Der er egentlig ikke så meget at skrive udover, at det er utrolig søde og imødekommende medarbejdere. Siden jeg flyttede til jer, er alting bare kørt så fint, og Rasmus, der er "min" chauffør er en vi... Voir plus

L'entreprise a répondu

TRASBO har hjulpet os i et par år, og det er virkelig top kvalitet De overholder alle aftaler, deres chauffører er meget venlige og vasketøjet er vasket perfekt. Og det bedste er, at alt er lagt p... Voir plus

L'entreprise a répondu

Skuffende ! - Sokker forsvinder ! Fik ikke engang de enlige, jeg havde sent for parring retur igen ! Burde nok skifte navn til "Trashbo". Linned kan man heller ikke længere lægge blot nogenlunde pæ... Voir plus

L'entreprise a répondu

TRASBO her på Frederiksberg kom så fint og præcist og hentede snavsetøj hver 3. uge. Og de leverede det rene tøj tilbage så præcist ugen efter. Jeg er gammel, 88 år, og min vandladning og affø-... Voir plus

1. Service de ménage
  2. Blanchisserie

Écrit par l'entreprise

I over 55 år har TRASBO været en stabil servicevirksomhed i vækst. I dag leverer vi Facility Services til små og store virksomheder og Vaskeservice til kommunalt visiterede hjemmeboende borgere og borgere på plejecentre. TRASBOs Facility Services inkluderer Erhvervsrengøring, Vinduespolering, Måtteservice, og Vaskeri- og Renseriservice, og vores vaskeri er Kvalitets,- Hygiejne, Miljø- og Arbejdsmiljøcertificeret.

4,4

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Det VÆRSTE oplevelse

Det VÆRSTE oplevelse. De har ødelagt næsten 20 stykker af mine hvide håndklæder og lagner...de er alle blevet grå og deres frække og uhøflig medarbejder Camiller vil ikke tage ansvar. Pas på med at vælge dem. Rigtigt dårlig firma.

28 avril 2021

Kære Roya

Vi er kede af, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse hos TRASBO. Vi arbejder altid ud fra et ønske om at servicere vores kunder på den bedst mulige måde.

Vi servicerer flere tusinde tilfredse borgere i vores vaskeafdeling hver eneste uge, men skulle der opstå komplikationer, misforståelser eller andet, så går vores kundeservice-team meget langt for at rette op på tingene.

Har du brug for hjælp, så sidder vi klar på enten trasbo@trasbo.dk eller på telefon 47 52 74 35.

TRASBO

Ødelagt tøj og manglende tøj.

Har brugt deres tøjvaskeordning i kun lidt over en måned nu, og de har ødelagt 3 stykker af mit tøj, de har 2 gange sendt mig en anden borgers tøj med hjem og nu har de mistet EN HEL SÆK AF MIT TØJ. De nægter at tage ansvar for deres fejl, de nægter at give erstatning på mit ødelagte tøj og jeg tør slet ikke se hvad de har tænkt sig at gøre ved mit manglende tøj nu. Aldrig nogensinde vælg dette firma! De er så flabede, uprofessionelle og elendige! Pas på!

16 mars 2021

Kære Panda

Tøjvask her er utilgiveligt

Kritisk: Kvalitet, Professionalisme, Svartid, Værdi
Havde fået bevilget tøjvask igennem kommunen. For 4. Fang gar vi noget tøj med tilbage som ikke er vores og der overhovedet ikke nogen det tager sig af det. Har skrevet rigtig mange gange til dem om tøj vi mangler og det ene flabet besked efter det andet. Kommunen har stoppet min tøjvask der ig overgår heldigvis til nogen man kan stole 100 % på. De skriver indirekte at det er løgn hvad man siger og truer indirekte med vi har videresendt til kommunen jamen hallo hvor er mit tøj ? De vankede et underlag vi har på sengen og tog 250 kr for det tilmed jet aldrig vasketøj ordning dette sted

22 février 2021

Hej