Tandlægerne Tørring Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Iben, tandlægen i 7160 Tørring, får 5 stjerner, 🌟, havde jeg kunnet give 10 ⭐️, havde hun fået dem. Både hende og klinikassistenten var virkelig prof. Giver tandlægehuset 🦷 den bedste anbefaling.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fik opbygget en kindtand, som tidligere har været forsøgt opbygget ved Tandlægerne ved, godt smil i Horsens, med meget dårligt resultat. Nu føler jeg at håndværket er bedre udført, idet behandlingen... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super tandlægeklinik! Tandlægerne og hele teamet er fantastiske - også for mig, som har tandlægeskræk! ++ man føler man sig tryg i klinikken! ☺️Top service også trods de mange påbud, som gjorde det v... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Der mangler nakkepude! -- "Jeg prøver lige at finde et tæppe". Ved anden behandling 2 timer senere samme dag tæppet væk, "jeg finder på noget"! Når man kommer op at sidde for at skylle kan m... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Dentiste

Écrit par l'entreprise

Velkommen til tandlægerne i Tørring - Vi er din lokale tandlæge i Tørring og omegn, hvor fokus er på kvalitet, faglighed og tid til den enkelte patient. Vi står klar til at byde nye såvel som nuværende patienter velkommen på vores nye imødekommende tandlæge klinik på Bredgade. Vi tilbyder alle former for moderne tandplejer fra undersøgelser til større behandlinger. Vi har særdeles gode erfaringer med at behandle patienter med tandlægeskræk og vi lægger stor vægt på at afsætte den fornødne tid til at kunne yde den optimale rådgivning og behandling. Hos os får du en personlig og venlig betjening i professionelle og hyggelige omgivelser. Efteruddannelse af hele teamet er hos os en selvfølge og du kan være sikker på at få tilbudt behandling baseret på den nyeste viden. Vi sætter en stor ære i at give patienten en god oplevelse og yde en høj service. Det skal være en tryg oplevelse at gå til tandlæge - også for dig der måske lider en smule af tandlægeskræk. Både når det gælder mindre behandlinger som tandrensning og tandfyldninger, og når der er tale om avancerede behandlinger som paradentose behandling. Alle patienter bliver sat ind i deres tandbehandling, før behandlingen starter, så du som patient har det fulde overblik. Hele vores team lægger stor vægt på forebyggelse og vejledning. Derfor vil vi gerne hjælpe dig med, at få skræddersyet et forebyggelses program, så du kan bevare dine tænder hele livet. Vi glæder os til at se dig!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 50 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Tous les avis

12 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Tandlægen var god til at informere om…

Tandlægen var god til at informere om behandlingen og det føles trygt.

21 octobre 2024

Réponse de Tandlægerne Tørring

Kære Ingo, vi er glade for at høre du tilfreds med din behandling og tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Bedste hilsner fra hele klinikken.

Noté 5 sur 5 étoiles

Venlig og altid glad personale

18 juin 2024

Réponse de Tandlægerne Tørring

Kære Kim, tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Det sætter vi stor pris på. Bedste hilsner fra hele klinikken.

God atmosfære

God atmosfære, man slapper næsten af i tandlægestolen 😜 rigtig sød og anerkende tandlæge, med respekt for ens smertetærskel og også for prisen.
Nu har jeg min gamle krone på tanden igen 👑

2 mai 2024

Réponse de Tandlægerne Tørring

Kære Kirsten, vi er glade for at høre du tilfreds med resultatet og tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Bedste hilsner fra hele klinikken.

Super fin behandling

Super fin behandling - personalet er meget imødekommende - og tandlægerne virkelig dygtige

5 février 2024

Réponse de Tandlægerne Tørring

Kære Ulla, mange tak for de 5 stjerner og din fine anmeldelse, det er vi rigtig glade for at høre. Bedste hilsner fra hele klinikken.

Fantastisk god behandling

Fantastisk god behandling, og så er de ikke specielt dyre 👍🏻 og det er jo dejligt. Var i gode hænder hele tiden. Kan klart anbefale Tandlægerne Tørring.

2 janvier 2024

Réponse de Tandlægerne Tørring

Kære Iben, tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner. Det er vi rigtig glade for. Bedste hilsner fra hele vores team.

Noté 5 sur 5 étoiles

Behagelig, blid og professionel behandling hos tandlæge Malene og klinikassistent Trine. Kan klart anbefales.

Jeg følte mig i trygge hænder og kunne slappe af i tandlægestolen under min behandling. Jeg fornemmede en god stemning og godt samarbejde mellem tandlæge og klinikassistent.

12 septembre 2023

Réponse de Tandlægerne Tørring

Kære Anders, tak for de 5 stjerner og din fine anmeldelse. Det er vi meget glade for at høre. Hav en dejlig dag. Bedste hilsner

Noté 3 sur 5 étoiles

Det undrer mig

Det undrer mig, at det år efter år er en tandplejer der laver eftersyn og bare engang imellem en tandlæge
Steen

12 janvier 2023

Réponse de Tandlægerne Tørring

Kære Steen, tak for din anmeldelse. Hos os er alle patienter tilknyttet en tandlæge og en tandplejer. Vores tandlæger og tandplejere har et tæt samarbejde om vores patienter. Hvis du har problemer der er behandlingskrævende såsom caries, tabt fyldning eller rodbehandling så får man en tid ved tandlægen. Hvis det er undersøgelse eller andet forbyggende så er det ved en tandplejer man går. Vores tandplejere vurdere fra gang til gang om det er tandplejer eller tandlæge man skal tilses ved næste gang. De bedste hilsner.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus