ruilen zodat ik hem in mijn omgeving (Enschede) kon gaan doen. Uiteindelijk vanwege een lichte blessure nog de ticket proberen te annuleren, en ook dit was niet mogelijk. Dus ben uiteindelijk helemaal niet gegaan, ook meer uit principe omdat voor beide opties geen oplossing mogelijk bleek te zijn.

20 juin 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Last minute is de titan swim 2022…

Last minute is de titan swim 2022 gecanceld. In eerste instantie leek het op goede communicatie dat er geld zou worden teruggestort. Echter zijn we vele e-mailtjes en frustratie verder en nog steeds niks ontvangen. Inmiddels reageren zij niet meer. Ik snap dat er kosten zijn gemaakt, zelfs bij een afgelasting. Maar communiceer dan eerlijk. Ik heb er niks aan dat "andere" hun geld schijnen te hebben. Ik werk ook niet voor niks en heb wel voor een teleurstelling betaald.

19 juin 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

bedrogen door de organisatie.

Een zenuwslopende ervaring. De organisatie last zelf het event af in 2022 wegens te lage opkomst, en beloofd een terug betaling. na een jaar, 30 mails en het inschakelen van de consumentenbond die bovendien officieel Titenevents aanbeveelt de tickets terug te betalen, komt er nog steeds amper reactie. Elke belofte die gemaakt is, is tot nu toe ook verbroken. Ze nemen je geld af, en geven niets in ruil buiten kopzorgen. ik hoop dat ze tot inzicht komen, hun verantwoordelijkheid nemen en hun terug betalingen uitvoeren.

31 mai 2023

Waardeloos!

Ook hier, zoals vele Nederlanders met mij als ik onderstaande reacties lees, heb ik nog steeds geen geld terug gekregen. 1x een reactie op mail gekregen dat ze inventaris zouden verkopen om geld te genereren voor teruggave maar tot op heden wacht ik ook al anderhalf jaar. Intussen een mail gestuurd dat ik ander stappen ga ondernemen als ik niet binnen 2 weken geld zie.

12 juin 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Na 2 jaar nog steeds geen geld terug.

2 jaar geleden 11 kaartjes gekocht voor een event van Titan Swim. Gecanceld door corona, vervelend kan gebeuren. Procedure netjes gevolgd, een jaar moeten wachten om mijn geld terug te krijgen. Inmiddels 2 jaar verder en nog steeds geen geld terug. We praten over 385 euro. Tientallen e-mails verstuurd waar heel zelden maar op wordt gereageerd. Te belachelijk voor woorden.

10 juin 2023
Noté 4 sur 5 étoiles

Zondag onze eerste ervaring gehad op…

Zondag onze eerste ervaring gehad op Titan Air. Deelgenomen met mijn twee kids en het was heerlijk weer. Heel wat dingen gelezen, maar strookt absoluut niet met de waarheid. Wij hebben een zalige uitstap gehad. Alles is eerlijk verlopen en het event is zeker het geld waard. Als je het mij vraagt,… zeker doen.

14 mai 2023

Teambuilding - Titan Air

Zondag hebben wij met ons bedrijf deelgenomen aan Titan Air. Het was super leuk. Heel veel verschillende obstakels en je hoeft absoluut geen getrainde loper te zijn. Ons zie je zeker terug!

14 mai 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Na bijna een jaar nog geen geld terug

Na bijna een jaar nog geen geld terug. Iedereen die er op social media naar vraagt word geblokkeerd. Een evenement annuleren omdat er niet genoeg inschrijvingen waren, wel nieuwe gaan organiseren maar geen geld terug betalen. Waardeloze organisatie met valse beloften.

17 juillet 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Loze beloftes en lege woorden

Ik snap dat corona moeilijke tijd is voor bedrijven, maar dit slaat alles.. na een geannuleerd evenement al 2 jaar bezig met restitutie te krijgen. Heel veel mailcontact en een bevestiging van ontvangst van een restitutieformulier door hen verkregen, krijg ik vandaag te horen dat er geen geld terug komt omdat ze niks hebben ontvangen en geen geldige aanvraag hebben. Met alle mails van afgelopen jaren en bevestiging van de restitutie, is er een garantie gegeven in meerdere mails vanuit dit waardeloze bedrijf dat er geld terug zou komen. NIET DUS, waardeloos allemaal, loze beloftes en lege woorden. Er is geen of weinig contact te krijgen met deze organisatie, alleen via mail waar ze ook gewoon niet of amper op reageren. Mensen, ga hier niet mee in zee!!

3 mai 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Veel zure mensen op de wereld zene

Veel zure mensen op de wereld zene. Het is corona geweest en als zelfstandige is da ni eenvoudig! Ondertussen onze centjes netjes opnieuw ontvangen van de organisatie. Altijd goede ervaringen gehad, dus ook enorm veel begrip en respect voor de mensen die hier gratis hebben zitten werken zodat wij onze centen sneller terug konden krijgen. Allemaal niet eerlijk wat hier staat ze.

28 avril 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Valse reviews over Titan!!!! Geweldig event!!

Ondanks alle reviews die hier staan vinden wij de organisatie wel eerlijk. Wij hebben ook tickets gekocht voor een event dat niet door ging, de organisatie heeft toen eerlijk gecommuniceerd dat er geen centjes waren. Wat willen al deze mensen??? Wachten en geld toch ontvangen of dat ze failliet gaan en hun centen nooit zien???? Wij hebben onze centjes terug ondertussen en doen zeker nog mee!!!!

6 avril 2023

Oplichters!

Een organisatie die niet te vertrouwen is! Vorig jaar zowel de Titan Swim (juni) als de Titan Air (augustus) edities in Beuningen enkele dagen van te voren geannuleerd ivm te weinig deelnemers. We zouden ons geld terug krijgen, tot op heden niets ontvangen. Dit terwijl we bijna een jaar (!) verder zijn en ze gewoon inkomsten genereren met andere events in België die wél doorgaan. Wanneer je iets negatiefs over ze zegt op social media wordt dit verwijderd en word je geblokkeerd. Als je ze een email stuurt krijg je óf geen antwoord óf een automatisch bericht terug. Ik gun ze van harte een faillissement toe want het is een organisatie van niks.

12 avril 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Organisatie te triest voor woorden

Net zoals onderstaande berichten hebben wij ons geld nooit teruggekregen en is er weinig tot geen contact te krijgen. Af en toe komt er een standaard-mailtje als antwoord met daarin steeds een andere termijn voor terugbetaling. Ook ben ik al geblokkeerd op alle Social media. Aangetekende officiële brief gestuurd voor juridische stappen, maar deze is ook nooit beantwoord.
Werkelijk een te sneue organisatie voor woorden.

12 avril 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Geen geld retour na annulering door organisatie

Nadat de titan swim in 2021 niet doorging vanwege covid, is het evenement in 2022 vijf dagen voor de datum geannuleerd. Het geld zou terug worden gestort, maar is nog steeds niet ontvangen. Er is geen communicatie vanuit de organisatie, tenzij je een hele pittige mail stuurt. Als je op hun social media pagina klaagt over het niet terug krijgen van het geld en het gebrek aan communicatie, dan blokkeren ze je.

14 mars 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Terugbetaling beloofd, maar nooit ontvangen!

In 2020 werd de Titan Swim in Zevenhuizen door Covid uitgesteld naar 2021, en zoals bekend was ook 2021 niet het jaar waarin evenementen doorgang vonden. We hebben daarna onze voucher om laten zetten naar 2022 en tot ieders verbazing werd 5 dagen voor het evenement deze afgeblazen door een tekort aan deelnemers. Vlak daarna (juli 2022) hebben wij een restitutieaanvraag gedaan, waarna een radiostilte begon. Oktober vorig jaar hebben wij gemaild en kregen wij de volgende reactie:

"We hebben reeds een heleboel terugbetalingen kunnen uitvoeren, maar niet allemaal. We geven je graag wat duidelijkheid.

We hebben zoals veel zaken moeilijke corona jaren achter de rug. In deze jaren hadden wij geen inkomsten, onze evenementen mochten niet door gaan. Al onze vaste kosten bleven wel doorlopen.

Als organisatoren en medewerkers zetten wij ons zelf dan ook al jaren kosteloos in. We zijn zeer gemotiveerd om ons bedrijf terug bovenop deze situatie te helpen. We garanderen je dan ook een terugbetaling van zodra we in de mogelijkheid zijn."

Ondertussen zijn we weer een aantal maanden verder zonder bericht van Titan Events. Vandaag een herinnering per e-mail gestuurd. Als Titan Events niet snel over de brug komt zullen er stappen ondernomen moeten worden, maar hopelijk laten ze het niet zo ver komen...

8 février 2023
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus