1. Service de lavage à pression

Transparens tilbyder professionelle løsninger indenfor fliserens, facaderens, graffitirens, algebehandling & vinduespudsning. Vores avancerede udendørs flisebehandling og imprægnering giver dine fliser den bedst mulige beskyttelse mod alger, flisepest og skader. Vandafvisende forsegling forhindrer smuds og alger i at sætte sig fast og genopfrisker flisernes farve. Fordele inkluderer langvarig effekt, økonomiske besparelser og miljømæssige fordele.

4,5

4,5

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Fliserne fik en make-over

Jeg havde Transpa-rens forbi til, at udføre fliserens, imprægnering + fugesand. Resultatet blev super godt, professionel service.
Jeg kan kun give teamet de bedste anbefalinger herfra.

hilsen
En glad og tilfreds kunde :-)

24 juillet 2024

Kæmpe anbefaling

Jeg har fået lavet fliserens, algebehandling og imprægnering fra Transpa-Rens. Meget grundigt og professionelt udført arbejde. Rigtig god kommunikation hele vejen igennem. Jeg kan varmt anbefale Transa-Rens.

3 mai 2024

Top professionel service!

Jeg har fået lavet fliserens, algebehandling og imprægnering fra Transpa Rens. Top professionel service og verdensklasse resultat. Varme anbefalinger herfra en glad og tilfreds kunde.

18 mai 2024

Kan helt klart anbefales

Kan helt klart anbefales , første gang fik fliserens, vi klart bruge dem fremedrattet, super hygge team , forsigtig/professionel i deres arbejde.

10 mai 2024

Jeg vil helt klart anbefalde Transpa…

Jeg vil helt klart anbefalde Transpa Rens til alle! De var så imødekommende og gav os et så flot resultat, kæft noget godt arbejde. De kom forbi for at rense vores fliser, og man skulle næsten tro at det var helt nye fliser efter deres arbejde. Min mor er døv, og vi tænkte at der sikkert vil være en udfording med kommunikationen, men det var der overhovedet ikke. De var så venlige, tålmodige og så engageret i at sørge for at min mor fulgte med og at finde hendes behov. Kan ikke sige det nok men altså kæmpe thumbs up herfra, og min mor blev vildt glad. De skal helt klart forbi her igen hos os 🤩🤩🤩

13 mai 2024