Banner for Travelhawk

Travelhawk Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Geweldig product, met zoveel mogelijkheden, dit lendenkussen heeft mij "uit de brand" geholpen na hernia operatie lage rug. Is opblaasbaar en met elastiek om stoel in hoogte verstelbaar dus ideaal,... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

De tekst van de nordic stokken klopt niet. En het is niet in fatsoenlijke verpakking verstuurd, daarbij zat er geen product beschrijving en garantie bewijs bij. Tevens misten er enkele opzet doppen... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb binnen 24 uur 2 bestellingen gedaan en moest er voor ook 2x verzendkosten betalen. Ik vroeg de klantenservice dat ik dat onbewust had gedaan en mezelf dom vind om 2x verzendkosten te bet... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Aantal mooie items besteld voor onze Camino wandeltocht. Het bestelde hoofdlampje bleek uiteindelijk wel wat groot uit te vallen dus die thuis gelaten maar we zijn erg blij met de overige spullen z... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de sacs et bagages

Écrit par l'entreprise

Welkom bij TravelHawk, uw one-stop shop voor alles wat met reizen te maken heeft! Wij geloven dat reizen een van de meest verrijkende ervaringen is die een mens kan hebben, en wij willen het u zo gemakkelijk en plezierig mogelijk maken. Ons bedrijf is opgericht door een team van reisenthousiastelingen die een bedrijf wilden oprichten dat anderen zou helpen het plezier van reizen te ervaren. We hebben samen meer dan 8 jaar ervaring in de reisindustrie, en we hebben die kennis gebruikt om zorgvuldig een selectie van producten samen te stellen die volgens ons elke reis zullen verbeteren. Wij bieden een breed scala aan producten, waaronder reisstekkers, verrekijkers, zaklampen. Al onze producten zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun kwaliteit en bruikbaarheid, en we zijn er trots op dat we enkele van de beste prijzen in de branche aanbieden. Onze missie is eenvoudig: reizen gemakkelijker en aangenamer maken voor iedereen. Wij geloven dat door het leveren van producten van hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen, we meer mensen kunnen helpen het plezier van reizen te ervaren. Bedankt dat u voor Travelhawk hebt gekozen. We hopen dat onze producten u zullen helpen het meeste uit uw volgende reis te halen, en we kijken ernaar uit u in de toekomst van dienst te zijn.

Travelhawk: Jouw Partner in Outdoor & Reizen

Écrit par l'entreprise

Have No Boundaries
Bij Travelhawk geloven we dat de wereld er is om ontdekt te worden — zonder grenzen. Onze slogan "Have No Boundaries" weerspiegelt onze missie: mensen inspireren om eropuit te trekken, nieuwe plekken te verkennen en vol vertrouwen hun grenzen te verleggen.
1 Jaar Garantie
Om de kwaliteit van onze producten te garanderen, bieden we standaard minimaal 2 jaar garantie. Gaat er in die periode iets kapot? Dan zorgen wij kosteloos voor een vervangend exemplaar.
Premium kwaliteit voor een betaalbare prijs
Bij Travelhawk geloven we dat topkwaliteit niet duur hoeft te zijn. Onze producten worden ontworpen met oog voor detail, duurzaamheid en gebruiksgemak — zonder dat je daar de hoofdprijs voor betaalt. Zo maken we hoogwaardige outdoor- en reisartikelen toegankelijk voor iedereen die graag de wereld ontdekt.

Onze kwaliteitsbelofte

Premium outdoor en reisspullen voor een betaalbare prijs!

Bij Travelhawk staan we voor betaalbare kwaliteit. Wij leveren duurzame en betrouwbare producten voor outdoor, kamperen en reizen, zodat jij zorgeloos op avontuur kunt gaan.

Coordonnées de contact

Promotion box for Travelhawk

Travelhawk - Have No Boundaries

Betaalbare Kwaliteit voor elke reiziger of avonturier

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

368 avis

5 étoiles
4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 63 % de ses avis négatifs

Snel geleverd

Snel geleverd, goed verpakt

1 septembre 2026

Hi Marion,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je bestelling snel is geleverd en goed verpakt bij je is aangekomen. We wensen je veel plezier met je aankoop.

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle service paste precies.

Snelle service paste precies.
Hopen dat ik ee lang mee doet.

1 septembre 2026

Réponse de Travelhawk

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat de service snel was en dat het product precies past. We hopen natuurlijk dat je er nog lang plezier van zult hebben.

Réponse de Travelhawk

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat je tevreden bent met de prijs en de snelle levering. We wensen je veel plezier met je aankoop.

goed gedaan

alles was in orde goed gedaan

31 août 2026

Hoi de Boey,

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat alles helemaal in orde was en naar wens is verlopen. We waarderen je positieve feedback.

Goed product

Goed product, snelle levering

31 août 2026

Hoi Serge,

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat het product goed bevalt en dat je bestelling snel is geleverd. We wensen je veel plezier met je aankoop.

Hoi Lizette,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent met het compacte campingtoilet. We wensen je er veel gemak mee tijdens je reizen en kampeeravonturen.

Snelle levering , goed product

Snelle levering, en het product voldoet aan mijn verwachting.

30 août 2026

Hoi L.J.J. Smit,

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat de levering snel is verlopen en dat het product helemaal aan je verwachtingen voldoet. We wensen je veel plezier met je aankoop.

Noté 3 sur 5 étoiles

Prima

Prima, bestellen ging makkelijk en levering was snel. Alleen de parasolhoes past niet helaas. Wel maten opgemeten, maar helaas...

30 août 2026

Hoi Laura,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat het bestellen makkelijk ging en de levering snel was. Jammer dat de parasolhoes ondanks het opmeten toch niet goed past.

Neem gerust contact met ons op, dan kijken we graag met je mee naar een passende oplossing.

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle levering, mooi product.

28 août 2026

Hoi Jan,

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat je bestelling snel is geleverd en dat je tevreden bent met het product. We wensen je er veel plezier mee.

Hoi Jan,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je bestelling snel is geleverd. We hopen je in de toekomst graag weer van dienst te mogen zijn.

Doen wat ze beloven

Doen wat ze beloven

20 août 2026

Hoi Hen,

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat we aan je verwachtingen hebben voldaan en hebben kunnen waarmaken wat we beloven. We waarderen je vertrouwen in Travelhawk.

Noté 5 sur 5 étoiles

Prima fleech kleed voor op de bank

Prima fleech kleed voor op de bank. Lekker groot en zacht. Mooi voor van de winter op de bank. Zat in een mooie hoes.... handig als je hem niet meer gebruikt. Netjes verpakt. Prima zo.

27 août 2026

Hoi Peter,

Bedankt voor je uitgebreide review. Fijn om te horen dat het fleecekleed goed bevalt en lekker groot en zacht is.

Ideaal straks voor de koudere dagen op de bank. Ook fijn dat je de meegeleverde hoes handig vindt om het kleed netjes in op te bergen.

Noté 4 sur 5 étoiles

Alles is goed gegaan.

Alles is goed gegaan.

20 août 2026

Hoi Gerry,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat alles goed is verlopen en naar wens is gegaan. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling.

Hoi Nico,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle verzending en de prijs van je aankoop. We wensen je er veel plezier mee.

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb binnen 24 uur 2 bestellingen…

Ik vroeg de klantenservice dat ik dat onbewust had gedaan en mezelf dom vind om 2x verzendkosten te betalen in plaats van alles in 1x.
Vanuit klantenservice kreeg ik 1x verzendkosten teruggestort. Superrr!
Top bedrijf omdat :
- ik ben heel vriendelijk behandeld
- direct begrepen wat ik bedoelde en dat de verzendkosten geen bedrijfsgewin is
- snel de email beantwoord werd
Mijn indruk : eerlijk en goed bedrijf. 5 sterren!

Hoi Eddy,

Wat een mooie en uitgebreide review, bedankt daarvoor. Fijn om te horen dat we je snel hebben kunnen helpen met de dubbele verzendkosten en dat je het contact met onze klantenservice als vriendelijk en prettig hebt ervaren.

We waarderen je mooie woorden en het vertrouwen in Travelhawk enorm. Hopelijk mogen we je in de toekomst weer van dienst zijn.

Noté 5 sur 5 étoiles

Goed en betrouwbaar bedrijf.

Goed en betrouwbaar bedrijf.
Bij de eerste bestelling kreeg ik 10% korting, maar ik kwam daardoor onder de €40,=, waardoor er toch weer verzendkosten bij kwamen. Met één mailtje werd dat geregeld en kreeg ik dat teruggestort.

Hoi Vincent,

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat we de verzendkosten na je bericht snel voor je hebben kunnen oplossen. We vinden het belangrijk om eerlijk mee te denken en onze klanten goed te helpen. Bedankt voor je vertrouwen in Travelhawk.

Op tijd bezorgd

Op tijd bezorgd

25 août 2026

Hoi Guus,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je bestelling netjes op tijd is bezorgd. We wensen je veel plezier met je aankoop.

Goede service na klacht

Goede service na klacht. Nieuw product gekregen.

23 août 2026

Hoi Bach,

Bedankt voor je review. Jammer dat er in eerste instantie iets niet helemaal goed was met het product, maar fijn om te horen dat we dit snel voor je hebben kunnen oplossen met een nieuw exemplaar. We wensen je veel plezier met je nieuwe product.

Noté 5 sur 5 étoiles

Je krijgt wat ze beloven en snelle…

Je krijgt wat ze beloven en snelle correcte levering

13 août 2026

Hoi Frank,

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat alles aan je verwachtingen voldoet en dat de levering snel en correct is verlopen. We wensen je veel plezier met je aankoop.

Noté 5 sur 5 étoiles

Woensdag besteld en donderdag keurig op…

Woensdag besteld en donderdag keurig op tijd bezorgd. En bij mij komt het niet op één uur.......gelukkig niet.

P.S.
Zo doorgaan

19 août 2026

Hoi JH van Breda,

Bedankt voor je leuke review. Fijn om te horen dat je bestelling de volgende dag al netjes is bezorgd. En bedankt voor de aanmoediging, we gaan zeker zo door.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus