TopSupplies ApS Avis 233

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Fin hjemmeside, kundeservice og rimlige priser. Den eneste grund til, at jeg ikke giver 5 stjerner, er at jeg synes det er et lidt mærkeligt koncept, at man betaler ekstra for overproduktion. Hvis ma... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Har brugt Top-Supplies flere gange, og anbefalet dem vidt og bredt. Gode produkter, fin pris, ingen skjulte gebyrer. Det allerbedste er dog kundeservice. De går simpelthen den ekstra meter for at... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde en fantastisk god oplevelse i forbindelse med køb af promotionartikler. Jeg havde nogle spørgsmål inden bestilling, og de var både nemme at komme i kontakt med og meget hjælpsomme.... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Aarhus LinedanZe.dk har i år købt dansetasker - samt skoposer til alle vores 120 dansere - og der var vild jubel og stor begejstring for den flotte gave. Vores handel med TopSupplies har været sup... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'articles promotionnels

Écrit par l'entreprise

TopSupplies stræber sig efter at skabe værdi i hverdagen for vores kunder, ved at tilbyde pålidelige løsninger indenfor reklameartikler med logo, der vil gøre en forskel i din virksomhed. Vi arbejder udelukkende med B2B og forstår de særlige behov, der opstår, når drift, kvalitet og tid spiller en central rolle i forretningen. Vores sortiment er sammensat med fokus på funktionalitet, holdbarhed og værdi, så du som kunde kan være sikker på at få produkter, der skaber værdi i praksis. Uanset om din virksomhed er lille eller stor, lægger vi vægt på at tilbyde fleksible løsninger, der passer til netop jeres behov. For os er god service mere end hurtig ekspedition. Det handler om at være en pålidelig samarbejdspartner, som forstår din forretning og kan rådgive, når det er nødvendigt. Vi tror på, at de bedste resultater skabes gennem tæt dialog, gennemsigtighed og gensidig respekt, og det er også her vi ser de bedste resultater. Vi er stolte af de mange relationer, vi opbygger med vores kunder, og vi tror på, at tillid, kvalitet og nærhed er fundamentet for langvarige partnerskaber. Hos TopSupplies får du en professionel partner, der arbejder for at understøtte din virksomhed og skabe værdi, og dette gælder både i dag og på lang sigt.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Hej Line,

Tusind tak fordi du tager dig tid til at skrive en anmeldelse - Det sætter vi rigtig stor pris på :)

Vi glæder os til at hjælpe dig en anden god gang med god service.

Bedste hilsner

Topsupplies var top professionelle

Topsupplies var top professionelle. Effektiv kommunikation, hurtig afklaring og hurtig levering.

Kan varmt anbefale enhver at benytte sig af dem.

11 mars 2024

Hej Aamodt,

Mange tak for din rigtige fine anmeldelse - den sætter vi stor pris på!

Vi er glade for at høre om din gode oplevelse, og vi ser frem til at hjælpe dig en anden god gang.

Rigtig god dag og god påske til dig!

Noté 5 sur 5 étoiles

Excellent service and great product

Excellent service and great product. Definitely would recommend.

14 mars 2024

Dear Sebastian,

Thank you for the nice review - we appreciate it :)

We are glad to provide you with a great product and good service. We look forward to help you again in the future.

Have a great day!

Best regards

Rigtig god oplevelse med TopSupplies

Rigtig god oplevelse med TopSupplies. Hurtig og upåklageligt kundeservice, samt fine varer.

22 mars 2024

Hej Kasper,

Mange tak, fordi du tager dig tid til at skrive en fin anmeldelse - Det er vi rigtige glade for.

Vi er glade for at have kunne hjælpe dig med nogle gode varer, og glæder os til at kunne hjælpe dig igen.

Rigtig god weekend og påske

Fantastisk kundeservice

God hurtig service. Alt som det skal være. Kundeservicen var i top👍👍

19 mars 2024

Hej Anders,

Vi sætter kæmpe pris på din fine anmedelse - Det varmer!

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice, og at alt har været som det skulle være.

Rigtig god weekend og påske!

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service fra start til slut

Super service fra start til slut. Nem hjemmeside og gode produkter til fornuftige priser.

20 mars 2024

Hej Pernille,

Tusind tak for en rigtig fin anmeldelse.

Vi er glade for at du er glad for produkterne, og synes det hele har været en nem process.

Rigtig god weekend og påske!

WOW.

WOW
Tak for den høje faglighed, nem hjemmeside, alt var lige til. Jeg er på ingen måder færdig med at bestille vare hos Topsupplies. Jeg var 1.gangs køber og ringede til kundeservice, så imødekommende og fik følelsen af at det ikke bare skulle være et salg !
Så tak for jer . Kan klart anbefale Topsupplies.

19 mars 2024

Hej Kjeld,

Tusind tak for din fine anmeldelse, vi sætter stor pris på dine søde ord. - Det varmer...

Vi er glade for at kunne hjælpe dig, og glæder os til at hjælpe dig en anden gang med et godt salg.

Benyt jer helt af Topsupplies

Rigtig god kundeservice, hurtig levering og generelt en nem oplevelse

6 mars 2024

Hej Kristine,

Vi sætter stor pris på din flotte anmeldelse, og det varmer at vide at du har haft en god oplevelse.

Vi håber vi kan hjælpe dig en anden god gang!

Rigtig god dag og god weekend, når du når der til

Noté 1 sur 5 étoiles

Blev af sælgenre fortalt at vores…

Blev af sælgenre fortalt at vores drikkedunke var med ydre gummibelægning - hvilket var vigtigt de var. Da de ankom var det metal udvendigt. Jeg burde have bestilt en prøve, men stolede på sælgeren.

19 février 2024

Hej Sanne,

Jeg er ked af din oplevelse. Jeg kan ikke svare på om det er vores fejl, fabrikkens fejl eller en misforståelse.

Men jeg ved at det er meget særligt med gummibelægning, og vi har kun én ud af 285 drikkedunke med denne belægning, og her står det også tydeligt at det er med gummibelægning. Så det er svært for mig at sige hvor det er gået galt henne.

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig videre. Så vil du være sød at sende en mail, hvor vi kan køre sagen videre, hvor den hører til på kundeservice@topsupplies.dk.

Jeg ønsker dig en forsat god dag...

Bedste hilsner Freja/TopSupplies.

Hej Sandra,

Mange tak for anmeldelsen. Vi værdsætter din feedback! Det er dejligt at kunne hjælpe med et god service og hurtig leverng :) Vi glæder os til at hjælpe dig igen.

Rigtig god dag!

De bedste hilsner fra Freja/TopSupplies.

Noté 4 sur 5 étoiles

Det lykkedes til sidst for mig

Det lykkedes til sidst for mig, at forstå jeres arbejdsgang, som meget anderledes end det jeg er vandt til.

11 janvier 2024

Hej Henning,

Kan se du allerede har sendt en anmeldelse, men vi er glade for det lykkes. Vi glæder os til mere samarbejde fremover 😊

Ha en skøn dag 😊

De bedste hilsner fra Sarah/TopSupplies

Hej Kristian,

Tak fordi du tager tid ud af din dag, for at skrive en god anmeldelse!

Vi er glade for at have glade kunder, så det er dejligt at høre, at du er en af dem. :)

Rigtig god jul og godt nytår til dig

Freja fra TopSupplies

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk købsoplevelse hos TopSupplies!

Hurtig levering, kvalitetsprodukter og en brugervenlig hjemmeside. Jeg er meget tilfreds og vil helt sikkert handle her igen.

15 décembre 2023

Hej Christian,

Vi er rigtig glad for at du deler om din gode oplevelse, vi sætter stor pris på din anmeldelse!

Vi glæder os til mere samarbejde fremover

Rigtig god jul og godt nytår til dig :)

Freja fra TopSupplies

Noté 4 sur 5 étoiles

Hurtig og behjælpelig service.

Hurtig og behjælpelig service.
Smidig og hurtig levering.
Rigtig pænt produkt

1 décembre 2023

Hej Anne,

Vi sætter stor pris på din anmeldelse, tak for den.

Det er rigtig godt at høre, at det hele har været som det skulle være, og at du er glad for dit produkt!

Rigtig god dag

Freja fra Topsupplies

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig og god behandlingsærdeles proffes

Hurtig og god behandling

8 décembre 2023

Hej Kristvør,

Tak for anmeldelsen! Den er vi rigtig glad for :)

Vi gør vores allerbedste for at have glade kunder, så vi er glade for at du er en af dem.

Ha' en rigtig skøn dag!

De bedste hilsner fra
Freja TopSupplies

Er godt tilfreds

Er generelt virkeligt godt tilfreds. God support - hurtige svar. Hurtig produktion. Eneste knast var at der var fejltryk på en kuglepen. Hvor svaret var at det aldrig var sket før. Har ikke gennemgået alle kuglepenene. Men blandt de første 30 var der kun en!

21 novembre 2023

Hej Philip

Godt du er glad :-)

Skriv endelig hvis der er flere end den ene med fejltryk - men vi tænker det er en enlig svale…

Mange hilsner fra
TopSupplies

Fin og hurtig service

Fin og hurtig service. Varerne kom langt tidligere end ventet :)

7 novembre 2023

Hej Helle,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for at kunne give dig en god oplevelse, og vi står altid klar til at hjælpe igen!

De bedste hilsner fra TopSupplies

God kundeoplevelse

De svarer lyn hurtigt på telefon og mail.
- og varen lever 100% op til det forventede.

24 octobre 2023

Hej Katrine,

Tusind tak for din fine anmeldelse – det varmer.

Vi gør vores allerbedste for at have glade kunder, så det er dejligt at høre, at du er en af dem.

Ha en skøn dag!

De bedste hilsner fra TopSupplies....

Noté 5 sur 5 étoiles

God service og kommunikation med Signe.
Rettidig levering

25 octobre 2023

Hej Vivian,

Mange tak for anmeldelsen. Vi værdsætter din feedback meget! Det er dejligt at kunne hjælpe med god service – vi glæder os til at hjælpe dig igen.
Rigtig god dag fra alle os i TopSupplies

Noté 5 sur 5 étoiles

Super hurtig og effektiv levering og…

Super hurtig og effektiv levering og meget serviceminded personale.

24 octobre 2023

Hej Rikke,
Tak fordi du har taget tid til at give os denne fine anmeldelse.

At vores kunder har haft en god oplevelse, og er glade er vigtigt for os - og det gør os kun glade at du er en af dem. 😊

Ha en skøn weekend og vi håber at vi snart kan hjælpe dig igen!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus