Trendcarpet Avis 501

3,8

Matto hyvällä tarjouksella ja vastasi hyvin kuvissa näkyvää väriä ja kuvausta. Toimitettiin nopeasti ja oli pakattu hyvin. Pyöreän maton leveä reunakanttaus pitäisi vielä jaksaa kostuttaa ja laittaa p... Voir plus

Kuvissa matot näyttivät kyllä vähän paksummilta mutta koot pitivät paikkansa se oli mahtavaa ja nämä matot on ihan sen väriset kun halusin ainoa että vähän ehkäpä odotin paksumpia mutta muuten todella... Voir plus

3,8

Bien

Matot haisi homeelle :(

Hain matto-pakettini postista ja jo pakkaus-suojamuovit haisi hirveälle homeelle. Nyt olen 3 päivää tuulettanut näitä mattoja ulkona…Saa nähdä kuinka käy homeenhajun kanssa?! Matot on kauniit, mutta kestävyydestä en tiedä vielä. ( Lara matot kyseessä ) Puolitoista viikkoa kesti tulla.
Tilaaminen oli helppoa.

7 avril 2026

Luotettava tilaus, toimitus ja tuote

Ostettu matto vastasi odotuksiani ja tilausprosessi ja kuljetus etenivät mutkattomasti. Kuljetuspalvelulle iso plussa! He soittivat etukäteen ja sain sovittua toimitusajan niin, että olin itse kotona. Ainoa miinus oli maton erittäin vahva teollinen haju, jonka poistumiseen meni noin viikko.

4 avril 2026

Matto on keltainen eikä…

Matto on keltainen eikä luonnonvalkoinen. Vaikea palauttaa, kun matto on iso ja ei mee normin postin kautta, eivät ole innokkaita auttamaan. En suosittele tilata täältä. Matto maksaa 379€.

20 avril 2026

Sain väärän tuotteen

Sain väärän tuotteen. Asiakaspalvelu ystävällinen, mutta hidas.

25 mars 2026

Hi Riikka,

Thank you for sharing your experience!

We are sorry to hear about your experience regarding delayed respones from our side. We will look into this internally for future improvements!

Thank you for your review!

We wish you a wonderful day ahead!
Your Trendcarpet Team

Nopea palvelu ja hyvä kuljetuspalvelu…

Nopea palvelu ja hyvä kuljetuspalvelu plussaa. Kehitettävää: matto on rakenteeltaan aika hauras, ja sen kuvauksessa tai mukana ei tullut mitään hoito-ohjeita. Maton laatu ei vaikuta hyvältä, vaikka se on villamatto.

22 mars 2026

Hi Sanni,

Thank you for sharing your experience!

We're sorry to hear that the item did not match your expectations, and we will take your feedback in consideration for future improvements. You can find a care guide via our FAQ where we provide a general information about each material. Otherwise, you are always welcome to reach out to us via our contact form if you need advice.

Thank you for your review!

We wish you a wonderful day ahead!

Awaiting refund

Awaiting awaiting refund
My order wasn’t good
As been sent back
Had correspondence all returned in tact etc
Sent endless emails

My next advice
Is Martin Lewis complaints
Carnt afford to loose endless money
Which I could attach correspondence

30 mars 2026

Hello Adele,

Thank you for your review.

We are sorry to hear that you have not received your refund yet. As our Customer Service Team informed you, the refund was processed several weeks ago. We have provided the proof of refund in our latest email.

We wish you a wonderful day ahead
Your Trendcarpet Team

Palautin tuotteet mutta nyt on ongelmia…

Palautin tuotteet mutta nyt on ongelmia että saisin rahat takaisin.

10 mars 2026

Hello Keiu,

Thank you for your review.

As we can see no return has been made under your order 2602103. We can only process a refund once we have received and registered the returned goods.

We wish you a lovely day ahead
Your Trendcarpet Team

Maton väri ei vastaa kuvien väriä

Maton väri ei vastaa kuvien väriä. Kuvissa matto on lämpimään menevä vaaleanpunaisen sävy. Todellisuudessa väri on kylmä, ehkä jopa violettiin menevä vaaleanpunainen.
Nopea toimitus ja muuten matto vaikuttaa olevan ok.

8 mars 2026

Hello Sara,

Thank you for your review.

We are sorry to hear that you are not fully satisfied with your purchase.

You may certainly reach out to our Customer Service Team if you need further assistance in regards to your order.

We are here to help!