Bedankt Total Energy
Zeer goede expertise en
Opvolging - keep up the good work👍
Zeer goede expertise en
Opvolging - keep up the good work👍
Geplaatst zonnepanelen, batterij met slimme sturing, na het melden van problemen dat het niet meer werkt hoor je niks meer van het bedrijf, reageren op geen enkele mail meer ze beheren wel je account dus kunt zelf niks ondernemen of aanpassen! Service na verkoop is zeer slecht! Heb nu zelf Solar Edge moeten contacteren voor een oplossing te krijgen of andere installateur
Ga niet met deze firma in zee, niks anders dan problemen. Eerst kwamen ze de zonnepanelen installeren, en laten ze nadat ze klaar zijn met een groot gat in de muur achter (want ze hadden verkeerd geboord). Met veel gezaag en onze laatste factuur niet te willen betalen voor het gat in de muur opgelost is, hebben ze gedreigd een deurwaarder op ons dak te sturen wegens het niet betalen van de factuur. We hebben toen externe hulp bijgeroepen en toen konden ze plots wel het gat in de muur oplossen.
Wanneer je denkt dat ervan af bent: zie ik dat er via de omvormer niks te monitoren is. Na 3 maanden contact te proberen te krijgen hebben ze uiteindelijk gereageerd dat ze inderdaad vergeten de WIFI connector mee te installeren zijn, de week erna hebben ze de WIFI connector geïnstalleerd.
1,5 jaar laten kunnen we nog steeds niet monitoren, de WIFI connector moet geactiveerd worden en dan krijg ik een code die ik kan ingeven om de monitor te bekijken. Tot op heden al sinds dan proberen de code te ontvangen tot zelfs de eigenaar toe aan de lijn gekregen, die iedere keer zegt: ik los het wel op. Maar er gebeurd niks.
Vandaag krijg ik een mail aan van de eigenaar om weer met iemand contact op te nemen (terwijl de eigenaar alles zelf ging regelen tot we eindelijk een monitoring hebben).
Dus nu begint voor ons de miserie weer opnieuw om rond te mailen / bellen.
Teleurstellend. Installatie werd afgekeurd owv een vergissing van hun. Eerst werd geprobeerd om mij hiervoor op te laten draaien maar nadat ik mijn been stijf hield werd het pas opgelost. Ook de service na verkoop is 0. Cashen en wegwezen 🙈🙈
De installatie werd geplaatst in februari 2025 Petje af voor de techniker.
De installatie staat binnen in een schuur. Dag 2 wou ze niet meer laden. Te koud! Het was binnen zeker geen negatieve temperatuur geweest. Dus de werkingstemperatuur geld enkel voor het ontladen, niet voor het laden.
De bijhorende slimme sturing van Jabba was me een ramp. Na 9 maanden proberen met Jabba heb ik alle hoop opgegeven Stuur nu via AlfaEss. Dit is ook nog niet zoals echt slim en het beste, maar zuiniger dan Jabba. Maar moet beter!
De service van TotalEnergy moet ik positief noemen. De ene kent al beter de job dan de andere. Het zou mooi zijn mocht er een duidelijke handleiding zijn voor de instellingen Opgelet: de sturing kan sommige belangrijke handelingen niet. De installatie zelf doet het goed.
Tevreden van de opvolging en plaatsing! Proper werk
Absolute afrader
Wat een rampzalige ervaring. Een project dat volgens de offerte één week zou duren en ruim €45.000 kostte, is uitgelopen op een fiasco dat meer dan een half jaar heeft aangesleept.
Geen verwarming in de winter, midden in de koudste maanden.
Geen warm water, wekenlang.
Een eindeloze stoet monteurs die elkaar kwamen aflossen, maar nooit deden wat ze beloofden.
Liters schoon water verspild door slecht en slordig werk.
Meer dan 25 verlofuren kwijt omdat ik telkens thuis moest blijven voor afspraken die niets oplosten.
Het gebrek aan professionaliteit, planning en verantwoordelijkheid is werkelijk stuitend. Voor een investering van dit formaat verwacht je kwaliteit en betrouwbaarheid, maar je krijgt chaos, loze beloftes en enorm veel frustratie.
Mijn advies: blijf ver weg van Total Energy Projects
Jammer dat ik ze 1 ster moet geven.
De verkoper heeft heel veel verzwegen en ons verkeerde info gegeven.
Ze verkopen AlphaEss batterijen met een sturing van Jabba Energy , maar sindsdien betalen we ons blauw aan electriciteit.
Een oplossing zoeken ze niet , als het niet werkt. Als ze hun geld gehad hebben, dan is het voor hun afgehandeld.
Service na verkoop is 0.
Er zit dus niets anders op dan ze in gebreke te stellen samen met AlphaESS , Jabba Energy en IInno Benelux want ze laten ons volledig in de kou staan terwijl het ons toch heel wat geld gekost heeft.
In alle opzichten slecht. Slechte voorlichting door de verkoper, slechte informatievoorziening, slechte planning en voorbereiding van de werken, uitvoering in delen uitgevoerd en het systeem werkte na installatie niet naar behoren. Ondanks meerdere verzoeken, mails, telefoontjes en klachten nog altijd weinig verandering. Service is slecht en er wordt niet gereageerd op klachten of verzoeken. Alleen door zelf te blijven bellen komen er kleine beetjes informatie, maar het probleem wordt niet verholpen.
Bij de start van de uitvoering bleken de installateurs de verkeerde en te weinig spullen mee te hebben. De verkoper had niet de moeite genomen om in de meterkast of de opstelplek voor de thuisbatterij te kijken. De installateurs moesten dus later nog een keer terug komen. Bij de tweede poging kwam slechts een monteur opdagen en veel te laat. Ik heb hem tot na 23 uur in huis gehad om de werken af te ronden (wel respect voor de installateur, maar erg fijn is het niet als je de dag er na weer vroeg naar het werk moet). Omdat de laadpaal die de verkoper had aangeboden niet op het lokale elektriciteitsnet kon (de verkoper had immers niet de moeite genomen om naar de meterkast te kijken) werden mij meerkosten in rekening gebracht voor de laadpaal.
En savoir plus sur les différents types d'avis.