1. Magasin de jeux vidéo
  2. Magasin de jeux
  3. Fournisseur de service de jeux

من يوم انطلق متجر تميص للألعاب عام 2023، وحنا نكبر مع مجتمع اللاعبين في السعودية والعالم العربي. واليوم، وبعد مشوار طويل مليان شغف وتحديات، صار عندنا آلاف اللاعبين الأوفياء اللي يشاركونا نفس الشغف والحماس. والمشوار ما انتهى… بالعكس، تونا في البداية. من أول يوم، كنا مؤمنين إن الألعاب لازم تكون متاحة للجميع بأسعار عادلة ومنافسة. واليوم نفخر إننا نربط اللاعبين مباشرةً مع أفضل العروض والألعاب الرقمية بأسرع وأسهل طريقة ممكنة.

4,2

Bien

Répond généralement dans un délai de 24 heures

They are running a scam business

They are running a scam business. They purchase games from steam and then share the same account with all the customers who have purchased that game through their platform.
That's not ethical way of selling games

18 mars 2026

Hey Imran 👋
The description of the product states if the steam account is "Shared" or "Personal" – if you want to use a "Personal" account – Simply purchase a "Personal" account.

"Shared" accounts are just for offline use, and are only for story mode games. Nothing about them is "Unethnical" and we provide them because people love them;
- Saves money
- Play without interruption
- Enjoy a smooth experience
Yes they do have limitations like:
- Unable to change sensitive info (Account Email or password)
But this is how "Shared" accounts are. Feel free to contact us for more info, instead of dropping our reviews and calling us a "Scam".

Hope you have a bad day, since you ruined ours!🫰🧡

👍👍👍🤣😂👏👏👏👏👏👍

👍👍👍🤣😂👏👏👏👏👏👍
Nbshjsvsjdud to come uwhehvdv👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👏👏👍👍👏👏👍👏👏👏👏👏👍👍👏👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👏👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👏👏👏👏

15 mars 2026

نسعد انك استلمت لعبتك بشكل فوري ⚡️

استمتع ياملك!

زي الفل

زي الفل
fantastic prices, great customer service.

17 juillet 2025

شكرًا على تقييمك!
نسعد ان تجربتك معنا نالت على اعجابكم، ونتمنى خدمتك مجددًا في المستقبل القريب 🤩

سرعة التسليم فخمه

شريت من عندهم 3 العاب التسليم كان بثواني معدوده والي يميزهم وصلتني رسالة التسليم بالواتس والايميل وبموقعهم ورسالة نصية 🌹🌹🌹🌹

11 février 2025