Torbus Mateusz 7 TH IDEA Avis

2. Photographe publicitaire
  3. Service de photographie
  4. Studio de photographie

Écrit par l'entreprise

Jestem profesjonalnym fotografem specjalizującym się w architekturze i wnętrzach, portrecie i zdjęciach kulinarnych. Jestem kreatywny, dbam o każdy detal, mam poczucie estetyki. To wszystko nadaje moim zdjęciom wyjątkowy klimat i charakter. Moi Klienci to hotele i restauracje, biura architektoniczne, deweloperzy, szeroko rozumiany biznes. Fotografuję dla branży spożywczej, wydawnictw i instytucji kultury ale również dla artystów, twórców i dizajnerów. Moje fotografie są publikowane na stronach internetowych, w katalogach i portfolio, reklamach oraz jako kontent w mediach społecznościowych. Profesjonalnie fotografuję żywność dla branży HoReCa - hoteli, restauracji, kawiarni. Tworzę przemyślane koncepcyjnie fotografie wizerunkowe ze stylizacją potraw jak również proste zdjęcia dań do menu. Profesjonalnie portretuję ludzi biznesu i kultury. Równie chętnie i z pełnym zaangażowaniem portretuję moich Klientów w mniej formalnych sytuacjach.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Współpracuję z Mateuszem od ponad 15…

Współpracuję z Mateuszem od ponad 15 lat.Czasem śmiejemy się, że jestem jego Klientką z najdłuższym stażem. Nasze pierwszy wspólny projekt to zdjęcia lifestylowe dla dużego sieciowego hotelu w Krakowie gdzie zajmowałam się promocją. Mateusz świetnie poradził sobie z dostosowaniem zachodnich wymogów korporacyjnych do lokalnego charakteru hotelu pod Wawelem. Zmieniałam pracodawcę ale nie zmieniałam fotografa! Mateusz fotografował dla mnie wnętrza dużego małopolskiego centrum medycznego i portretował pracowników. Zawsze w super atmosferze, z uśmiechem i ze wspaniałymi efektami. Gorąco polecam!

27 septembre 2023

Réponse de Torbus Mateusz 7 TH IDEA

Agnieszko - dziękuję Ci bardzo za wiele wspólnych udanych sesji foto!

świetne

świetne, profesjonalne zdjęcia, sesja w bardzo miłej atmosferze, duży nacisk na ujęcie na zdjęciach osobowości

20 novembre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Profesjonalnie, rzetelnie, w miłej atmosferze

Pan Mateusz jest ogromnie profesjonalny. Pracowała z nami cały dzień i czy to na rano, gdy rozpoczynał pracę, czy też po cały dniu (wieczorem) jego skupienie było na takim samym poziomie. Zdjęcia wyszły bardzo naturalnie, dzięki temu, że Pan Mateusz tworzy podczas sesji atmosferę, w której nawet osoba, która nie lubi być fotografowana, może poczuć się swobodnie.

27 novembre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Profesjonalnie, rzetelnie wykonana sesja oraz piękne zdjęcia

Pan Mateusz wykonał u nas sesję zdjęciową pokoi oraz sali śniadaniowej wraz z potrawami. Sesja przebiegała bardzo sprawnie, profesjonalnie a jej efektem były cudowne zdjęcia. Dodatkowo otrzymaliśmy zdjęcia w różnych rozmiarach co bardzo ułatwia sprawę, gdyż nie trzeba ich już zmniejszać dodając na różnych portalach. Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy i kolejne sesje też zlecimy Panu Mateuszowi. Dziękujemy:)

25 septembre 2023

Réponse de Torbus Mateusz 7 TH IDEA

bardzo dziękuję za udaną współpracę i wyjątkowo sprawną komunikację. ja również jesrtem bardzo zadowolony z efektów tej sesji.

Polecam współpracę

Polecam współpracę. Profesjonalne zdjęcia koncertowe i relacje z eventów. Poza tym super kontakt! Z pewnością jeszcze nie raz poproszę o zdjęcia!

18 octobre 2023

Réponse de Torbus Mateusz 7 TH IDEA

dziękuję bardzo za to fantastyczne zlecenie! sam nie wiem czy to jeszcze była praca czy już czysta przyjemność :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeśli szukacie fotografa z…

Jeśli szukacie fotografa z profesjonalnym podejściem i dużym doświadczeniem to zdecydowanie polecam pana Mateusza. Jego portfolio obejmuje zdjęcia nieruchomości, portret, kreatywne zdjęcia produktowe i chyba najefektowniejsze - fotografię kulinarną. Jest bardzo wszechstronny i kreatywny. Zdecydowanie można o nim powiedzieć, że „ma OKO”. Współpracowałem z nim kilkukrotnie przy dużych, kilkudniowych sesjach i widziałem jaki jest zorganizowany, pracowity i terminowy. Zależy mu na efektach swojej pracy i na satysfakcji Klienta.

6 octobre 2022

Polecam!

Bardzo polecam Mateusza, w kwestii zdjęć obrazów nie zawodzi! A doświadczenie i porównanie w tym temacie mam już spore. U niego zawsze mam pewność, że reprodukcje wyjdą super :)

22 mai 2023

Réponse de Torbus Mateusz 7 TH IDEA

dziękuję za opinię i polecam się na przyszłość

Business portraits – PHOTO SESSION

Our recent photoshoot with Mateusz was great – he took great care of us. He provided us with guidance, patience, and most of all a great atmosphere. Business photos are great! I've already updated my business profiles with a new portrait.

19 mai 2023

dziękuję bardzo za opinię

Jestem bardzo zadowolony

Jestem bardzo zadowolony! Zdjęcia są super! Szybki i sprawny kontakt z klientem, polecam!:)

30 mai 2023

Réponse de Torbus Mateusz 7 TH IDEA

dziękuję i polecam się na przyszłość!

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus