niemand geeft antwoord. Ik ben 83 en wil gewoon een mooi topdoek. Die ik heb ontvangen is mooi, maar kan ik niet ophangen. De gaten zitten onderaan
Ik een goede. Met de gaten bovenin. Graag tempo. Ik blijf zoeken!
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Ik een goede. Met de gaten bovenin. Graag tempo. Ik blijf zoeken!
Top service!
Spandoek besteld, klein foutje zelf gemaakt in de opmaak en super opgelost! Nieuw spandoek de volgende dag in huis... zouden vele veel van kunnen leren.
Acht dranghekbanners bestelt. Donderdag geleverd. Zaterdag gebruikt en kom er achter dat de gaten niet juist zijn. Speciaal aangegeven via de website volgens de tips en truck op de website. Maandag klacht kenbaar gemaakt, maar topspandoek wilt niet herstellen. Ik had de fout/klacht binnnen 24 uur moeten melden volgens de algemene voorwaarden. Voor mij geen topspandoek.nl meer dus! Succes toBspandoek!

Réponse de Topspandoek
Beste lezer,
na ze gemaild te hebben over mijn speciale wensen op gebied van ontwikkelen van marktkraam was hun antwoord eigenlijk '' voer maar in op website dan komt alles goed' heb ze nog expliciet het voorbeeld in de bijlages gestuurd van hoe het eruit moet komen te zien in 3d nog wel.
alles leuk en wel en was nog wel gebeld dat ze niet dubbelzijdig konden drukken. prima en hebben we anders opgelost dus. nu krijg ik de doeken in ontvangst en zie tot mijn grote verbazing dat 1 kant helemaal wit is. Hier is mij dus nooit op geattendeerd tijdens telefoon en mail wisseling. Dit vind ik grove nalatigheid aangezien op het 3d voorbeeld duidelijk te zien is dat het doek zowel aan de voorkant als aan de achterkant rood moet zijn. Ik als leek ging er vanuit dat er dus een rood doek door de machine zou gaan en daarbij op 1 kant dus de plaatjes en tekst bedrukt. nee dus! Bedrijf opgebeld en spelen dan ook nog eens de domme verkoper. Ik had als leek moeten aangeven dat beide kanten rood moesten worden. (wat ik gedaan heb met mijn 3d voorbeeld) ook zegt hij dat het duidelijk op website wordt aangegeven wat niet waar is en heb hele website hierna ook onderzocht en alles opgeslagen als bewijs. Komt er eigenlijk op neer geen meedenken ondanks dat ik dit herhaaldelijk had aangegeven dat ik dit wou. en ook nog eens jammer pech zak in de stront en zoek het uit. wij doen hier niks aan en is jou probleem.
jullie snappen natuurlijk dat ik hiervoor mijn best ga doen dit aan te kaarten en hoop dat het alsnog opgelost gaat worden op een nette manier. zo niet ga ik verdere stappen ondernemen. ze willen gewoon de order binnen halen en daarna zonder meedenken opsturen.
kijk uit dus toekomstige klanten. ook vindt ik de kwaliteit van doek is erg slap en komen zo scheuren in bij windvlagen. daarbij vind ik ook dat de kwaliteit en kleuren van de plaatjes op het doek erg wazig en slecht zijn.
Ze zijn niet duur en weet dus nu waarom!
kijk uit met deze partij dus!
Er zullen vast al wel veel meer slachtoffers zijn maar, ben nu de 1e die dit online vermeld zie ik.
groeten van klant met zeer slechte ervaringen over dit bedrijf TOPspandoek beter een S ervoor STOPspandoek!