Fan van merk, maar laatste bestelling ging mis
Hele grote fan van het merk, meermaals al online bestellingen voor kledij en drank geplaatst. Laatste keer liep het helaas mis. Tijdens een uitverkoop bestelde ik op de website een bepaald kledingstuk en om het merk te steunen heb ik ook nog een ander stuk gekocht.
Een dag na de bestelling geplaatst te hebben, krijg ik een mail met de boodschap dat het initiële kledingstuk niet meer voorradig was (ondanks dit wel zo op de website stond). Er werd correct gevraagd of ik het andere kledingstuk nog wilde. Het was mij om dat initiële kledingstuk te doen, daarom besloot ik om de volledige bestelling te annuleren. Hierop werd gereageerd dat dit geen probleem was en dat dit aan de desbetreffende dienst zou worden doorgegeven.
Een week later had ik nog steeds niets gehoord, dus mailde ik terug voor een update. Ik kreeg als antwoord dat dit vervelend was, maar dat ze het opnieuw aan de juiste dienst zouden doorgeven. Opnieuw een week later had ik nog steeds niets gehoord en mailde ik opnieuw met de vraag voor een update. Ik kreeg wedereens hetzelfde antwoord, dat dit doorgegeven zou worden aan de juiste dienst. Tot op heden, drie weken na bestelling, heb ik nog steeds geen terugbetaling ontvangen.
Het is een goed merk, en ik heb meermaals in het verleden al zaken op hun website gekocht die volledig correct afgehandeld werden. Ik ga er ook zeker geen Tout Bien'ke minder door drinken, maar bij deze laatste bestelling liep het jammer genoeg mis.
Op de dag van het online komen van deze review kreeg ik een melding dat de terugbetaling voorbereid werd. Enkele dagen later stond het geld terug op mijn rekening.