Bademåtten tørrer ekstremt hurtigt som lovet. Fungerer super godt. Flot overflade, slet ikke glat Efter 8-9 måneder mister den dog farven flere steder og ser ret grim ud, selvom den er passet ef... Voir plus
L'entreprise a répondu
Har lige modtaget min badesten. Super hurtig levering og den lever fuldt op til forventningerne i forhold til udseende. Virkelig pæn. Har kun lige nået at prøvetestet den, og er allerede imponerende... Voir plus
L'entreprise a répondu
Skift den traditionelle, fugtige bademåtte ud med vores flotte badesten, der ubesværet absorberer vand på få minutter med sit naturlige indhold af diatoméjord
Vestergade 80, 8000, Aarhus C, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Bademåtten tørrer ekstremt hurtigt som lovet. Fungerer super godt.
Flot overflade, slet ikke glat
Efter 8-9 måneder mister den dog farven flere steder og ser ret grim ud, selvom den er passet efter foreskrifterne. Vi har den mørkegrå, den bliver hvid ved "slid"(?)
Ville gi 5 stjerner for de første 7 mdr. Derefrer 1. Så vi ender på 2 stjerner

Réponse de törr.dk
Nu har vi tre badestene, vi er meget begejstret for dem ved bruseren, så
nu har vi købt en til hundens vandskål.

Réponse de törr.dk
Helt perfekt og hurtig service, er så glad for den!

Réponse de törr.dk
God service og hurtig levering. Stenen er virkelig flot og tørre meget hurtigt. Den lever til fulde op til mine forventninger.

Réponse de törr.dk
Hurtig levering og fornuftig priser. Bademåtten absorberer vand hurtigt, som angivet, og er min absolut yngling. Kan klart anbefales.

Réponse de törr.dk
Jeg var i tvivl om jeg kunne bruge de flotte badesten da der er en 5 mm kant i mit bad. Chattede med en kl 22.30 som frarådede mig at købe stenen, da den kunne knække. Super god og ærlig service. Skal helt sikkert have en sten når jeg flytter.

Réponse de törr.dk
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med törr. Bestillingen var nem, leveringen var hurtig, og produktet levede fuldt ud op til mine forventninger. Kvaliteten virker virkelig god, og man kan mærke, at der er tænkt over både produkt og indpakning. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg handler hos törr. Kan varmt anbefales!

Réponse de törr.dk
Kan varmt anbefales!! Tørre utrolig hurtigt og så fin at se på også
Supergodt alternativ til en traditionel bademåtte. Min kæreste og jeg er meget glade for den, og kvaliteten lever fuldt ud op til vores forventninger. Kan klart anbefales! 😎👍🏼
Super hurtig levering dagen efter bestilling af badesten. Den lever helt op til den video jeg så af den

Réponse de törr.dk
Har kun lige nået at prøvetestet den, og er allerede imponerende. Glæder mig til at bruge den fremover 😍

Réponse de törr.dk
Et godt køb er virkelig glad for min badesten og for jeres service.

Réponse de törr.dk
Super fin bademåtte, som tørrer hurtigt op. Smukt alternativ til en almindelig bademåtte.
Og hurtig levering af den.

Réponse de törr.dk
Badestenen absorberer vandet hurtigt og holder badeværelsesgulvet tørt præcis som lovet

Réponse de törr.dk
Var en lidt skeptisk om det nu også kunne passe alt den blev tør med det sammen.
Men må sige at jeg er imponeret.
Til en start afgiver den lidt en minimal lugt hvilket de også selv siger, men den aftager med tiden.
Levering skete inden for 2 dage af bestillingen

Réponse de törr.dk
Super hurtig levering og indpakningen var i top! Jeg skal bruge den under hundenes vandskål, hvilket den er perfekt til når hunden sjasker imens den drikker vand! Jeg synes prisen er god og der medfølger skridunderlag!

Réponse de törr.dk
Har lige hentet badestenen og brugt den første gang. Den fungerer perfekt - vandet absorberes lynhurtigt i stenen og efterlader ingen spor eller mærker ...
Den er behagelig at stå ud på og den har en perfekt størrelse og udseende. Jeg er meget tilfreds.
Kan anbefale badestenen.

Réponse de törr.dk
Fantastisk service hos TÖRR! Min badesten knækkede (muligvis min egen fejl), men jeg skrev om aftenen og havde svar allerede næste morgen. De sender mig en ny uden diskussion. Super god kundeservice – kan varmt anbefales!

Réponse de törr.dk
Genial badesten - den er vi glade for 😄 Hurtig levering - 5 stjerner herfra.

Réponse de törr.dk
Super fin badesten. Kun lige taget i brug og den der ud til at virke som den skal - tørrer hurtigt op. Hurtig levering.