Stor tak til Brian for at der findes køreskole som rummer særlige behov og ikke tænker profit. Vi fik kendskab til Trafikant via Special Minds og derigennem kontakt til Brian som laver små hold der p... Voir plus
Jeg vil gerne give Brian den største anbefaling, da jeg netop har bestået både teori og køreprøve. Brian har været fantastisk igennem hele forløbet, og har været utrolig behjælpelig, når tingende b... Voir plus
Brian har været en uvurderlig hjælp for min søn, som har autisme og havde problemer med teoriprøven. Brian tog venligt imod min henvendelse på telefon og mail. Han skrev tålmodigt frem og tilbage me... Voir plus
L'entreprise a répondu
Écrit par l'entreprise
Køreskole til almindelig bil og mc.
Rindsholmvej 93A, 8800, Viborg, Danemark
- brian@odsgaard.net
- trafikant.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
Den bedste 👍👍👍👍👍
Er sikker på Brian er den bedste kørelærer man kan få 👍 til trods for jeg er 47år og desværre døjer med angst,står jeg i dag med kørekortet i hånden😊.Tusind tak Brian du er bare den bedste 👍

Réponse de Køreskolen Trafikant
Hos Køreskolen Trafikant har det været…
Hos Køreskolen Trafikant har det været supergodt, lærerigt, hyggeligt og sjovt at tage kørekort. Dette sted kan varmt anbefales.

byens bedste køreskole
Trafikant kan stærkt anbefales af mig! Timerne har været sjove og hyggelige, men man får også meget ud af det imens. Jeg bestod både teori og køreprøve i første hug, og følte mig rigtig godt klædt på til begge prøver da jeg gik op!

Réponse de Køreskolen Trafikant
Brian er DEN bedste kørelærer man kunne…
Brian er DEN bedste kørelærer man kunne ønske sig! Han giver en god respekt og forståelse for trafikken. Samtidig med at han er sjov, ærlig, streng, hård, empatisk, utrolig begavet og gavmild. Han går langt for sine elever, ligesom med mig, efter en aflyst køreprøve og en anden køreprøve hvor moter sagkyndig ikke mødte op. Jamen så tog vi til Randers, til en køreprøve samme dag som moter sagkyndig ikke mødte op, og gæt engang jeg BESTOD! Brian troede så meget på mig at jeg bestod:) og selvom snakken går på hunde, hundetræning, spil, julegaver osv, er Brian bare nem at snakke med.
Hilsen Camilla :)

Réponse de Køreskolen Trafikant
Jeg kan helt klart anbefale Køreskolen…
Jeg kan helt klart anbefale Køreskolen Trafikant.
Brian er helt klart den BEDSTE kørelærer man kan ønske sig. Han tager tingene stille og roligt, og er meget pædagogisk på mange punkter. Og så er det jo mega fedt at køre i en BMW :D
Jeg kommer helt klart til at savne vores meget hyggelige køretimer:)
(Jeg øver mig stadig på ikke at slippe koblingen for hurtigt, og give gas samtidigt:)).

Perfect oplevelse :D
Perfect oplevelse :D
Den har være en god tid sammen med Brian. Det har været så hyggeligt og jeg så frem til at komme til kørertimer. Tak for de gode oplevelser.

Måske verdens bedste kørelærer
For knap 3 uger siden færdiggjorde jeg mit kørekort efter mange særdeles hyggelige og lærerige køreture med Brian.
Humøret er altid helt i top, selv hvis man er lige ved at skrabe fælgene ind i kantstenen :) (jeg håber, de overlevede)
Brian er en helt igennem fantastisk kørelærer, som formår at lære dig at køre bil samtidigt med, at man har det kanonsjovt. Tiden flyver afsted, når man har køretimer, og lige pludselig er man i stand til at køre rundt i bilen helt selv uden assistance.
Jeg tror ikke, at man kan finde en bedre kørelærer lige meget, hvor end man leder.
Tusind tak for den gode oplevelse, og, nå ja, også kørekortet!

Réponse de Køreskolen Trafikant
Kørekortforløb hos Brian er klart anbefalelsesværdigt!
Brians mangeårige arbejdserfaring med mennesker og engagement for sit fag skinner helt tydeligt igennem hans arbejde som kørerlærer. Han formår at lære fra sig på en professionel og grundig måde, uden at timerne bliver kedelige eller trivielle. Og med Brians gode humør og nærvær vil du opleve den nødvendige ro i bilen, så du i dit eget tempo kan udvikle dig som billist og blive fortrolig med trafikken. Alt i alt et særdeles behageligt kørekortsforløb, hvor jeg har følt mig i trygge hænder hele vejen.
Jeg kan på det varmeste anbefale kørelektioner hos Brian ved Køreskolen Trafikant :-)

Anbefalelsesværdig!
Brian er en super dygtig kørelærer!
Det var meget trygt og hyggeligt at køre med ham og jeg vil til enhver tid anbefale ham til andre der gerne vil tage kørekort.
Han hjalp mig til at bestå køreprøven i første hug! :-)

Hjælpsom og engageret kørelærer
Mit forløb hos Trafikant med Brian har været alle pengene værd. Selvom jeg har haft nogle forhindringer i både teori og i den praktiske køreprøve, har Brian formået at fastholde min positivitet og motivation. Hvis man ønsker at få en pædagogisk, tålmodig, hjælpsom og fokuseret kørelærer, kan jeg varmt anbefale Brian og trafikant.
Tusinde tak for de gode køretimer Brian !!

Réponse de Køreskolen Trafikant
Brian var en superb kørelærer
Brian var en superb kørelærer! Afslappet, grundig og fleksibel med planlægning af køretimer. En klar anbefaling herfra!

Behagelig
Behagelig, nede på jorden og helt igennem reel. Det var en god oplevelse på alle måder og kan kun anbefales, hvis man bor i Århus området og vil tage kørekort.

Réponse de Køreskolen Trafikant
Brian er en super pædagog
Brian er en super pædagog - og en endnu bedre lærer, hvis det er muligt. Jeg tog mit kørekort hos ham i den modne alder af 29, og han fik mig sikkert og hel igennem det hele. Jeg kan MEGET varmt anbefale Trafikant!

Réponse de Køreskolen Trafikant
Kan helt klart anbefales til andre!
Kan helt klart anbefales til andre!
Brian skaber en beroligende stemning, når man er ude at køre og hjælper en til at bevare fokus og kunne gennemføre selv de mest besværlige ting :)

Réponse de Køreskolen Trafikant
Kan klart anbefales !! :)
Jeg har haft et rigtigt godt forløb med en god og sød kørelærer. Kan klart anbefales 😀

:D :D :D
Tog mit kørekort igennem køreskolen36, og det var det helt rigtige sted for mig! Så hvis du overvejer at starte på et lynkursus kan jeg varmt anbefale køreskolen, og ISÆR Brian som kørelære!
Jeg synes det var super fedt at man havde adgang til fri teori, med både videoer, bog og teoriprøver, men Brian var også helt fantastisk til at trække mig igennem alle de “trælse” steder i Århus så jeg den dag i dag ikke føler mig utryg uanset hvor jeg skal køre hen. Han er god til at lære fra sig, og simpelthen SÅ hyggelig at køre med!

Réponse de Køreskolen Trafikant
At dele en god oplevelse skader aldrig
At dele en god oplevelse skader aldrig, så her er lige lidt om min oplevelse med mit kørekort 🙂
Jeg var for 10 år siden igang med kørekort , men fik det desværre ikke pga nervøsitet. De efterfølgende år tænkte jeg ikke mere over det før nu hvor jeg virkelig godt ku bruge det i forbindelse med mit arbejde.
Jeg havde Brian Odsgaard som kørelære, som er en virkelig tålmodig og rar mand. Vi hyggede os til alle teori timer og køretimer, og jeg følte en glæde ved alle timer og glemte helt jeg var nervøs fordi vi bare grinte og havde det sjovt istedet. Jeg har nu mit kørekort og bil og en fantastisk frihed hver dag. Jeg er så glad for jeg tog det ved Brian og den opbakning fra ham om at jeg nok sku få det hurtigt var fantastisk. Jeg kan varmt anbefale Brian til alle andre som gerne vil tage kørekort og gerne vil have en super sød sjov kørelære med forståelse for personlige udfordringer og problemer ☺️

Réponse de Køreskolen Trafikant
Kunne ikke forestille mig en bedre underviser!
Om du så boede på sjælland, ville jeg anbefale ham.
Brian er den mest jordnære, og rare person jeg har mødt længe, og som autist havde jeg aldrig turdet håbe på at bestå, men det var intet problem her.
Går du i panik, tudbrøler fordi koblingen er en snotunge, eller er du et andet sted mentalt; no worries! Så finder han bare en is, der lige skal spises, giver et par far-råd iblandet dårlig humor, and you're good to go.
Så hvis du skal have kørekort, uden at det føles som skolearbejde, så er det hos Brian, at du skal skrive under :)