Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 75 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Manglende service

Jeg ringede til Toxin i går, da både mit og min nabos hus er plaget af myrer. Jeg fik oplyst, at jeg ville blive kontaktet telefonisk dagen efter kl 1130 og at der ville komme en skadedyrsbekæmper mellem 12 og 14. Jeg oplyste, at jeg havde en privat aftale fra kl 15, hvorfor førnævnte tidsrum passede godt. Blev ringet op af firmaet kl 1410.
Ikke specielt god service. Der er heldigvis andre alternativer, så det blev ikke til 2 kunder.

16 juillet 2025

Réponse : Toxin

Tak for din anmeldelse – og for at gøre os opmærksomme på forløbet. Vi beklager meget, at vi ikke levede op til den aftalte tid og dine forventninger, vi har ekstra travlt de her dage pågrund af sommeren.

Det er absolut ikke den service, vi ønsker at levere, og vi forstår fuldt ud din frustration – især når du har taget højde for vores besøg i din kalender. Vi tager dette meget seriøst og følger op internt, så vi kan undgå lignende situationer fremover.

Vi håber, du vil overveje os igen en anden gang, så vi kan få mulighed for at give dig den gode og punktlige service, vi normalt er kendt for.

Toxin Skadedyrsservice

Kan ikke anbefales

De opretter varen til forsendelse ved postnord, men sender den ikke i praksis før længe efter. Jeg måtte forsøge at annullere ordren via mails og købte varen andetsteds. Jeg modtog siden varen og har forsøgt at returnere den. Men de har ikke afhentet den ved GLS pakkeshop (gls kunne ikke levere pakken), hvorfor den nu er på vej tilbage til mig. Jeg må nu kæmpe for at få penge retur 900+ kr. De besvarer ikke mails.

10 juin 2025

Hej Tine

Tak for din anmeldelse – og først og fremmest undskyld for den frustrerende oplevelse, du har haft. Det er bestemt ikke den service, vi ønsker at levere.

Vi har undersøgt forløbet og kan se, at din ordre blev sendt med PostNord, men desværre opstod der en forsinkelse i deres scanningssystem, hvilket betød, at pakken ikke blev registreret korrekt med det samme. Det skabte naturligt usikkerhed om, hvorvidt varen faktisk var afsendt – og det beklager vi meget.

Vi modtog senere en returpakke fra dig via GLS, som desværre ikke kunne leveres til os, da vi på det tidspunkt havde ekstraordinært travlt og ikke havde personale på kontoret til at tage imod. Derfor blev pakken returneret til dig.

Så snart vi modtog varen tilbage, sørgede vi for at tilbagebetale dine penge.

Vi forstår fuldt ud, at det samlede forløb har været frustrerende – og vi tager det til os som noget, vi skal blive bedre til. Vi arbejder løbende på at forbedre både kommunikation og håndtering af returneringer, især i travle perioder.

Hvis du har yderligere spørgsmål, eller hvis der er noget, vi kan gøre for at rette op, så tøv endelig ikke med at kontakte os direkte.

Martin - Toxin

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg bestilte nogle små og simple varer…

Jeg bestilte nogle små og simple varer fra deres hjemmeside for nu 12 dage siden for at teste om, hvor vidt jeg havde uønsket kryb i mit hjem så jeg efterfølgende vil kunne tage hånd om problemet og allerede dagen efter meldte PostNord ud via deres app at varen var pakket og klar men de afventer levering af den… det gør de så stadig 11 dage senere, og den statusmail jeg sendte til toxin.dk for nu 3 dage siden er heller ikke blevet besvaret så jeg prøvede i dag at kontakte dem via deres telefonnummer på hjemmesiden, hvor jeg iskoldt blev afvist af en der havde vagttelefonen og bestemt ikke havde tid til at bekymre sig det mindste om min pakke, til trods for at det jo kan lede til en langt større opgave for dem med udrensning af hele boligen, herefter blev der bare blev lagt på.
Hvis i ligesom jeg, mistænker uønsket kryb i jeres bolig så prøv lykken et andet sted hvor deres ansatte rent faktisk bekymrer sig om jeres problemer.!

2 juin 2025

Réponse : Toxin

Tak for din anmeldelse – og ærgerligt, at din første oplevelse med os blev præget af forsinkelse og dårlig kommunikation. Det er ikke det indtryk, vi ønsker at efterlade.

Vi har set nærmere på din ordre og kan bekræfte, at pakken blev klargjort og overleveret til PostNord kort efter bestilling. Desværre opstod der en forsinkelse i deres scanningssystem, som betød, at pakken i en periode stod registreret som “afventer levering”, selvom den faktisk var sendt. Det er naturligvis forvirrende og frustrerende – og vi beklager, at det ramte din ordre.

Vi må også beklage, at du ikke fik svar på din mail hurtigt nok. I travle perioder kan der opstå flaskehalse, og det burde vi håndtere bedre. Din oplevelse med vagttelefonen skal heller ikke have været som den var – den er primært til akutte sager i forbindelse med skadedyrsbekæmpelse, og det skal vi være bedre til at kommunikere tydeligt.

Når det er sagt, så tager vi dit forløb til efterretning – og bruger det aktivt til at forbedre vores service. Vi har allerede haft intern dialog om sagen, så vi undgår lignende situationer fremover.

Vi håber, du trods alt har mod på at give os en chance igen – og skulle du fortsat have brug for rådgivning eller konkrete produkter, står vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig ordentligt.

Martin
Toxin.dk Kundeservice

Noté 5 sur 5 étoiles

Super nemt og lynhurtigt!

Lynhurtig levering og produktet som forventet!

Ordrenummer: 11285

3 janvier 2025

Hej Tobias

Sådan! Vi elsker at høre, når både levering og produkt rammer plet – hurtigere end en myre på sukkerjagt 🐜⚡

Tak fordi du valgte os til mission “ingen ubudne gæster”!
Vi står klar igen, hvis du får uventet besøg med flere ben end tilladt 🕷️💥

De bedste hilsner
Martin
Toxin.dk – fordi dit hjem ikke er en zoologisk have

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus