Virkeligt venligt personale! Hyggeligt sted. - og god mad! Min salat kunne godt have haft en smule mere ‘spræl’ i form at mere varieret grønt. Alt andet var i vanlig stil - sindssygt lækkert!! Kommer... Voir plus
Lisez les avis des autres
Endnu et fantastisk besøg på denne vidunderlige restaurant med virkelig lækker mad, super service og for os de perfekte værter (Paul og medarbejdere). Vi bliver ved med at vende tilbage! Ikke kun i... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ikke den bedste oplevelse: Jeg havde bestilt en ret hvor kartofler skulle erstattes af grøntsager, da jeg pga diabetes2 ikke tåler kartofler. Tjernerpigen noterede ønsket. Da maden kom var det med e... Voir plus
L'entreprise a répondu
Wir waren hier mit 7 Personen, um meinen Geburtstag zu feiern. Tolles Ambiente, sehr leckeres Essen und ein super Service. Wir kommen auf jeden Fall wieder und hoffen inständig, dass dieses Tolle... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Torve-Hallen er stedet, hvor du kan gå på opdagelse i gode råvarer og specialiteter, og det perfekte sted at få en hurtig bid mad og en kop kaffe eller delikatesser til at tage med hjem. Alle er velkomne, om så du kommer i gummistøvler eller laksko....
Coordonnées de contact
Nørre Havnegade, 28, 6400, Sønderborg, Danemark
- info@torve-hallen.dk
- torve-hallen.dk
A répondu à 90 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Unser Lieblingsrestaurant in Sønderborg
Unser Lieblingsrestaurant in Sønderborg. Leckeres Essen was immer gut ist egal was man wählt. Das junge internationale Personal ist immer nett und unser Hund ist willkommen.
Uns graust es vor dem Tag wo dies junge frische Restaurant schließt 😔

Réponse de Torve-Hallen
Ein wundervolles Essen in sehr schönem…
Ein wundervolles Essen in sehr schönem Ambiente und erstaunlich nette und aufmerksame Bedienungen. Haben direkt wieder reserviert. Ein rundum gelungener Abend und eine uneingeschränkte Empfehlung.

Réponse de Torve-Hallen
Lækker mad og god og humørfyldt…
Lækker mad og god og humørfyldt betjening :-)

Réponse de Torve-Hallen
Gode pizzaer og god atmosfære
Gode pizzaer og god atmosfære. Søde tjenere.
Vi kommer helt sikkert igen

Meget tilfreds.
Jeg havde bestilt bord ved vinduet, det fik vi. Vi fik hurtigt serveret en veltillavet pizza og drak et ganske godt glas italiensk hvidvin.
Det unge personale taler næsten kun engelsk, og kunne måske udvise en smule mere konduite når de har med ældre mennesker at gøre. De havde det svært med at vi lagde en jakke og taske på en stol ved nabobordet. Min veninde er dårligt gående, så vi orkede ikke garderoben. Selvfølgelig fjernede vi tingene, da der kom nye gæster! Men personalet var søde og rare.

Réponse de Torve-Hallen
Tak for god betjening og meget god mad
Tak for god betjening og meget god mad. Var for os en vellykket aften.

Réponse de Torve-Hallen
Super hyggeligt sted med særdeles god…
Super hyggeligt sted med særdeles god betjening og dejlig mad!

Kompetent smilende betjening
Kompetent smilende betjening. Maden som altid meget lækker og efter bestilling kom maden meget hurtigt selvom der var mange mennesker. Håber meget i bliver i byen😊😊torvehallen kan ikke undværes i Sønderborg 😊😊

Réponse de Torve-Hallen
Super hyggeligt sted med god service og…
Super hyggeligt sted med god service og lækker anrettet mad

Réponse de Torve-Hallen
Det var en god og hyggelig aften hos…
Det var en god og hyggelig aften hos torve hallerne i Sønderborg, med rigtig god mad og venlig betjening. Samt også god udsigt udover havnen

Fin velkomst
Fin velkomst. Lækker mad og vin, som kom hurtigt.
God betjening hele vejen igennem.
Vi har besøgt stedet flere gange og har aldrig været utilfredse.

Vi blev venligt modtaget
Vi blev venligt modtaget, fik anvist et bord med fin udsigt, og maden var som altid velsmagende…..også barnebarnets vegetarburger😉

Total tapas
En god service og selv min gamle mor spiste al tapas med stor appetit

Réponse de Torve-Hallen
Fantastisk pizza før "Klassefesten 4".
Første - og bestemt ikke sidste gang vi besøgte Torve-hallen. Bestilte begge månedens pizza og wau de var gode!
Hyggelig lokaler og udsigt var der heller ikke noget i vejen med.

Skuffende oplevelse
Vi har besøgt Torve-hallen flere gange igennem de sidste 10 år. Men må desværre sige at kvaliteten er dalet, og priserne er steget igennem de senere år.
Men nu ville vi prøve igen. Desværre blev det bare endnu en skuffende oplevelse.
Der blev bestilt 1 x pasta de la casa - ovnbagt Rigatoni til 205 kr og 1 x glutenfri pizza Tagliata e Tartufo til 188 kr.
Pastaen var desværre en ret tam oplevelse og pizzaen blev serveret kold.
Tjenerne løb lidt rundt med hovederne under armen, så da vi endelig fangede én og påpegede problemet. Fik vi at vide, at vi bare kunne have sagt det noget før💁♂️💁♂️, så kunne de have “lunet” pizzaen igen.
Jeg må så lige sige her efterfølgende, at jeg mener at en varm pizza må være en selfølgelig 💁♂️.
Lidt synd…for Torve-hallen er ellers et hyggeligt sted.

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.