Oplichting
Op 9 Dec 2025 om 19:16 heb ik bij tomassotables een eettafel gekocht ter waarde van € 595,-
Op dezelfde dag 9-Dec 2025 om 21:20 kreeg ik mail dat mijn tafel verzonden was.
Echter werkte de track & trace niet en werd niet gevonden.
Ongeveer een week gewacht, maar kreeg geen extra informatie, en de track & trace werd nog steeds niet gevonden.
Telefonisch contact gezocht +31 970 102 05334, maar hierbij krijg je alleen een antwoordapparaat die zegt dat alle medewerkers bezig zijn en dat ze zo spoedig mogelijk contact zullen opnemen.
Whatsapp geprobeerd, hierbij geven ze aan dat alle medewerkers druk bezig zijn en vragen ze je telefoonnummer te geven zodat ze kunnen terugbellen.
Telefoonnummer gegeven, maar geen enkele reactie.
Per email geprobeerd, maar krijg dezelfde dag nog een email terug van de mail-delivery dat de email niet
afgeleverd kan worden op het email adres info-at-tomassotables.com
Dan is 't Kerst en Nieuwjaar. En nu bijna een maand verder met een aankoop, waarbij ik geen informatie kan achterhalen over verzending / contact met de verkoper.
KVK op de site met nummer 686369262 zelf levert een marketingbedrijf dat gevestigd is in Haarlem onder de naam: Juulr B.V. met adres: Waarderweg 52-G, 2031 BP Haarlem.
KVK gezocht op naam van Tomasso Tables levert het nummer 85327778 te Warmenhuizen.
Vennootschap onder firma, onder de naam: ComfyCasa Collection
gevestigt op: Rietzangerstraat 27, 1749 VE Warmenhuizen
Op dat zelfde adres is ook gevestigt:
Futurential B.V.
Creatiy B.V.
Betalinggegevens:
De betaling is online gedaan met Ideal en 't geld is overgemaakt op een Mollie rekening.
rekeningnummer: NL51 DEUT 0265262461
Bij de afschrijving staat de naam: homestoreking vermeld.
Online gezocht op NL51 DEUT 0265262461 en wordt dan verwezen naar een bankrekening van stichting Mollie inzake Hef Wonen wat niets te maken heeft met het verkopen van meubels.