3,0

Moyen

Product netjes de volgende dag gele

Later pas reviews gelezen en dacht o waar ben ik aan begonnen.ging klein beetje mis met mail en bevestiging maar via de chat op de website snel opgelost. Daarnaast lag mijn bestelde product netjes de volgende werkdag bij mijn afhaalpunt. (Makita accu drukspuit) Al met al heb ik gewoon een positieve ervaring met toolsvoordelig.!!

27 juin 2025

Een vreselijke klantenservice

Een vreselijke klantenservice. Het bekende kastje naar de muur verhaal. Ik heb mijn bouwradio in november opgestuurd ter reparatie onder de garantie. Tot op heden nog geen radio weer gezien en krijg ook geen status update. Ook niet na 6 keer contact opnemen van mijn kant.

30 janvier 2025

15 januari iets besteld en vandaag (22…

15 januari iets besteld en vandaag (22 januari) nog niets ontvangen. Slogan is voor 22:00 bestellen is volgende dag in huis. Niet dus. Je hoort ook helemaal niets van Toolsvoordelig.nl, geen mail en geen belletje. Ik heb gebeld maar ben eerstvolgende in de wacht, en dat blijft ook zo. Chat opgestart, en er staat dat er meestal binnen 30 seconden gereageerd wordt, ook niet. Wacht nu al bijna 10 minuten op een reactie maar er gebeurd niets. Nog een keer gebeld en ja hoor, ik ben weer eerstvolgende in de wachtrij, wat uiteraard ook zo blijft. Ik krijg hier geen goed gevoel van.

Ik ga nog een mail sturen en wacht ff af wat er gebeurd voor ik verdere actie onderneem. Voor nu 1 ster vanwege de doodse stilte en niet bereikbaar zijn.

22 janvier 2025

iLeveringstermijn is niet accuraat

ik bestel op 19-12 een gereedschap om af te geven op 24-12, de website zegt gegarandeerd binnen de 3 dagen geleverd. Nu op 24-12 bevestigd toolsvoordelig dat de levering zal gebeuren op 26-12. Heel spijtig nu mist mijn zoon zijn kerstkado !!

24 décembre 2024

een vochtmeter type metofix vm128 …

een vochtmeter type metofix vm128 ordernummer 10290495 besteld die volgens de website ruim op voorraad moest zijn. En inderdaad binnen 2 dagen keurig op het afhaalpunt bezorgd. zeer tevreden over dit bedrijf die doet wat het beloofd.

18 novembre 2024

Fouten op website kosten mij geld.

Vooropgesteld; vriendelijke klantenservice. Echter;
Ik ben absoluut niet tevreden aangezien ik mijn koop gebaseerd heb op koperen spijkerpluggen die niet leverbaar bleken. Op de site van toolsvoordelig staat afterpay vermeld, dit blijkt echter nu riverty te zijn. De herinneringen van riverty heb ik als spam weggedaan (ik kende de organisatie niet). Inmiddels zijn de incassokosten opgelopen tot de hoogte van de artikelprijs. Door 2 fouten op de site toolsvoordelig moet ik nu extra betalen. Toolsvoordelig stuurt mij simpelweg door naar riverty. Das makkelijk afschuiven.

1 novembre 2023

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit