Super godt udvalg og hurtigt levering, havde pakken dagen efter jeg bestilte. Hvilket var vigtigt, da jeg bestile gaven i 11-time.
Lisez les avis des autres
Havde udfordringer med afhentningen af min pakke. GLS havde lavet en fejl. Havde en god dialog med Sebastian fra Tjele legetøj. Heldigvis lykkedes det at finde pakken. Tjele Legetøj tilbød i al fr... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hurtigt levering og kommunikation :) Jeg har bestilt lego minifigure set og alt var som det skulle være. Stor anbefaling herfra. Min dreng er super glad for hans komplette kollektion.
L'entreprise a répondu
Det bestilte kom super hurtigt,godt pakket ind,og en lille gave samt personligt håndskrevet Hilsen,var ilagt pakken. Havde aldrig hørt om Tjele Legetøj,den dukkede op i en net søgning på Lego,vi valg... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Fornuftige priser på LEGO®. Hurtig levering med GLS, sikker indpakning. Bredt og voksende sortiment af LEGO® byggesæt, relevante sæsonprodukter og tilbud.
Coordonnées de contact
Sødalvej 19, 8830, Tjele, Danemark
- info@tjelelegetoj.dk
- tjelelegetoj.dk
Super godt udvalg og hurtigt levering
Nem og overskuelig hjemmeside
Nem og overskuelig hjemmeside.

Lynhurtigt levering
Lynhurtigt levering. Ganske fornuftigt udvalg i butikken og handler gerne der igen

Good choice
Fast delivery, everything as it should, good prices will look forward for more good deals! 🤝

Hurtig levering 👍
Hurtig levering 👍. Ophængene passer perfekt til mine biler. Og så det mega godt ud 👍. Det gir mine lego biler nyt liv. Store anbefaling!

Réponse de Tjele Legetoj
Hurtig levering og gode priser
Købte ophæng til to forskellige Lego F1-biler, og de er super fine. Leveret med en venlig håndskrevet besked i pakken. Totalt god stil 😊

Réponse de Tjele Legetoj
Super nemt og fint at handle og super…
Super nemt og fint at handle og super hurtigt levering, har ingen klager

Fantastisk
Hurtigt levering og kommunikation :)
Jeg har bestilt lego minifigure set og alt var som det skulle være.
Stor anbefaling herfra.
Min dreng er super glad for hans komplette kollektion.

Réponse de Tjele Legetoj
Blev sendt samme dag som bestilling- og…
Blev sendt samme dag som bestilling- og jeg fik den dagen efter - meget fin service.

Réponse de Tjele Legetoj
Ikke en finger og sidde på noget :D
Jeg fik bestilt 2 x lego æsker den 11/12, og jeg havde det allerede dagen efter den 12/12. Så det er en hurtig bestilling, hvilket jeg er meget glad for, så man ikke skal vente så længe. Så 5 stjerner herfra.
Tænker ikke det er sidste gang :D

Réponse de Tjele Legetoj
Hurtig levering og gode priser.
Meget fine produkter til en meget rimelig pris. Samtidig var der rigtig hurtig levering og endda i starten af december.

Pakken kom hurtigt
Pakken kom hurtigt, og den var pakket godt ind, så den ikke gik i stykker.

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.