Trafikjuristerna, Indraget Körkort Avis

4,4

Mycket professionellt och kunnigt bemötande från början till slut. Trafikjuristerna var tydliga, kompetent, engagerade och höll mig uppdaterad genom hela processen. Jag kände mig trygg och fick ett my... Voir plus

Vill ej delge mitt ärende specifikt. Att få hjälp med juridik mot myndigheter, på ett sådant här proffsigt, kommunikativt, kompetent och ekonomiskt fördelaktigt tillvägagångsätt. måste vara u... Voir plus

Jag är mycket nöjd med hjälpen jag fick av Henrik D.A. Broberg. Ärendet gällde indragen taxilegitimation och från första kontakt fick jag ett professionellt, tydligt och engagerat bemötande. Henrik v... Voir plus

Riktigt otrevlig bemötande av en Britta i telefonsamtal, nedlåtande och otrevlig.

1. Avocat en droit administratif

Juristbyrå inriktad mot körkort, taxi- och yrkestrafik. Vår byrå har sedan 2014 specialiserat sig på frågor som handlar om återkallelse av körkort och olika yrkestrafiktillstånd. Som juridiska ombud företräder vi klienter i hela Sverige och idag är vi dessutom Sveriges mest anlitade byrå i dessa typer av ärenden. Vår framgång har sin grund i en beprövad arbetsmetod som bevisligen fungerar. Vi ger raka tydliga svar och är ärliga med dina förutsättningar – vår kunskap och erfarenhet är din trygghet.

4,4

N'a pas répondu aux avis négatifs

23 avis reçus au cours des 12 derniers mois

I am so incredibly grateful for the…

I am so incredibly grateful for the amazing help I received with my driving license. From the very beginning, I was lost and confused, but They answered all of my endless questions with endless patience and provided full, thorough lessons without ever mentioning a charge. Their kindness and genuine desire to see me succeed were so touching. I went from nervous to confident, all thanks to their supportive and positive guidance. I couldn't be happier and I highly, highly recommend their wonderful service!

14 octobre 2025

Réponse de Trafikjuristerna, Indraget Körkort

Thank you for your kind words!
We are happy to be of service and that you feel more confident in your approach after our conversation. We do wish you the best and hope for a positive outcome in your way forward.
Britta, Trafikjuristerna/Indraget Körkort

Great experience

I was falsely accused of a traffic crime and found
Trafikjuristerna via a Google search. Thank God! I filled out their web form and received a called from Britta. She was very, very knowledgeable, friendly, and a pleasure to talk to.

I would 100% recommend them to anyone facing similar issues if you want clarity, solid advice and direction on how to handle traffic-related issues.

17 septembre 2025

Réponse de Trafikjuristerna, Indraget Körkort

We're happy to be able to help you, and we do wish you all the best and success in your mission. Thank you for your kind words! We really appreciate it. Britta, Trafikjuristerna/Indraget Körkort

Kanonservice på alla sätt!

Vi fick snabbt svar med suveräna rekommendationer om hur vi skulle gå vidare med vårt ärende. Kan verkligen rekommendera alla som behöver hjälp med körkorts och trafikfrågor att använda Trafikjurists tjänster. Med vänlig hälsning,
Magnus

12 septembre 2025

Réponse de Trafikjuristerna, Indraget Körkort

Vi är glada över att våra råd varit till hjälp! Tack för de vänliga orden och vi hoppas allt löser sig till det bästa. MVH Britta, Trafikjuristerna/Indraget Körkort

Fick behålla tillstånd

Jag satt verkligen i sk..en och var på väg att förlora alla mina tillstånd . Men jag fick exakt den hjälpen som behövdes för att ändra på transportstyrelsens tankar o bara ge mig en varning . Är otroligt tacksam och glad .
Britta du är fantastisk.
Tack så otroligt mycket

30 juillet 2025

Réponse de Trafikjuristerna, Indraget Körkort

Vår största glädje i vårt arbete är när vi kan göra skillnad för våra klienter. Tack för förtroendet och än en gång stort grattis! Vi kunde inte vara gladare för utfallet.