Lisez les avis des autres

Noté 2 sur 5 étoiles

Bademåtten tørrer ekstremt hurtigt som lovet. Fungerer super godt. Flot overflade, slet ikke glat Efter 8-9 måneder mister den dog farven flere steder og ser ret grim ud, selvom den er passet ef... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Har lige modtaget min badesten. Super hurtig levering og den lever fuldt op til forventningerne i forhold til udseende. Virkelig pæn. Har kun lige nået at prøvetestet den, og er allerede imponerende... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'articles de salle de bains

Écrit par l'entreprise

Skift den traditionelle, fugtige bademåtte ud med vores flotte badesten, der ubesværet absorberer vand på få minutter med sit naturlige indhold af diatoméjord

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

4,6

Tous les avis

32 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 2 sur 5 étoiles

Bademåtten tørre ekstremt hurtigt som…

Bademåtten tørrer ekstremt hurtigt som lovet. Fungerer super godt.
Flot overflade, slet ikke glat

Efter 8-9 måneder mister den dog farven flere steder og ser ret grim ud, selvom den er passet efter foreskrifterne. Vi har den mørkegrå, den bliver hvid ved "slid"(?)

Ville gi 5 stjerner for de første 7 mdr. Derefrer 1. Så vi ender på 2 stjerner

17 décembre 2025

Réponse de törr.dk

Hej Mia, vi er meget kede af at læse om din oplevelse med vores badesten - du må meget gerne sende os en mail på hej@torr.dk med et billede af din badesten. Vi står altid til rådighed for at hjælpe vores kunder, hvis de skulle opleve udfordringer med vores produkter.
Vi ser frem til at høre fra dig

Nu har vi tre badestene

Nu har vi tre badestene, vi er meget begejstret for dem ved bruseren, så
nu har vi købt en til hundens vandskål.

7 août 2026

Réponse de törr.dk

Hej Susanne, det er vi simpelthen bare så glade for at høre! 🤩

Noté 5 sur 5 étoiles

God service og hurtig levering

God service og hurtig levering. Stenen er virkelig flot og tørre meget hurtigt. Den lever til fulde op til mine forventninger.

23 juillet 2026

Réponse de törr.dk

Hej Charlotte, vi er super glade for at du er tilfreds med din badesten! 🤩

Virker som angivet

Hurtig levering og fornuftig priser. Bademåtten absorberer vand hurtigt, som angivet, og er min absolut yngling. Kan klart anbefales.

15 juillet 2026

Hej Mette, tusind tak for den flotte anmeldelse! 🥰

Hurtig og ærlig service

Jeg var i tvivl om jeg kunne bruge de flotte badesten da der er en 5 mm kant i mit bad. Chattede med en kl 22.30 som frarådede mig at købe stenen, da den kunne knække. Super god og ærlig service. Skal helt sikkert have en sten når jeg flytter.

9 juillet 2026

Réponse de törr.dk

Hej Marlene - tusind tak for anmeldelsen blot for vores kundeservice 🫶 Skulle du have yderligere spørgsmål, så sidder vi klar til at svare - ofte også sent om aftenen 😅

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har haft en rigtig god oplevelse…

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med törr. Bestillingen var nem, leveringen var hurtig, og produktet levede fuldt ud op til mine forventninger. Kvaliteten virker virkelig god, og man kan mærke, at der er tænkt over både produkt og indpakning. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg handler hos törr. Kan varmt anbefales!

3 juillet 2026

Hej Cong, tak for den super flotte anmeldelse 🤩

Noté 5 sur 5 étoiles

Super hurtig levering dagen efter…

Super hurtig levering dagen efter bestilling af badesten. Den lever helt op til den video jeg så af den

4 juin 2026

Hej Michael,
Tak for den flotte anmeldelse! Vi er glade for at du er tilfreds med vores hurtige service 🏎️💨

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering, smukt produkt.

Har kun lige nået at prøvetestet den, og er allerede imponerende. Glæder mig til at bruge den fremover 😍

27 mai 2026

Hej Natascha,
Tusind tak for den flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre at den lever op til dine forventninger 🤩

Super fin bademåtte

Super fin bademåtte, som tørrer hurtigt op. Smukt alternativ til en almindelig bademåtte.
Og hurtig levering af den.

21 janvier 2026

Réponse de törr.dk

Hej Gitte, tusind tak for den flotte anmeldelse! Vi er glade for at læse, at badestenen pryder på dit badeværelse 🤩

Praktisk alternativ til bademåtte

Badestenen absorberer vandet hurtigt og holder badeværelsesgulvet tørt præcis som lovet

10 janvier 2026

Réponse de törr.dk

Hej Michael, tusind tak for den flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med dit køb!

Noté 5 sur 5 étoiles

Var en lidt skeptisk om det nu også…

Var en lidt skeptisk om det nu også kunne passe alt den blev tør med det sammen.
Men må sige at jeg er imponeret.
Til en start afgiver den lidt en minimal lugt hvilket de også selv siger, men den aftager med tiden.
Levering skete inden for 2 dage af bestillingen

6 janvier 2026

Réponse de törr.dk

Hej Mads, tusind tak for den flotte anmeldelse! Vi er glade for at læse, at badestenen kunne imponere trods din skepsis 🤩

Noté 5 sur 5 étoiles

Super hurtig levering og indpakningen…

Super hurtig levering og indpakningen var i top! Jeg skal bruge den under hundenes vandskål, hvilket den er perfekt til når hunden sjasker imens den drikker vand! Jeg synes prisen er god og der medfølger skridunderlag!

7 janvier 2026

Réponse de törr.dk

Hej Michelle - tusind tak for anmeldelsen og super smart idé med hundenes vandskål! 🐶

Noté 5 sur 5 étoiles

Super badesten, vand absorberes lynhurtigt

Har lige hentet badestenen og brugt den første gang. Den fungerer perfekt - vandet absorberes lynhurtigt i stenen og efterlader ingen spor eller mærker ...
Den er behagelig at stå ud på og den har en perfekt størrelse og udseende. Jeg er meget tilfreds.
Kan anbefale badestenen.

6 janvier 2026

Réponse de törr.dk

Hej Tina, tusind tak for den flotte og detaljerede anmeldelse! 🤩

Fantastisk service hos TÖRR

Fantastisk service hos TÖRR! Min badesten knækkede (muligvis min egen fejl), men jeg skrev om aftenen og havde svar allerede næste morgen. De sender mig en ny uden diskussion. Super god kundeservice – kan varmt anbefales!

5 janvier 2026

Réponse de törr.dk

Hej Louise - tusind tak for den flotte anmeldelse af din oplevelse med vores kundeservice!

Genial badesten

Genial badesten - den er vi glade for 😄 Hurtig levering - 5 stjerner herfra.

5 janvier 2026

Hej Anne Sofie, tusind tak for den flotte anmeldelse! 🤩

Super fin badesten

Super fin badesten. Kun lige taget i brug og den der ud til at virke som den skal - tørrer hurtigt op. Hurtig levering.

4 janvier 2026

Réponse de törr.dk

Hej Stine, tusind tak for den flotte anmeldelse! Vi håber du bliver super glad for din nye badesten

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus