Jeg har netop afsluttet mit 1:1-forløb…
Jeg har netop afsluttet mit 1:1-forløb gennem 4 måneder hos Tanja. Forløbet har givet mig præcis dét, jeg drømte om på alle parametre, blandt andet følgende:
- Jeg prioriterer nu RIGTIG mad - og vel at mærke af lyst og ikke af forbud. Once you go "råvarebaseret og animalbased", there is no going back ;-) Man får det SÅ godt af det!!!
- Jeg prioriterer træning - og som Tanja siger, så er der ikke en one size fits all, for den bedste træning er nu engang den, du ren faktisk får udført! Jeg døjer med kroniske smerter og mange ryg/hofteproblemer, og derfor er tung styrketræning ikke altid for mig. Tanja og jeg talte i stedet om andre metoder, der kunne styrke og hjælpe mig, og det har fungeret til UG.
- Jeg er sluppet af med alt eller intet-mentaliteten. Jeg føler ikke længere, at jeg skal starte forfra hver mandag eller den 1., lol. Jeg skal bare fortsætte - og være konsekvent med små skridt hver dag. I øvrigt har jeg mistet meget af min lyst til at fylde crap i min krop. Det sker nærmest automatisk, når du mærker forskellen ved at gå over på rigtig mad.
- Jeg er blevet bedre til at lytte til mig selv og tage selvkærlige valg.
Osv. osv. osv.
Hvis du drømmer om en sød og seriøs onlinecoach, der ikke bare vil sige til dig, at du da kan spise daim og chokopops hver dag til morgenmad og stadig stå i din drømmeform (læs: det kan du godt, men det handler ikke bare om kalorier ind-kalorier ud her!!! Det handler også om blodsukker og bevidsthed omkring ultraprocesserede fødevarer osv., som har betydning for, hvordan vi har det i kroppen), så skal du helt klart vælge Tanja!!!
Tak for dette forløb søde Tanja, og som vi talte om inden vi gik i gang, så håbede du, at du blev min sidste coach - og det kan jeg bekræfte, at du gør, for jeg har lært alt, hvad jeg har brug for! Ting, som jeg kan tage med videre. Ting, der er holdbare og ikke bare noget, jeg kun kan gøre for en kort periode (kalorietælling, faste, ekstreme kure , restriktioner og hvad der ellers findes der ude...).
Tanja får min største anbefaling!! :)
Tak for denne gang <3
Dbh Camilla