Lisez les avis des autres

Noté 3 sur 5 étoiles

Der har været fin service, men produktet lever ikke op til mine forventninger. En træpingvin med klokke det skulle kunne vippe. Den vipper ikke meget og lyden er meget svag

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg vil bare takke! Og synes det er uendeligt fantastisk at det kan lade sig gøre at købe ting på den måde. Jeg er meget glad for viften, som kommer til at have adskillige funktioner. Den er m... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg bestilte søndag formiddag. Blev ringet op mandag formiddag, fordi varen ikke var på lager. Vi aftalte en anden vare i stedet for. Varen ankom tirsdag sammen med en lille hilsen fra Tralaleg,... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Sikke en god oplevelse! Jeg fik valgt en fin vare, som faktisk overraskede positivt, da den var endnu finere ved selvsyn, end den så ud på hjemmesiden. Ingen tvivl om, at vi får glæde af denne juleti... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de jouets
  2. Magasin de puériculture

Écrit par l'entreprise

Leg der udvikler - Musikinstrumenter og legetøj der styrker fantasi, rytme og motorik Hos Tralaleg.dk finder du et univers af legetøj, musikinstrumenter og kreativitetm der er håndoplkukket med hjerte og faglighed. Vi brænder for at inspirere børn til at lege, lære og udfolde deres fantasi - hver eneste dag. Vores sortiment er nøje udvalgt for at styrke børns motorik, kreativtet, nysgerrighed og musikalske udfoldelse. Her finder du produkter, der holder til at blive brugt, elsket og udforsket - igen og igen. Vi tror på kvalitet. Vi tror på udvikling. Og vi tror på legen som fundament for stærke barndomsminder.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Fine varer. Hurtig levering

15 juillet 2024

Réponse de tralaleg.dk

Det er vi rigtig glade for at du værdsætter :) Tak for anmeldelsen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Havde en dejlig aften med musik og sang…

Havde en dejlig aften med musik og sang af Me & Maria og live maleri af galleriets ejer Julie
Bestemt ikke sidste gang jeg besøger Tralaleg.dk
Anne

5 février 2024

Réponse de tralaleg.dk

Hvor er vi bare glade for at du havde en god oplevelse - og tak for den fine anmeldelse :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god og venlig betjening

Super god og venlig betjening. Der blev oprettet en online gavekort da jeg eftersøgte det. Det var rigtig dejligt.

30 décembre 2023

Tak for den fine anmeldelse :) Vi er glade for at vi kunne hjælpe :D

Noté 5 sur 5 étoiles

God service, hurtig levering, kan klart anbefales.

12 février 2021

Réponse de tralaleg.dk

Vi er rigtig glade for din gode oplevelse ved at handle hos os. Tak for din feedback.

Noté 5 sur 5 étoiles

Klar anbefaling af Tralaleg :)

Hurtig , venlig og yderst professionel levering af julegave og bytning af denne i januar .

Jeg vil helt sikkert handle hos ‘ Tralaleg’ igen - og anbefale firmaet til andre :)

9 janvier 2021

Réponse de tralaleg.dk

Vi er rigtig glad for din gode oplevelse ved at handle hos os. Tak for at ville anbefale os til andre :)

Alt fungerede perfekt

Nem bestilling og hurtig levering.

Dejlige varer af god kvalitet, der både levede op til beskrivelse på hjemmeside og forventningerne.

10 décembre 2020

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk engageret og dygtig service

Fantastisk engageret og dygtig service! Blev opringet da de ikke kunne finde varen jeg havde bestilt på lager. De fik den bestilt fra levrandøren og inden længe fik jeg pakken leveret.

2 novembre 2020

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er utroligt nemt at handle

Det er utroligt nemt at handle, og finde de forskellige ting, sød og venlig behandling hvis man ringer til dem.

29 octobre 2020

Noté 5 sur 5 étoiles

Tra-la-leg kan varmt anbefales!

Marianne hos Tra-la-leg giver altid top-service, vejledning og god kommunikation. Jeg har købt mange produkter hos hende til brug i Babysalmesang i kirken. Tra-la-leg kan varmt anbefales!

9 octobre 2020

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus